mes česnakų vis dar nesodinom
Gismeteo ir kitą savaitę šiltą žada, tai neskubam.

ačiukas mergaitės,aš vakar irgi jau pasodinau
o dėl morkų tai tikrai manau kad nuo žemės priklauso..su mama sejom tas pačias Nanto,tai pas ją žemė gan prasta-molinga išauo tikros gigantės,o pas mane riebi tokia puri,tai tik siųlai plaukuoti-šakoti
kitais metais kažin ar besėsiu,na neauga jos pas mane,jau ne vieną veislę išbandžiau

o dėl morkų tai tikrai manau kad nuo žemės priklauso..su mama sejom tas pačias Nanto,tai pas ją žemė gan prasta-molinga išauo tikros gigantės,o pas mane riebi tokia puri,tai tik siųlai plaukuoti-šakoti

kitais metais kažin ar besėsiu,na neauga jos pas mane,jau ne vieną veislę išbandžiau

Laba diena,
Lendu į Jūsų temą su klausimu
Kam geriausia tiktų vieta, kurioje šiais metais žirniai augo? Planuoju jau kitiems metms, kas kur bus
Ačiū
Lendu į Jūsų temą su klausimu

Ačiū

Merginos,gal kokį novatorišką būdą česnakų sodinimui naudojat?Gal kaip kokias salotų sėklas paberiat ir derlius oho koks būna?Nu jau kaip pasižiūriu į tą krūvą skiltukių,kurias po vieną reiks sukaišiot...

QUOTE(adija5 @ 2012 10 20, 03:57)
Merginos,gal kokį novatorišką būdą česnakų sodinimui naudojat?Gal kaip kokias salotų sėklas paberiat ir derlius oho koks būna?Nu jau kaip pasižiūriu į tą krūvą skiltukių,kurias po vieną reiks sukaišiot... 

Labas rytas.
Kaip tik vakar paskaičiau Rasų paskutiniame numeryje. Siūloma pasinaudoti ispanų, kurie sukūrė mechanizuotas česnakų auginimo technologijas, patirtimi. Ten jie sodinami panašiai kaip pas mus bulvės.

Gal jau viskas bus žinoma, tik va paskaičius tą klausimą iškart prisiminiau Rasų žurnalą ir nurašiau pusę straipsnelio

Gal kas kitaip patars

Na, laukiam ką "senos" daržininkės pasakys, o man tai visai nieko tokia idėja, pasidaryt vagutes ir sumest, pernai tai matavau, dariau duobukes, tai kai sudygo lysvėje buvo neblogas "miškelis", man regis per tankiai gal
Tai įdomu kokiu atstumu kitos sodina, česnaką nuo česnako

Tai įdomu kokiu atstumu kitos sodina, česnaką nuo česnako

Na va, vakar buvau sode. Pažiūrėjau kokias gi mes tas morkas sėjam,kad geros užaugtų. Tai Narak ir Nanto tipo: Nantesa, Tip top, Lange strume.
Česnakus sodinam kas sprindis. Kaišiojam kiekvieną skiltukę.Į pabaigą būna tankiau..
Česnakus sodinam kas sprindis. Kaišiojam kiekvieną skiltukę.Į pabaigą būna tankiau..
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 20, 11:48)
*o man tai visai nieko tokia idėja, pasidaryt vagutes ir sumest,
**Tai įdomu kokiu atstumu kitos sodina, česnaką nuo česnako
**Tai įdomu kokiu atstumu kitos sodina, česnaką nuo česnako

*anksčiau ir aš žaidžiau sodindama svogūnėlius viršūnėlėmis į viršų, tačiau dabar pasidariau protingesnė ir tik sumetu. Taip pat ir su tulpių svogūnėliais nežaidžiu

**aš retai, mama tankiai

Asesei: Šiandien pasodinau česnakus.
QUOTE(diasaja @ 2012 10 20, 19:06)
Asesei: Šiandien pasodinau česnakus.
Mayty jaučiau, kad sodinsi

Jeee, pataikiau

QUOTE(Asese @ 2012 10 20, 19:23)
Aš irgi džiaugiuos,kad pataikiau