Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 14

Saintlina ir dar kelios guodesi, oad svogunu per daug. Esate bande svogunu-obuoliu troskini? Supjauustyti svogunus, obuolius ir keptuven su aliejum + druskos, pipiru ir uzdengus troskinti iki norimos konsistencijos. Manau galima laikyti per ziema, bet as visada labaigreitai suvalgau. Tinka bet kokie obuoliai. Su alyviniais gaunasi labiau kose, su saldziarugsciais, onot mano mmos tobula prie kepto paukscio. As valgau viena, su bulvem, su duona, su bulka, su ryziais, makaronais, dedu i troskinius, sriubas, ypac vwrdant nemarinuotus burokkelius. Dar manau labai tiktu salieras i sita reikala.
Atsakyti
Gal kas brokolius augina? Pagelbekit pirmokei! Prisisodinom nemazai, augo graziai, bujojo. Dabar atejo metas vaisius duot- tai tik 2 krumeliai viduriuka augina, visi kiti tusciaviduriai. Kodel taip yra? O gal cia tik laiko klausimas? (velai sodinau)
Atsakyti
auginu, bet irgi pirmais metais.. nieko apie juos nezinau. Pas mane visi su galvelem.
Papildyta:
QUOTE(ingiote @ 2012 08 10, 21:36)
Saintlina ir dar kelios guodesi, oad svogunu per daug. Esate bande svogunu-obuoliu troskini?

nea, nesu smile.gif Nevalgau svogunu jokiam pavidale schmoll.gif Bet uz receptuka aciu - bandysiu seimynai padaryt 4u.gif
Atsakyti
Lietuti,manau dar užaugs. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 12, 07:28)
nea, nesu  smile.gif  Nevalgau svogunu jokiam pavidale  schmoll.gif  Bet uz receptuka aciu - bandysiu seimynai padaryt  4u.gif

Sudėjus svogūnus į kokį troškinį daržovių, neatskirtumėt, kur svogūnas ir kur dažovė. Bet tikrai skonis nepakartojamas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 12, 16:52)

Sudėjus svogūnus į kokį troškinį daržovių, neatskirtumėt, kur svogūnas ir kur dažovė. Bet tikrai skonis nepakartojamas! biggrin.gif

ot ir ne - aš juos visur atskiriu biggrin.gif biggrin.gif Ir išrenku blush2.gif
Atsakyti
nuroviau svogūnus, didesni sveria 200-300 g, džiaugiuos dideliais raudonaisiais svogūnais, kuire man vieni iš skaniausių, na ir pabandymui nurautas vidutiniokas gigantas-512 g. Įdomu kiek didieji svers lotuliukas.gif Skanus, neaštrus, o kai toks didelis, tai užteko sriubai, guliašui ir į salotas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 12, 18:12)
ot ir ne - aš juos visur atskiriu  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir išrenku  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano vaikai užuodžia,neapgausi niekaip. biggrin.gif
Atsakyti
Ar nevėlu būtų pekinus dabar pasėti? Apsirado laisvos vietos, tai noriu ją išnaudot ax.gif
Atsakyti
man rodos, ne velu.
Gerai, kad priminet - as irgi norejau paset smile.gif
Atsakyti
Aciu Saintlinai uz perteklinius svogunus. Jau vezant juos i naujuosius namus supratau, kad ne visi man jie sueis zieminem atsargom. Kameroje turiu likuti mesos nuo balandeliu. Tai atsildysiu, isskobsiu svogunu vidu ir iskepsiu tokius juos idarytus orkaiteje su kmynai apibarstytomis neluptomis bulvemis. Man patinka derliaus emimo sezonas, bet jau ir pavasario laukiu po truputi, kada bus galima vel viska is naujo seti ir laukti nauju daigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2012 08 13, 19:10)
1. Aciu Saintlinai uz perteklinius svogunus. ......
2. Tai atsildysiu, isskobsiu svogunu vidu ir iskepsiu tokius juos idarytus orkaiteje su kmynai apibarstytomis neluptomis bulvemis.
3. Man patinka derliaus emimo sezonas, bet jau ir pavasario laukiu po truputi, kada bus galima vel viska is naujo seti ir laukti nauju daigu smile.gif

1. Į sveikatą 4u.gif Jeigu truks - pas mane dar daauugg biggrin.gif
2. Pirmąkart girdžiu apie tokį patiekalą blink.gif Į svogūno vidų dėti mėsą ir kept orkaitėje? Ten jie labiau troškintis turėtų? Pusei mano šeimynos turėtų patikt biggrin.gif Reiks pabandyt. Ingiote, tu tikras negirdėtų svogūninių receptų atradimas thumbup.gif Gal dar kokią skanią žieminę mišrainę su daug svogūnų žinai?
3. Aš dar naujo sezono nelaukiu.. be sausio turbūt laukt nepradėsiu smile.gif
Atsakyti