Saintlina ir dar kelios guodesi, oad svogunu per daug. Esate bande svogunu-obuoliu troskini? Supjauustyti svogunus, obuolius ir keptuven su aliejum + druskos, pipiru ir uzdengus troskinti iki norimos konsistencijos. Manau galima laikyti per ziema, bet as visada labaigreitai suvalgau. Tinka bet kokie obuoliai. Su alyviniais gaunasi labiau kose, su saldziarugsciais, onot mano mmos tobula prie kepto paukscio. As valgau viena, su bulvem, su duona, su bulka, su ryziais, makaronais, dedu i troskinius, sriubas, ypac vwrdant nemarinuotus burokkelius. Dar manau labai tiktu salieras i sita reikala.
Gal kas brokolius augina? Pagelbekit pirmokei! Prisisodinom nemazai, augo graziai, bujojo. Dabar atejo metas vaisius duot- tai tik 2 krumeliai viduriuka augina, visi kiti tusciaviduriai. Kodel taip yra? O gal cia tik laiko klausimas? (velai sodinau)
auginu, bet irgi pirmais metais.. nieko apie juos nezinau. Pas mane visi su galvelem.
Papildyta:
nea, nesu
Nevalgau svogunu jokiam pavidale
Bet uz receptuka aciu - bandysiu seimynai padaryt
Papildyta:
QUOTE(ingiote @ 2012 08 10, 21:36)
Saintlina ir dar kelios guodesi, oad svogunu per daug. Esate bande svogunu-obuoliu troskini?
nea, nesu

Lietuti,manau dar užaugs.

QUOTE(saintlina @ 2012 08 12, 07:28)
nea, nesu
Nevalgau svogunu jokiam pavidale
Bet uz receptuka aciu - bandysiu seimynai padaryt 

Sudėjus svogūnus į kokį troškinį daržovių, neatskirtumėt, kur svogūnas ir kur dažovė. Bet tikrai skonis nepakartojamas!

QUOTE(Ambro @ 2012 08 12, 16:52)
Sudėjus svogūnus į kokį troškinį daržovių, neatskirtumėt, kur svogūnas ir kur dažovė. Bet tikrai skonis nepakartojamas!

ot ir ne - aš juos visur atskiriu

nuroviau svogūnus, didesni sveria 200-300 g, džiaugiuos dideliais raudonaisiais svogūnais, kuire man vieni iš skaniausių, na ir pabandymui nurautas vidutiniokas gigantas-512 g. Įdomu kiek didieji svers
Skanus, neaštrus, o kai toks didelis, tai užteko sriubai, guliašui ir į salotas

QUOTE(saintlina @ 2012 08 12, 18:12)

Ar nevėlu būtų pekinus dabar pasėti? Apsirado laisvos vietos, tai noriu ją išnaudot

man rodos, ne velu.
Gerai, kad priminet - as irgi norejau paset
Gerai, kad priminet - as irgi norejau paset

Aciu Saintlinai uz perteklinius svogunus. Jau vezant juos i naujuosius namus supratau, kad ne visi man jie sueis zieminem atsargom. Kameroje turiu likuti mesos nuo balandeliu. Tai atsildysiu, isskobsiu svogunu vidu ir iskepsiu tokius juos idarytus orkaiteje su kmynai apibarstytomis neluptomis bulvemis. Man patinka derliaus emimo sezonas, bet jau ir pavasario laukiu po truputi, kada bus galima vel viska is naujo seti ir laukti nauju daigu

QUOTE(ingiote @ 2012 08 13, 19:10)
1. Aciu Saintlinai uz perteklinius svogunus. ......
2. Tai atsildysiu, isskobsiu svogunu vidu ir iskepsiu tokius juos idarytus orkaiteje su kmynai apibarstytomis neluptomis bulvemis.
3. Man patinka derliaus emimo sezonas, bet jau ir pavasario laukiu po truputi, kada bus galima vel viska is naujo seti ir laukti nauju daigu
2. Tai atsildysiu, isskobsiu svogunu vidu ir iskepsiu tokius juos idarytus orkaiteje su kmynai apibarstytomis neluptomis bulvemis.
3. Man patinka derliaus emimo sezonas, bet jau ir pavasario laukiu po truputi, kada bus galima vel viska is naujo seti ir laukti nauju daigu

1. Į sveikatą

2. Pirmąkart girdžiu apie tokį patiekalą

3. Aš dar naujo sezono nelaukiu.. be sausio turbūt laukt nepradėsiu