Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė gali būti tik fiziška?

Vyras skubedamas paliko savo e-pasta atidaryta. Nezinau kodel,bet neatsispiriau pabundai joje palaidzioti. ... Na ir radau dabar sau bemiegias naktis verysad.gif
Radau laiska kitai,o jame jo kurimo eilerastukas bei zodziai:"pasiilgau tavo balso,tavo plauku kvapo, tavo lupu". Zeme pradejo po kojom judeti verysad.gif
Mes esame jana seima su mazu kudikeli. O si laiska jis parase,nors ir pries pora menesiu,bet tuo metu mazyliu buvo tik 4 men.
Kai grizo vyras is karto pradejau reikalauti pasiaiskinimo. O jis man sako,kad cia tik zodziai. Kad jis man yra istikimas ir su nieko nera permiegojes.Ir net neatsiprase.
Zinokite man toks sokas buvo, toks smugis. Ir ,kad jis sako,kad tipo nebuvo lovoje su ja,tai man nuo to visai nelengva. Kaip galima rasyti tokius zodzius kitai ir dar manyti,kad cia nieko tokio ,kad jis svarut svarutelis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Visų pirma atsiprašau, manau, nepalengvės, bet kad jis turi kitą ir yra romantiški bei intymūs santykiai, tai tikrai... Man rašo tokius laiškus vyras, su kuriuo dabar bendrauju, ir tikrai žinau, kad plaukų kvapas užuodžiamas glamonėjantis, lūpos bučiuojamos,ir tuo suaugę žmonės neapsiriboja, jie mylisi. Tai mes visi žinome. Paauglystėje gali būti, kad platoniški santykiai. Čia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2012 06 29, 01:18)
Visų pirma atsiprašau, manau, nepalengvės, bet kad jis turi kitą ir yra romantiški bei intymūs santykiai, tai tikrai... Man rašo tokius laiškus vyras, su kuriuo dabar bendrauju, ir tikrai žinau, kad plaukų kvapas užuodžiamas glamonėjantis, lūpos bučiuojamos,ir tuo suaugę žmonės neapsiriboja, jie mylisi. Tai mes visi žinome. Paauglystėje gali būti, kad platoniški santykiai. Čia mano nuomonė.

Visokiu zmoniu yra, ir mes negalime teigti, kad temos autorius jau buvo neistikimas. Gal, jis yra romantikas, megejas rasyti eilerascius, gal jam reikia tik muzos kurybai?
Vakar skaiciau straipsni Delfi, labai panasi situacija. cia
Atsakyti
QUOTE(Sedulina @ 2012 06 28, 23:50)
Vyras skubedamas paliko savo e-pasta atidaryta.oh  doh.gif  doh.gif

vat uz tai per kupra,per kupra.. zioplas daiktas,sitaip susigadint viska biggrin.gif

o toliau nezinau,jusu seimos reikalai jau..
o kad kita yra ir tai ne tik zodziai-300 procentu ir dar kiek reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2012 06 29, 00:18)

labai gaila, bet tai tikra tiesa. suauge vyrai neraso tokiu zodziu siaip sau, menesienos sviesoje, ir nesiuncia i zurnalu redakcijas ivertinimo prasydami schmoll.gif jis isimylejes kazkokia mergina ir juos sieja kazkokie intymus ir romantiski santykiai. jis juk nerase, kad jos nuostabus bateliai, kad svajoja kada ilgiau i jos akis paziureti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2012 06 28, 23:18)

Iš kur tokia įžvalga??? g.gif g.gif g.gif Su žvake stovėjote. tongue.gif Vadovaujantis Jūsų pozicija vyras paskambinęs sekso telefonu jau bus miegojęs su ta telefono operatore? blink.gif blink.gif Gal jie nebuvo ir susitikę - tai iš kur tokios įžvalgos? Gal žmogus patenkino savo poreikį būti įvertintam kitos personos ir taip pasikėlė savo savivertę, nes gal (atkreipkite dėmesį aš darau tik prielaidą, o ne tvirtinu) paskutiniu metu (nėštumas ir vaiko gimimas) jo moteris visiškai užmiršo, kad šalia dar yra vyras, todėl žmogus "pasisėmė" surogatinio šio reiškinio. Palikime ir tokią versiją, nes ji irgi turi teisę išvysti dienos šviesą. Tada jo pasiaiškinimas, o ir rami elgsena įgauna visai realią poziciją. biggrin.gif
Atsakyti
aha, prabilo vyriskas solidarumas lotuliukas.gif taip taip, vargsas vyras, tsakant. pamirsatas, apleistas ir nebemielas savo zmonai. kvailele pasigimde sau vaika jo neatsiklausus, ir liko nabagelis liudnas ir nykus doh.gif sumaste matai laiskelius i niekur siusti apie kvapus sufantazuotus doh.gif
Atsakyti
Jauna seima,mazas vaikas. Turbut nebutu svarbu,miegojo jis su kita,ar tik rankutem susikibe vaikstinejo su kokia mergaite ir buciavosi. Kai seima visai sviezia,tai man ko gero net nerupetu,ar buvo ta lova,ar ne. Butu vienodai skaudu.

Neistikimybe buna visokia. Ir visokia skaudina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 29 birželio 2012 - 10:42
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 29, 10:05)
aha, prabilo vyriskas solidarumas lotuliukas.gif  taip taip, vargsas vyras, tsakant. pamirsatas, apleistas ir nebemielas savo zmonai. kvailele pasigimde sau vaika jo neatsiklausus, ir liko nabagelis liudnas ir nykus doh.gif  sumaste matai laiskelius i niekur siusti apie kvapus sufantazuotus doh.gif

Į sarkazmą atsakysiu sarkazmu tongue.gif Paėmus plaktuką į rankas ir trinktelėjus juo per pirštą - nereikia paskui kaip vištelom lakstyti ir kudakuoti kad skauda. O šita situacija tokia ir yra. Jei giliau kaptelėti "išlystų" toks reiškinys kaip moters viso dėmesio permetimas į kūdikį - iš čia ir atsiranda tas nemalonus pojūtis kad esi nebevertinamas ir nebemylimas. Vyrai meilę rodo finansų pritekėjimu į šeimą ir seksu, va seksu meilę ir gauti nori, o bet tačiau.......... verysad.gif O iš čia ir randasi visi tokie susirašynėjimai tongue.gif

O Jums moterims tik duok pretekstą, tai Jūs taip sužadinate savo vaizduote pačiais baisiausiais "siaubais", kad paskui pačios krūpčiojate nuo kiekvieno "trakštelėjimo". Jei tik vyras nepamylėjo kokį mėnesiuką - tai psio - vyras turi meilužę ir visos aplinkos moterys "gieda" unisonu: meilužęęęę...., meilužęęęęę...... O smegenų suvokti, kad vyras kiekvieną kartą į meilės guolį kartu su savimi nešasi atsakomybės už tai kad moteris būtų patenkinta (su sudėtingu Jūsų tuo mechanizmu) bagažą, neužtenka. Gal pavargo ypač tada kai susivokia kad negali to paties (būti patenkintas) gauti atgal iš savo moters, o ir norisi poilsio nuo to "nedėkingo darbo". Va tada ir atsiranda poreikis "surogatinėms meilėms", kad ir kokia forma tai pasireiškia. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 29, 11:43)

kiek daug ir tuo paciu apie nieka..

vyrai nekuria eiliu apie tai ko nemate,neliete ir neturejo... cia mes tokios daugiau,svajose gyvenam..
jis zino jos kvapa,lupu skoni ir odos svelnuma..

ir nereik cia pudrint smegenu moterim,ne tas saitas biggrin.gif
Atsakyti
Publicum,
manai, yra pateisinimas neištikimybei? Vat aš imsiu ir sugalvosiu, kad man dėmesio trūksta, nes vyras per daug dirba (ar dar kažką daro), ar tai jau bus pasiteisinimas man, kad užlipau ant kito koto?
Na, o ar tas vyras KALBĖJOSI su savo moterim, kad jam trūksta dėmesio, kad norėtų to ar ano, ar iš karto pradėjo megzti santykius šone supykęs kaip mažas vaikas?
Aišku, yra tikimybė, kad buvo tik bučiniai, glamonės (kitaip nebūtų tos citatos apie lūpas ir plaukus), bet nemanau, kad penio įkišimas į svetimą urvelį jau yra ta konkreti riba, kada gali konstatuoti fizinę neištikimybę.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 29, 11:43)
Gal pavargo ypač tada kai susivokia kad negali to paties (būti patenkintas) gauti atgal iš savo moters, o ir norisi poilsio nuo to "nedėkingo darbo". Va tada ir atsiranda poreikis "surogatinėms meilėms", kad ir kokia forma tai pasireiškia. tongue.gif  biggrin.gif

tai apie ta pati mes ir kalbam-ta "surogatine meile"- gerbiamasis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 29, 11:53)
Aišku, yra tikimybė, kad buvo tik bučiniai, glamonės (kitaip nebūtų tos citatos apie lūpas ir plaukus), bet nemanau, kad penio įkišimas į svetimą urvelį jau yra ta konkreti riba, kada gali konstatuoti fizinę neištikimybę.

drinks_cheers.gif buciniai ir glamones anaiptol man neatrodo istikimybe zmonai doh.gif
Atsakyti