Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė gali būti tik fiziška?

a kur cia tos fotkes rodomos? jau ne pirma forumiete raso, kad mate, o as nemaciau smile.gif smalsumas zudo tiesiog blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 08 19, 23:31)
a kur cia tos fotkes rodomos? jau ne pirma forumiete raso, kad mate, o as nemaciau smile.gif smalsumas zudo tiesiog  blush2.gif

Sveikute, senai matyta. biggrin.gif
Kazkada buvo diskusija apie isvaizda, neprisimenu, gal pati Maidenana sake isivest jos nika i Google ir ismeta. Manau, kad ji neuzpyks uz paviesinima, tikrai yra i ka paziureti.

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 08 19, 23:11)
Kazkada buvo diskusija apie isvaizda, neprisimenu, gal pati Maidenana sake isivest jos nika i Google ir ismeta. Manau, kad ji neuzpyks uz paviesinima, tikrai yra i ka paziureti.

Nu ikeliau...cia sita?
http://s14.radikal.r...662e2f6bb8f.jpg

Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 14, 00:02)

na aš truputį kitaip supratau Maidenanos postą. tai labiau kontraargumentas visiems patarimams- nuo šiol viliok savo vyrą, būk jam pati pačiausia pati geriausia, lepink, kad paskui kitą sijoną nepaspruktų.

Vajazau kokia nesamone...
Reikia buti savimi, elgtis laisvai ir negalvojat lepinai tu ji siandien ar ne, sokinejai su bliudais barsciu aplinkui ar tam laiko neturejai..Islepina moteros ant savo galvos vyrus ,tai tie paskui nezino kas darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 rugpjūčio 2012 - 07:47
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 18, 16:29)
Zinot, mane visada zavedavo vyrai, kurie siulo seksa be isipareigojimu... Bl, o kur masina ir kailiniai man tiesiog be isipareigojimu?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ha hahaha lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 08 20, 09:45)
Nu ikeliau...cia sita?
http://s14.radikal.r...662e2f6bb8f.jpg

Papildyta:

Vajazau kokia nesamone...
Reikia buti savimi, elgtis laisvai ir  negalvojat lepinai tu ji siandien ar  ne, sokinejai su bliudais barsciu aplinkui ar tam laiko neturejai..Islepina moteros ant savo galvos vyrus ,tai tie paskui nezino kas darosi.

Motin, ten buvo parašyta "kontraargumentas" tipo, kad kaip tik atvirkščiai reik daryt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 08 20, 09:45)

Nuo pat ryto juokiesi? Cia gi senmerge. Arba kitaip Patraukli ir Savarankiska. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 08 20, 00:11)
Sveikute, senai matyta.  biggrin.gif

aha...tikrai reto grožio moteris... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 08 20, 10:39)
Nuo pat ryto juokiesi? Cia gi senmerge. Arba  kitaip Patraukli ir Savarankiska.  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif "Patraukli" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 20, 13:18)
aha...tikrai reto grožio moteris... wub.gif

drinks_cheers.gif Dar papletkinsiu. Ji, jei gerai prisimenu, sake, kad yra maisyto kraujo. Na, grazus misinukas gavosi. wub.gif
Atsakyti
nesuprantu kur jus ja matot g.gif ?
ten googlej daug nuotrauku meta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 20, 14:03)
nesuprantu kur jus ja matot  g.gif  ?
ten googlej daug nuotrauku meta  doh.gif

As vakar ieskoj, bet neradau. Bet Sahrazad rado, vadinas yra. Paprasyk nuorodos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 08 20, 13:49)
drinks_cheers.gif Dar papletkinsiu. Ji, jei gerai prisimenu, sake, kad yra maisyto kraujo. Na, grazus misinukas gavosi. wub.gif

drinks_cheers.gif tai mašytukai visi gražūs. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 20, 13:03)
nesuprantu kur jus ja matot  g.gif  ?
ten googlej daug nuotrauku meta  doh.gif

As ir sakau..ieskokite mane ir rasite biggrin.gif Prajuokino.
O jei rimtai - niekada netikejau googles paieska, ten tokiu nuotrauku galima prideti ir pasakyti, kad vo cia mano sesuo ar kaimyno kumele, kad matier bozja.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2012 08 20, 11:39)
Nuo pat ryto juokiesi? Cia gi senmerge. Arba  kitaip Patraukli ir Savarankiska.  lotuliukas.gif

Vat pasakyciau - nusifotkink su katinu rankose ir kad stovetum pries virtuves langa su vilnonemis kojinemis arba isikandus tualetinio popieriaus gabala..vat tada patikeciau, kad cia zmogus, kuris sakosi esas butent tas, o ne kitas. O taip..
Atsimenu toki atveji; vienas fruktas siulesi save pasirodyti .As sakau -nenoriu, o anas -nu pasirodysiu ,nu pasirodysiu . Nu gerai,pasirode (atsiunte nuotrauka) ir klausia 'ar patinku'. As sakau -visai nepatinki. Tai tas - kaip gerai, nes cia ne mano nuotrauka, as tik galvojau, jog tau tokio tipo vyrai patinka. Tfuu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 20 rugpjūčio 2012 - 16:07