Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė gali būti tik fiziška?

Pasikeitusi, taip ir norisi parašyti :"smalsumas pražudė katę" ax.gif
į tokius žaidimus įsitraukiama tada, kai savam vyrui tiesiog šiaip parašyti yra NEBEĮDOMU, nes dažniausiai manaisi žinanti ką jis atrašys, nuspėji jo galimas reakcijas, o vat ką parašys nepažįstamasis jau kutena vaizduotę.
Iki kokio lygio skaitosi ištikima, o kada jau nebe? Gal kai pradedi regzti planą su tuo vyriškiu permiegoti, ar bent jau susitikti kavytės, o po to jau pagal situaciją- kaip bus taip? Analogiškai ir su vyrais. Tik žinoma jie dar susirašinėdami su patrauklia moterimi pajungia erotinę fantaziją visu pajėgumu, nes tiesiog šiaip nemanau, kad kuris rašinėjasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 12 rugpjūčio 2012 - 11:36
Na man ne vienas vyras yra rašęs, kad jam reikia tik MŪZOS, tik susirašinėjimų, tokios virtualios nepasiekiamos meilužės/meilės be jokių ten gašlybių. Protingas vyras žino, kad "pasimūzinus" realybė lauktų visai kita, todėl realių susitikimų ir nesiekia.
Atsakyti
Susirasinejimas ir bendravimas yra nieko blogo tol, kol neigauna erotinio ar intymaus atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 12, 12:22)
Pasikeitusi, taip ir norisi parašyti :"smalsumas pražudė katę" ax.gif
į tokius žaidimus įsitraukiama tada, kai savam vyrui tiesiog šiaip parašyti yra NEBEĮDOMU, nes dažniausiai manaisi žinanti ką jis atrašys, nuspėji jo galimas reakcijas, o vat ką parašys nepažįstamasis jau kutena vaizduotę.
Iki kokio lygio skaitosi ištikima, o kada jau nebe? Gal kai pradedi regzti planą su tuo vyriškiu permiegoti, ar bent jau susitikti kavytės, o po to jau pagal situaciją- kaip bus taip? Analogiškai ir su vyrais. Tik žinoma jie dar susirašinėdami su patrauklia moterimi pajungia erotinę fantaziją visu pajėgumu, nes tiesiog šiaip nemanau, kad kuris rašinėjasi.

Zinoma, kad savam neidomu schmoll.gif , o susirasinejime ne as turiu buti iniciatore, bet tas vyras vynioja pokalbio siula, tai ir yra malonu. tiesa pasakius, su savo vyru niekada nesu taip kalbejus. doh.gif
O ar as patraukli, ar ne, jis negali zinoti, juk manes nemate. Tiesiog kazkaip labai sutampa musu bendravimo stilius.

QUOTE(Pareigyte @ 2012 08 12, 13:02)
Na man ne vienas vyras yra rašęs, kad jam reikia tik MŪZOS, tik susirašinėjimų, tokios virtualios nepasiekiamos meilužės/meilės be jokių ten gašlybių. Protingas vyras žino, kad "pasimūzinus" realybė lauktų visai kita, todėl  realių susitikimų ir nesiekia.

Gali buti, kad manajam rasytojui taip pat reikia tik muzos, nes jokiu uzuominu api realu susitikima kol kas nera. Turiu pripazinti, kad taja muza buti be galo malonu unsure.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 08 12, 14:07)
Susirasinejimas ir bendravimas yra nieko blogo tol, kol neigauna erotinio ar intymaus atspalvio.

Erotinis atspalvis yra nuo pat pirmo zodzio. Tiesiog tai yra ne tiesiogiai, bet kazkaip dviprasmiskai, tarp eiluciu... Manau, jeigu nebutu tos neapciuopiamos, sklandancios erotikos, tai nebutu ir taip svaigu g.gif

Beje, jis niekada neraso vakarais ar savaitgaliais, o tik is darbo. biggrin.gif Gali buti, kad jo galima sakyti hobis niekada ir neisaiskes zmonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 12 rugpjūčio 2012 - 21:07
QUOTE(Leticija @ 2012 08 11, 15:39)
Siaip diena paivairint galima ir parasius savo vyrui kokia meilia zinute smile.gif

O gal tai kasdienybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2012 08 12, 20:55)
...tiesa pasakius, su savo vyru niekada nesu taip kalbejusdoh.gif
...erotinis atspalvis yra nuo pat pirmo zodzio. Tiesiog tai yra ne tiesiogiai, bet kazkaip dviprasmiskai, tarp eiluciu... Manau, jeigu nebutu tos neapciuopiamos, sklandancios erotikos, tai nebutu ir taip svaigu g.gif

O gal pabandyk ir su vyru taip, kaip niekada nekalbėjot... į darbą laiškutį, tokį dviprasmišką, su erotikos atspalviu... jau gali būti svaigu, vien pagalvojus, kad jis skaito, kokia reakcija, o laukti atsakymo irgi miela, jaudina, ką atrašys blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2012 08 12, 20:55)

Beje, jis niekada neraso vakarais ar savaitgaliais, o tik is darbo.  biggrin.gif Gali buti, kad jo galima sakyti hobis niekada ir neisaiskes zmonai.

Arba zmona suzinos, duos per ausi ir pasibaigs visi hobiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 12, 21:06)
O gal tai kasdienybė  smile.gif

tai ka? tada reiskias reikia ieskoti kitu vyru dienos paivairinimui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedulina @ 2012 06 28, 23:50)
Ir ,kad jis sako,kad tipo nebuvo lovoje su ja,tai man nuo to visai nelengva. Kaip galima rasyti tokius zodzius kitai ir dar manyti,kad cia nieko tokio ,kad jis svarut svarutelis doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu kad jie visada taip.. svarut-svaruteliai. tai tik zodziai. anot vyru, jie tiesiog "siek tiek paflirtavo". patikek, vyrams moteru jausmai ta tema nelabai ir rupi. Tik tavo reikalas kaip tu elgsies su sita informacija ir kaip reaguosi. Gali nemiegoti naktimis ir draskytis, o gali susikurti pasta "jonas.ivanavicius@gmail.com" ir parasyti i ji laiska is serijos "tu neisivaizduoji, mano vyras turi kita, as turiu kam nors issipasakoti, kaip reaguoti, tu gi man tikras draugas..." nu ir aisku, pamirsti uzdaryti issiustuju dezute ir iseiti su vaiku pasivaiksciuoti kol tavo vyras rasys eilines eiles savo mademuazelei...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 13:05)
nu kad jie visada taip.. svarut-svaruteliai. tai tik zodziai. anot vyru, jie tiesiog "siek tiek paflirtavo". patikek, vyrams moteru jausmai ta tema nelabai ir rupi. Tik tavo reikalas kaip tu elgsies su sita informacija ir kaip reaguosi. Gali nemiegoti naktimis ir draskytis, o gali susikurti pasta "jonas.ivanavicius@gmail.com" ir parasyti i ji laiska is serijos "tu neisivaizduoji, mano vyras turi kita, as turiu kam nors issipasakoti, kaip reaguoti, tu gi man tikras draugas..." nu ir aisku, pamirsti uzdaryti issiustuju dezute ir iseiti su vaiku pasivaiksciuoti kol tavo vyras rasys eilines eiles savo mademuazelei...

Čia iš serijos tu man taip ir aš tau taip ... o nauda kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 08 13, 13:34)
tai ka? tada reiskias reikia ieskoti kitu vyru dienos paivairinimui?  biggrin.gif

tada reiškias reikia ieškoti kitokių paįvairinimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 08 13, 15:14)
Čia iš serijos tu man taip ir aš tau taip ... o nauda kokia  g.gif

A siaip sau, del saves. Tik tais del saves mylimosios. Tik del savo savivertes. savo asmenines savivertes. Lai pats pasedi pasikvarsina galva, kodel autore viena turi galvoti?

O kokia nauda apsirengti sexovai? o kokia nauda pagaminti jam uz tokias eiles svetimai moteriai vakariene? Kokia nauda is viso to? Eilini karta irodineti, kad esi geriausia ir jis teisingai pasirinko ja vesdamas? Ka ji - suo? uz kaula (demesi) turi salto padaryti ir pritupti ant priekiniu letienu vyzginant uodega?

Jus pati galite isivaizduoti, pas ja 6 menesiu vaikas, kuris reikalauja viso ko, namai, kosytes, pampersai ir panasiai. O jam tipo - Meile? Eina svilpt, tegul vyras pasisamdo aukle ir zaidzia pasimatymus su zmona.. o tai gerai cia sugalvojo - sutaupyti ir meiluziais pasizaisti. Gobsus vyras, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 08 13, 15:16)
A siaip sau, del saves. Tik tais del saves mylimosios. Tik del savo savivertes. savo asmenines savivertes. Lai pats pasedi pasikvarsina galva, kodel autore viena turi galvoti?

Na, kaip kas savo savivertę supranta mastau.gif Jeigu parodžius vyrui, kad viską apie tave žinau, tik nieko nesakau, nepriekaištauju, apsimetu, kad viskas gerai - tai pakelia savivertę, tuomet pirmyn. Aš jausčiausi kvailai. Jeigu žinai, pergyveni, net sugalvoto Jono patarimų klausinėji, kur gi ta savivertė g.gif Kažin ar kvaršins vyras dėl to galvą, kaip tik nusiramins, kad žmona neturi jam priekaištų smile.gif
Atsakyti