Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Core Collection, 4 Brushes + Case 18$
EcoTools, Recycled Retractable Kabuki 7.50$
Desert Essence, Pistachio Foot Repair Cream 6$Solar Sense, Clear Zinc Sunscreen, Broad Spectrum SPF 70, 3 fl oz (90 ml) 10.60$BeeCeuticals Organics, Hand Salve, Orange & Honey, 2 oz (57 g) 0.90$
Real Techniques by Samantha Chapman, Your Eyes/Enhanced Starter Set, 5 Brushes + Case 18$
Reviva Labs, Stretch Mark Prevention Lotion, 8 fl oz (236 ml) 7.92$
Aubrey Organics, GPB Glycogen Protein, Balancing Conditioner, 11 fl oz (325 ml) 9.29$
Avalon Organics, Vitamin C Sun Aging Defense, Refreshing Cleansing Gel, 8.5 fl oz (250 ml) 7.81$Andalou Naturals, Shower Gel, Citrus Verbena, 11 fl oz (326 ml) 7.65$Mineral Fusion, Volumizing Mineral Shampoo, 8.5 fl oz (250 ml) 8.24$
Logona Naturkosmetik, Conditioner Spray with Natural Betaine, 5.1 fl oz (150 ml) 13.30$
Andalou Naturals, Healthy Shine Shampoo, Sunflower & Citrus, 2 fl oz (60 ml) 1.54$
65
Rilastil kompaktine pudra spf 50 19
Weleda roziu kremas 15Priemones nuo saules 17
2 Pupa nagu lakai 5.80
Pupa matizuojantis primer'is, Pupa skaistalai, Pupa hightligteris 14
Viso 135. Pabrauktos priemones naudojamos su vyru. Sepeteliu rinkiniu neskaiciuoju, gimtadienio dovanos happybday.gif happybday.gif
Armani Jeans dzinsai 108 su 30% nuolaida uosvienes dovana gimtadienio proga
Ecco basutes 70 uosvienes dovana
Ecco bastues mano pirktos 70
Coccinelle odine tase vyro dovana gimtadieni proga 108 (nukainuota nuo 290!!!). Stai ka reiskia isparduotuviu ispardavimai

Plauku nedaziau, manikiuras 12, sportas buvo moketas balandi uz visa vasara

Neskaiciuojant dovanu mano islaidos 217 uz kosmetika (su vyru), kirpykla, grozio islaidas, drabuzius

Vyras be mano pirkiniu svarai daugiau nieko neisleidzia- tik skutimosi peiliukai ir putos, visa kita kartu.

Dantu pastu, siulu, sepeteliu, higieniniu paketu, tamponu, neskaiciuoju tai jau kitos islaidos-ne grozio, o higienos (kaip toletinis popierius) Mes niekur neiseinam, jokiu pramogu neturim, draugu neturim

- tik kartais pakeliaujam kur, kartais nusiperku knygu, daugiau niekur neislaidaujam. Maniskis dirba 12h per diena, kartais ir savaitgaliais, be to esam namisedos tai pramogoms jokiu islaidu nera, draugu jam nereikia, uztenka manes, darbo ir TV.

As noreciau tureti draugiu, bet su italem sunku

Turiu keleta pazistamu lietuviu, bet kiekviena turi savu problemu, tai retai susitinkam. Nerukom, negeriam, tai islaidos be maisto ir mokesciu tik drabuziams, kokiai kelionei ir siek tiek groziui

Vyro masina islaiko jo darbas, man benzas nekainuoja, nes uzsipilu jo darbo saskaita, taip kad susitaupo

I restoranus iseinam karta per puse metu

Gali atrodyti, kad esam nuobodus, bet vyras turi darba kuris jam patinka. Po to jauciasi pavarges, nieko nenori, be to uzdaro charakterio. As turiu daugybe hobi-sportas, uzsienio kalbos, knygos. Megstam kai turim laiko ir pinigu pakeliauti, pasimegauti grazia gamta netoli musu, nueiti i kokia paroda, ar aplankyti pili. Domimes menu. Mums gerai kartu, gerai sutariam ir tai svarbiausia