Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

QUOTE(vaio @ 2012 07 29, 13:16)
sophi, kur taip pigiai perkate apatini trikotaza?

Liemenėlė iš dėvėtų, kelnaitės iš "Maximos" (nuolaida buvo).
Atsakyti
Liepa

Rūbai, batai, aksesuarai
– viso ~590 lt. Biudžetas buvo 600 lt, tilpau didis.gif
Buvo nupirkta: sportiniai bridžai, 2 sijonai rudeniui, 2 suknelės rudeniui, džinsai, palaidinė ilgomis rankovėmis, marškiniai trumpomis rankovėmis, vasarinė kepuraitė, žieminiai batai, 2 poros odinių batelių, 2 diržai, 2 šalikėliai, plonas medvilninis megztukas, maišas apatinių, maišas kojinių, 2 papuošalai, lankelis plaukams.

Kosmetika – viso ~278
Buvo nupirkta:
Flormar – tušas ir šešėlių paletė
Essence – nagų lakas ir lako džioviklis
Catrice – akių pieštukas
Bellaton – akių pieštukas
Sunvita 2 savaiminiai
Dizao – 2 veido kaukės
Syoss – sausas šampūnas
Inglot paletė (2 lūpdažiai ir 1 šešėlis)
Revivor - kaukė plaukams
Uma – nagų lakas
Frenchi – nagų kietiklis
Rosa (Nevskaja kosmetika) – prausiklis ir tonikas
Estel – 2 pokai plaukų dažų
Organic shop – šveitiklis kūnui, šampūnas, kaukė plaukams, kaukė veidui, kojų kremas, rankų kremas, skystas muilas
TBS - kūno sviestas
Didelė kelioninė kosmetinė
Juostelės french manikiūrui ir keli manikiūro įrankiai
Pemza

Bendro (su vaiku arba vyru) naudojimo kosmetinių produktų neįskaičiavau ax.gif

Visas grožis ~868
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 29 liepos 2012 - 13:53
Menesines islaidos buna tik tokios- higienos priemones, sampunai, prausikliai, putos, muilas, kremas, kaukes veidui ir plaukam, pieneliai ir pan. apie 100lt
Dekoratyvine kosmetika perku kas 2-6men. tusa ir pudra perku kas 2men, lupdaziai, seseliai, akiu piestukai, bronzatai-kas pusmeti mazdaug.
Su rubais jau sunkiau biggrin.gif bet menesiui mazdaug 100lt, nes buna viena men isleidziu 200, kita nieko neperku.
I kirpykla nevaikstau..esu trumpaplauke, tad siek tiek patrumpinti plaukus sugeba mama:) manikiurus pedikiurus sugebu labai graziai pasidaryti pati:) vasara, pavasari mano sportas dviratis, ziema-treniruoklis.
taigi viso mazdaug 200-250lt
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 07 29, 15:06)
Menesines islaidos buna tik tokios- higienos priemones, sampunai, prausikliai, putos, muilas, kremas, kaukes veidui ir plaukam, pieneliai ir pan.  apie 100lt
Dekoratyvine kosmetika perku kas 2-6men. tusa ir pudra perku kas 2men, lupdaziai, seseliai, akiu piestukai, bronzatai-kas pusmeti mazdaug.
Su rubais jau sunkiau biggrin.gif  bet menesiui mazdaug 100lt, nes buna viena men isleidziu 200, kita nieko neperku.
I kirpykla nevaikstau..esu trumpaplauke, tad siek tiek patrumpinti plaukus sugeba mama:) manikiurus pedikiurus sugebu labai graziai pasidaryti pati:) vasara, pavasari mano sportas dviratis, ziema-treniruoklis.
taigi viso mazdaug 200-250lt

as i kirpykla vaikstau kas menesi, nes turiu zilu plauku. pedikiuru nedarau, manikiura padaro kosmetologe karta per menesi- apkarpo odeles.
einu i sporto kluba, nes negaliu, jau 10m. sportuoju, nors turim kambarini dvirati jo niekas nemina.
tureciau pinigu tai eiciau darytis veido masazus rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 07 29, 12:04)
Taigis liepos mėn. ataskaita:

"Organic shop" plaukų kaukė - 16,29 Lt
"Organic shop" šampūnas - 12,59 Lt

kur pirkote ir kokie atsiliepimai? 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 29, 14:46)
Liepa
Estel – 2 pokai plaukų dažų
Organic shop – šveitiklis kūnui, šampūnas, kaukė plaukams, kaukė veidui, kojų kremas, rankų kremas, skystas muilas

domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 07 31, 08:30)
kur pirkote ir kokie atsiliepimai?  4u.gif

Pirkau "Elevitoj" su 30 % nuolaida (šiandien paskutinė diena). Išbandžiau kol kas tik kaukę - išskyrus nemalonų kvapą, nebloga (pirkau su avokadais ir medum).
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 07 31, 08:30)
kur pirkote ir kokie atsiliepimai?  4u.gif
domina atsiliepimai  4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2012 07 31, 09:45)
Pirkau "Elevitoj" su 30 % nuolaida (šiandien paskutinė diena). Išbandžiau kol kas tik kaukę - išskyrus nemalonų kvapą, nebloga (pirkau su avokadais ir medum).

Aš viską pirkau Elevitoje. Man labai labai patiko šampūnas plaukų apimčiai ir kaukė žvilgesiui. Plaukai kaip šilkas, nesilaiko nei gumytės, nei segtukai smile.gif

Estel dažai nelabai patiko, skysti, pakuotėje jų mažoka.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 31, 12:20)
Aš viską pirkau Elevitoje. Man labai labai patiko šampūnas plaukų apimčiai ir kaukė žvilgesiui. Plaukai kaip šilkas, nesilaiko nei gumytės, nei segtukai smile.gif

Kurią kaukę pirkot (su kuo?) - nepastebėjau tokios unsure.gif Aš žvilgesiui pirkau šampūną (su sviestmedžių aliejum ir šilku), o vakar dar balzamą (su raibuolėm ir simondsijom) dažytiems pagriebiau, bet šitas jau keliaus į rugpjūčio mėn. išlaidas.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 07 31, 18:04)
Kurią kaukę pirkot (su kuo?) - nepastebėjau tokios unsure.gif Aš žvilgesiui pirkau šampūną (su sviestmedžių aliejum ir šilku), o vakar dar balzamą  (su raibuolėm ir simondsijom) dažytiems pagriebiau, bet šitas jau keliaus į rugpjūčio mėn. išlaidas.

Su datulėmis ir migdolais (Organic fig tree and almond hair mask), rinkausi tiesą pasakius tik pagal kvapą biggrin.gif
Ar geras balzamas ar turint kaukę kaip ir nereikalingas? smile.gif

Šiandien paliksiu atsiliepimą apie visus bandytus OŠ produktus RBA temoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 liepos 2012 - 18:39
QUOTE(dontstop @ 2012 07 31, 19:33)
Su datulėmis ir migdolais (Organic fig tree and almond hair mask), rinkausi tiesą pasakius tik pagal kvapą  biggrin.gif

Supratau - gal be reikalo aš jų nepauosčiau rolleyes.gif Paprastai man migdolų kvapas kosmetikoj būna šlykštokas ir stengiuos su jais nieko nepirkt. Bet šita su avokadais nusipirkta tai iš viso nosį riečia doh.gif
Ar geras balzamas ar turint kaukę kaip ir nereikalingas?  smile.gif

Aš jo dar nebandžiau. Šiaip kaukę aš naudoju tik sekmadieniais, kai turiu laiko relaksui vonioje, o kitom dienom - balzamas. Ir kaukės, ir balzamo kartu nenaudoju - ir tas, ir kitas man turi būti pakankamai geri, kad vienam kartui užtektų vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 07 31, 19:57)
Supratau - gal be reikalo aš jų nepauosčiau rolleyes.gif Paprastai man migdolų kvapas kosmetikoj būna šlykštokas ir stengiuos su jais nieko nepirkt. Bet šita su avokadais nusipirkta tai iš viso nosį riečia doh.gif

Aš jo dar nebandžiau. Šiaip kaukę aš naudoju tik sekmadieniais, kai turiu laiko relaksui vonioje, o kitom dienom - balzamas. Ir kaukės, ir balzamo kartu nenaudoju - ir tas, ir kitas man turi būti pakankamai geri, kad vienam kartui užtektų vieno smile.gif

Aš pastebėjau, kad jų kvapai arba labai malonūs, arba vos pakenčiami unsure.gif Labai nemaloniai smirda rankų ir kojų kremai, kai kurie šveitikliai, druskos... Bet pvz kai turėjau kūno sviestą, kiekvieną kartą užėjus į vonios kambarį negalėjau susilaikyti nepauosčius blush2.gif

Supratau, aš irgi taip darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaičiau netaupančių išlaidų kosmetikai temą - sumos wacko.gif
Atsakyti