Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

Gruodis:
iherb uzsakymas 80 Lt
AVON uzsakymas 100 Lt
gelinis nagu lakavimas 35 Lt
Batai 279 Lt
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 29, 10:40)
Jei pigiai, tai tik dėvėtuose. Beje, vienus iš jų už 3 Lt pirkau Vidzgirio "O & K". Nebuvo nudėvėti, bet buvo kelios skylutės, tai užsiuvau ir po namus thumbup.gif Su mano termoreguliacija nekas ir žiemą nuolat šalta, tai tie marškinėliai - išsigelbėjimas ax.gif

Buvau ir maximos O & K, sau nieko doh.gif bet vyrui namie nešioti maikučių po 2-3lt gal 5 nupirkau, čia tai sutaupiau thumbup.gif
Atsakyti
Mano gruodis:

grožio išlaidos 246 Lt (įeina depiliacijos, antakių korekcija, kirpykla (dažymas ir kirpimas), gelinis manikiūras, dezodorantas ir kremas kojoms)

rūbai 25 lt (vakar netyčiau radau ilgai ieškotą rankinuką Humanoj bigsmile.gif jei ne jis, būtų 0 Lt doh.gif )
Atsakyti
Gruodis - buvo išlaidesnis, nei tikėjausi g.gif

Sportas 70
Kirpimas 20
Kosmetika ~145 (iš jų ateičiai su nuolaidom užsipirkta už ~70. Ir nuspręsta, kad kitais metais rišiu su užsipirkimais ateičiai per nuolaidas, nepasiteisino. Dulka paskui kai kurie pirkiniai po kelis mėnesius lentynoje, laukdami savo eilės unsure.gif )
Pasiruošimas darbiniam vakarėliui, paskutinis etapas ~73 (batai, prisegami plaukai, dirbtinės blakstienos)
Rūbai, batai, avalynė ~337 (buvo nupirkta: pirštinės, žieminiai batai, 2 poros vidpadžių, 2 rankinės, 2 poros džinsų, 2 palaidinės pavasariui, kelnės, treninginės kelnės, suknelė, 2 apyrankės) - ryšium su didensėm išlaidom kito mėnesio išpardaviminis biudžetas mažinamas trečdaliu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 gruodžio 2012 - 08:56
QUOTE(dontstop @ 2012 12 31, 08:53)
Gruodis - buvo išlaidesnis, nei tikėjausi  g.gif

Išlaidos išlaidom, bet man vis smalsu, kokio dydžio jūsų spinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 31, 17:10)

as irgi to norejau klaust hihihi.gif
nes arba taip tiesiog atrodo, kai susideda viso menesio pirkiniai, arba tikrai labai daug perkama... ypac man is kosmetikos ir higienos priemoniu daug atrodo blush2.gif gal kad pati mazai naudoju ir gana ilgam uztenka...
Atsakyti
Gruodzio menuo:
Rubai - 39,44 eur (apatinis trikotazas, vienas "virsus" ir dvi "apacios")
Komestika - 23 eur (16 akiu tusas ir 7 eur du vazelinai lupoms, kuriu, kaip veliau pasirode, visai nereikejo happy.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2013 01 01, 00:12)
Gruodzio menuo:
Rubai - 39,44 eur (apatinis trikotazas, vienas "virsus" ir dvi "apacios")
Komestika - 23 eur (16 akiu tusas ir 7 eur du vazelinai lupoms, kuriu, kaip veliau pasirode, visai nereikejo happy.gif ).

Kaip visada ekstra taupiai good.gif
Atsakyti
Tas tai taip, tik nezinau, ar tai gerai. Noreciau ismokti sau daugiau leisti.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2013 01 01, 14:41)
Tas tai taip, tik nezinau, ar tai gerai. Noreciau ismokti sau daugiau leisti.

Bet ar gyvenime, kas iš esmės pasikeistų, jei leistumėt daugiau g.gif

Man kartais atrodo, kad nieko nereikalingo lyg ir neturiu, o kartais - kad per lengvai pasiduodu pirkimo pagundai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 01 01, 14:47)
Bet ar gyvenime, kas iš esmės pasikeistų, jei leistumėt daugiau g.gif

Man kartais atrodo, kad nieko nereikalingo lyg ir neturiu, o kartais - kad per lengvai pasiduodu pirkimo pagundai blush2.gif

Turbut ne. Bet gal kokioms grozio priemonems, proceduroms galeciau ir lengvesne ranka leisti.
As susigundau kokiu "papildomu" daiktu labai labai retai. Dazniau iseinu pirkti vieno ar kito daikto, bet taip nieko ir nenusiperku, nes tai per brangu, tai kokybe ne ta, tai spalva, tai stilius... Pasaka be galo.
Neisivaizduoju, kaip nepasimesti spintoje su 10 sukneliu, tiek pat sijonu, kelniu, palaidiniu... As ir dabar kartais pamirstu, ka turiu.
Papildyta:
Dar va susivedziau 3-ju menesiu statistika: vidutiniskai per menesi rubams: 48.78. Kiek pamenu, buvo pirktos kelnes, sijonas, megztukas ir apatiniu komplektas.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 31, 19:10)

Spintą turim vieną, visai šeimai bendrą smile.gif Mano "turtui" paskirtos 3 kuklios, 60 cm pločio, lentynos smile.gif Neturiu aš skudurų daug, vadovaujuosi kapsulės metodu, vienoj kapsulėj turiu maždaug po 13 daiktų, kapsulių po 3 sezonui..
QUOTE(bim-bam @ 2012 12 31, 20:38)
ypac man is kosmetikos ir higienos priemoniu daug atrodo  blush2.gif  gal kad pati mazai naudoju ir gana ilgam uztenka...

Plaukų, odos, kūno priežiūros priemonių visokių rūšių turiu po 1 vnt ir šiaip tai neperku naujo šampūno, kol nepasibaigė senas, ir taip su visom priemonėm. Tik va, per pusmetį "užsiveisiau" atsargų lentyną, vis pirkdama per akcijas ateičiai, dabar joje užsigulėjo 8 nejudinami produktai. Kaip rašiau, atsisakysiu tokio pirkimo, nepasiteisino, nepadeda sutaupyti.
Dekoratyvinei kosmetikai jaučiu silpnybę, po 1 vnt tik tušas, antakių pieštukas, paakių maskuoklis. Kitko po daugiau rolleyes.gif Lūpų blizgėsių ~15, pieštukų ~8, skaistalų ir bronzerių po kelis, šešėlių virš 200 atspalvių rolleyes.gif Pripažįstu, silpnybė, liga man tie šešėliai blush2.gif
Atsakyti