Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

QUOTE(milaaa @ 2013 03 27, 21:05)
o kas cia netvarkoje? as ne taip seniai tvarkiausi, tai pesiojimas 5lt, dazymas dar 5lt 4u.gif daro puikiai smile.gif

Kur ir kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 27, 22:30)
Kur ir kas? smile.gif

nesuprantu g.gif cia brangu ar pigu g.gif
man rekomendavo viena mergina, dirbancia namuose, netoliese 4u.gif ten pat dariausi ir gelini lakavima 30lt(bet koks dazymas-prancuziskas ar ombre) 4u.gif
pabandziau, man tiko ir patiko smile.gif dabar kiek supratau pilnai issikeli i salona unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 03 27, 22:36)
nesuprantu g.gif cia brangu ar pigu g.gif
man rekomendavo viena mergina, dirbancia namuose, netoliese 4u.gif ten pat dariausi ir gelini lakavima 30lt(bet koks dazymas-prancuziskas ar ombre) 4u.gif
pabandziau, man tiko ir patiko smile.gif dabar kiek supratau pilnai issikeli i salona unsure.gif

Labai pigu 4u.gif Mano ankstesnė kosmetologė antakius už 20 lt sutvarkydavo doh.gif
Atsakyti
Maniske uz 10Lt nudazo ir sutvarko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2013 03 28, 11:37)
Maniske uz 10Lt nudazo ir sutvarko  smile.gif

maniškė irgi drinks_cheers.gif nesuprantu pešiojimo už 20LT... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 28, 11:49)
maniškė irgi  drinks_cheers.gif  nesuprantu pešiojimo už 20LT...  g.gif

Ko čia nesuprasti, kainos juk priklauso ir nuo salono, ir nuo kosmetologės populiarumo ir t.t.

Mila, ar keisis kaina keliantis iš namų į saloną?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 27, 20:58)
Kur čia Vilniuje tokios kainos? Ar paslaugos bent kiek kokybiškos?

Antakių korekcija nepatiko tai neišsiplėsiu, įprastai moku 15lt už antakių dažymą ir korekciją;
kalbant apie plaukų kirpimą likau 100% patenkinta, kirpykla iš tų NO NAME, tai pati aplinka tokia šiek tiek sovietinė, bet kirpėja buvo labai maloni, išsiklausinėjo, ko pageidauju, visą laiką tarėsi ir pan, nors nuėjau paprasčiausiai pakirpt galiukus tiesiems neiškarpytiems plaukams, dar ir patarimų davė, išėjau pakilios nuotaikos, ir kas man labai svarbu nukirpo tik minimaliai, nes buna kitur lygina, lygina ir kokių 5 cm ilgio netenku doh.gif Nors man tokiam elementariam kirpimui ir 20 lt gaila smile.gif Turbūt išlepinta esu nes gimtajam mieste už 10 lt galima gauti tokią paslaugą, blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 28 kovo 2013 - 13:09
Na jei paslauga tenkina tai viskas ok smile.gif Salonų kainynuose matau 30lt už antakių korekciją. Nežinau ar dažymas įeina, nes antakiais pati užsiimu.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 28, 13:12)
Mila, ar keisis kaina keliantis iš namų į saloną?

siaip kainos surasytos didesnes smile.gif bet yra uzrasyta, kad ''senoms'' klientems kaina isliks tokia pati visosms paslaugoms thumbup.gif bet, kad vieta nutolo doh.gif kazkur prie cup 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 03 28, 13:28)
siaip kainos surasytos didesnes smile.gif bet yra uzrasyta, kad ''senoms'' klientems kaina isliks tokia pati visosms paslaugoms thumbup.gif  bet, kad vieta nutolo doh.gif kazkur prie cup 4u.gif

O, prie cup man tiktų bigsmile.gif

Pas seną kosmetologę taip ir buvo - tos procedūros, kurias nuo seno pas ją darydavausi, persikėlus į prašmatnų saloną man nepabrango. O va antakių korekciją jau teko darytis nauja kaina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 28 kovo 2013 - 13:56
Anksciau ir as palikdavau po 20 litu uz antakiu korekcija ir dazyma, paskui pradejau eiti i salona prie namu, dabar pati priziuriu savo antakius smile.gif
kazkada reikejo man palaukti kirpejos, ziuriu kosmetologe laisva, paprasiau, jei turi laiko, kad nudazytu man antakius ir padarytu korekcija, tiesa sakant nepamaciau didelio skirtumo, tai kam moketi rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kirpeja persikele is pakrascio i centra dirbti. Irgi "senoms klientems kaina ta pati". Pirma karta mokejau kaip visada, o po to po 5 lt pradejo brangti kol susilygino su naujo salono kainomis.
Atsakyti