Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio išlaidos

QUOTE(Meger @ 2013 08 01, 16:01)
Gal skirtingi visu poreikiai... man litro sampuno ir litro balzamo uztenka metams,

kaip man atsibostu metus ta pati naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 08 01, 16:38)

Man irgi atsibosta, nors ir po metus nenaudoju. Jau įpusėjus bet kokios priemonės pakuotę svajoju kuo greičiau ją pabaigti ir pirkti kokią naujieną blush2.gif
Galbūt ir tai turi įtakos kosmetikos naudojimo intensyvumui biggrin.gif
Atsakyti
kumiko, na ziurint koks tas rezultatas.

as pvz kunui naudoju kokosu arba taukmedziu alieju, oda nesauseja, svelni. ir tepuosi visa kuna ne kasdien.

aisku, kitas reikalas, jeigu tai pvz savaiminio idegio kremas. bet toki retai naudoju, pries kazkur einant tam tikra proga ir pan. bet ne nuolatos.

tikrai poreikiai skirtingi, o del sunaudojimo, niekad neskaicavau per kiek laiko sunaudoju kazka, butu idomu smile.gif

na pvz siuo metu naudojamos priemones:
sampunas, kondicionierius, nenuplaunamas kondicionierius (tai viena, tai kita naudoju)
kokosu aliejus
veido prausiklis ir kremas
dezodorantas
kuna prausiu juoduoju muilu, tinka jis ir veidui man, tik tiek kad norejau isbandyti prausikli.

is kosmetikos:
blakstienu tusas, mineraline kosmetika - bronzeris, akmenukai, seseliai (tik progai esant)

berods viskas rolleyes.gif

veido krema jau naudoju kokius 5 menesius, i pabaiga turbut jau (negaliu paziuret, su dozatorium), pakuote 50ml, tepuosi viena karta per diena (ryte).

ai dar dantu pasta, siulas ir skalavimo skystis biggrin.gif
Atsakyti
Na ką - aplenkiau Donstop šį mėnesį mega_shok.gif

Detalizuot jau net nesinori, parašysiu trumpai (nors sąrašas keliskart trumpesnis nei Donstop rolleyes.gif )

Apranga+avalynė 653,46 Lt doh.gif
Grožis ir kūno priežiūra 60, 17 Lt

Iš viso 713,63 Lt mega_shok.gif Viešpatie su viešpačiukais angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 01 rugpjūčio 2013 - 16:48
QUOTE(dontstop @ 2013 08 01, 13:35)
Viską sunaudoju...
... klijuojant ant buteliukų lapukus su pradėjimo data  biggrin.gif
...Bet "ant smūgio" galiu pasakyti, kad daugumą produktų subaigiu per ~1 mėn

Dontstop 4u.gif as be ironijos, tik is smalsumo ax.gif
kiek tu laiko skiri kasdien tiem visiem reikalams g.gif pasiziuriu i save, lyg ir nesu nevala, bet pasitaiko neretai, kad vakare veido kremo nepasitepu, nes tai pamirstu, tai nuluztu(uzmiegu, kai pavargstu), kuno krema isvis dazniausiai uzmirstu(kazkaip paskutiniu metu vis prausiuos sportklubi, o rengtis drabuzius ant kremuoto kuno nemegstu, kaip ir namie vakare, eiti kremuota i patala), rankas pasitepu tik todel, kad darbe spintelej pries nosi kremas guli(specialiai atsinesiau ir laikau po ''nosim''), problemu su oda nera, nors naudoju spec ranku muila bei dezinfektanta, beigi pirstines unsure.gif ryte laiko randu daugiau, speju kukliai pasidazyti, laisva nuo darbo ar seimos savaitgali kartais skiriu daugiau laiko, tuomet jau ragai nagai ir pan.
paskutiniu metu sparciai mazinu turimos kosmetikos kieki, nes kazkaip tiek man tikrai nereikia, perku brangesnes(gerokai) nei anksciau higienos priemones, daug kremu labai neblogai prisitaikiau is iherbo bigsmile.gif

zinau, kad kaip dauguma is musu, rupiniesi seima, maistu, taupymu, bet kaip tu viska speji ir turi jegu? as bandau derinti sportklubi(nauja mano gyvenime) su darbu(sportui man reikia mazdaug 4 val), matau, kad turiu kazko atsisakyti unsure.gif kolkas atsisakiau sm, pc apribojau, tv ar knyga taippat verysad.gif bet pastebiu, kad kencia ir seima, nes nebeapsokinejama kaip anksciau, neturiu laiko/noro/jegu gaminti jiems maista, nes pati jo nebevalgau, o pusfabrikaciu su seima nevalgom(beveik) unsure.gif
kolkas tai dar tinka visiems, nes vaikai namie, tai pasitvarko ar pagamina ka unsure.gif bet nuo rugsejo pagalbos turesiu mazai, nezinau kaip teks suktis su buitim, jau nekalbu apie ''grozio'' laika sau verysad.gif turbut teks vogti darbo laika bigsmile.gif

Sophi, ka pirkai ax.gif g.gif
Atsakyti
Liūto dalį suvalgė suknelė (189 Lt), bateliai (130 Lt) ir delninė (188 Lt), visa kita - smulkmė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 08 01, 17:47)
Iš viso 713,63 Lt

hah.gif hah.gif hah.gif

Pasirodom, ypač suknelė įdomu. Čia kaip suprantu minėtai progai, kur seniau rašei? Vilniaus ponios vakarinių aksesuarų neprilaiko? biggrin.gif

Mano: grožis 225,6lt, rūbai 469,3lt, parfumerija 0.

Kosmetikos buvo nevykusių pirkinių, atgailauju. Rūbų nieko lyšno nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 01, 23:05)
hah.gif  hah.gif  hah.gif

Pasirodom, ypač suknelė įdomu. Čia kaip suprantu minėtai progai, kur seniau rašei? Vilniaus ponios vakarinių aksesuarų neprilaiko? biggrin.gif

Kaip tik suknelės parodyt negalėsiu - nebent kai kelsiu pardavimui, nes neplanuoju pasilikt biggrin.gif Savo skonio neradau, taigi teko rinktis, iš to kas buvo - išsirinkau lietuvišką biggrin.gif
Delninė, delninė
bateliai
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 08 01, 16:38)

o man ne, juolab, kai perku profesionalias priemones... ax.gif ir man patinka, kad jos su dozatoriumi, zymiai taupiau naudoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 08 01, 16:31)
kaukės
priemonės galiukams
purškalo galvos odai nuo slinkimo/skatinančio augimą
purškalo per visą ilgį
aliejaus (laikau ant plaukų prieš plovimą)
plaukų dažų
Ir iš 8 išvardintų priemonių 5 man pasibaigia per ~mėn

Mano plaukai trumpi smile.gif
Tai naudoju sampuna, balzama, kauke... kerpuosi, dazausi tik kirpykloje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 02 rugpjūčio 2013 - 08:01
QUOTE(milaaa @ 2013 08 01, 22:10)
Dontstop 4u.gif  as be ironijos, tik is smalsumo ax.gif
kiek tu laiko skiri kasdien tiem visiem reikalams 

Milaa, aš kažkada rašiau gal šioj, gal kokioj kitoj Piniginės temoje visą savo rutiną ir dienotvarkę, nuo to laiko gal kas ir pasikeitė, bet nežymiai.. smile.gif
Aš keliuosi ~ 6 (niekad su žadintuvu, visad pati atsibundu, vyturys esu), iš namų išeinu 7.30, dirbu šalia namų, pakeliui į darbą nuvedu vaiką į darželį. Ryte turiu ~1,5 val pusryčiams, apsirengimui, grožio procedūroms, makiažui, šukuosenai. Visad rytais pasidarau pilną grožio programą taip sakant biggrin.gif
Savaitgalio rytais valandą bėgioju, maža dalis grožio procedūrų būna prieš bėgiojimą, didesnė po.
Vakarais procedūroms skiriu nuo pusvalandžio iki kelių val, jei reikia atnaujinti įdegį (įdegio atnaujinimas kas 3 - 5 dienos, deja reikalauja daug laiko doh.gif ). Sportui vakarais šiuo metu, kai vasarą nevyksta treninruotės sporto klube, skiriu laiko nedaug ir nereguliariai blush2.gif
Darbe aš turiu po ranka pilną kosmetinę visokių priemonių, kelis kart per dieną pasitepu rankas kremu, odeles apilnk nagus aliejum, pataisau manikiūrą ir pan.

Esmė manau požiūryje, aš dievinu grožio procedūras wub.gif , pvz pasitepimas kūno kremu man yra malonumas, poilsis, terapija nuo streso ir tt ir pan biggrin.gif Taigi man tai yra prioritetinė veikla, jeigu rinkčiausi tarkim tarp tvarkymo ir manikiūro, be abejo laimėtų manikiūras blush2.gif

O dar ir temperamentas turi įtakos, aš vidsad turiu daug energijos, kurios nežinau kur dėti, visad turiu kažkur skubėti, lėkti, daryti vienu metu kelis darbus, kitaip jaučiu nuobodulį unsure.gif doh.gif

Ir dar tokią pastabą turiu, kad yra kūno kremų, kurie įsigeria akimirksniu, t y tiesioginio to žodžio prasme per sekundes, tik užtepus galima iškart rengtis rūbais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 08 02, 09:54)
Milaa, aš kažkada rašiau gal šioj, gal kokioj kitoj Piniginės temoje visą savo rutiną ir dienotvarkę, nuo to laiko gal kas ir pasikeitė, bet nežymiai.. smile.gif

saunuole... 4u.gif bet vis mastau gal darbas darbui nelygu... as nieko neveikti irgi nemegstu, bet sia savaite taip nusikalu darbe, kad i sporta nenueinu, namie kaip lapas jauciuosi... tai krema rankoms prisimenu tik darbe, atsidarius stalciu blush2.gif O ir gryzusi 20h namo nebeistenciau kelias val. skirti groziui blush2.gif , kad ir koks butu poziuris, malonumas blush2.gif
Atsakyti
dontstop, man atrodo, jeigu tai yra tavo megstama veikla ir ne kancia, tai viskas cia gerai 4u.gif

man asmeniskai nei itin megstama, nei ka, tiesiog butinybe, pvz dusas, kremas, plaukai svarus ir pan.

bet kelias valandas per diena kokiems tepliojimams, nagu lakavimui ir pan. negaleciau skirti, tiesiog gaila laiko, o ir kada kitus dalykus pasidaryt...

tiesiog kiekvienas savaip smile.gif
Atsakyti