QUOTE(Pireja @ 2013 08 04, 16:31)
Dominica, tu nori pasakyti, kad irgi
tiek perki ir
taip greitai suvartoji visas priemones? As siandiena paziurejau, kad mano plauku kaukes dezutes turis yra 125ml, o pirkta tikrai ne siais metais (plaukai pusilgiai, kiek zemiau peciu). Tai man 200ml suvartoti per menesi - kosmosas. Matomai, as prie tu gamtos apdovanotu
As perku maziau

bet isleidziu tam (bent jau iki siol isleisdavau) gerokai daugiau. Grozio skyrely yra mano postas apie pirktas ir sunaudotas priemones, man rodos subaudojau ne taip ir mazai. Bet gali buti ir sutapimas, kad si menesi kaip tycia "viskas pasibaige". Nzn per kiek laiko ka sunaudoju, tik si menesi pradejau sekti, bet tarkin sampuno ir balzamo bonkiu po litra uzteko 8men (sampuna naudojam su vyru kartu), kremo 5men (ryte ir vakare naudojant skirtingus), kuno losjona sunaudociau per 2-3men, jei kasdien (bet dazniausiai tingiu ir geriau renkuos drekinancia duso zele), duskes kokiem 2men. Man daugiau pinigu issileidzia spakliui, kuri perku brangu ir nebutinai reikalinga

kaukes plaukam kiek zinau dontstop daznai naudoja, ir jos plaukai kiek maciau laaaabai ilgi, uztai greit ir susinaudoja. As induka per du menesius susitepu

)
O del proceduru kiekio ir laiko, tai man visiskai normalu: depiliacija kas 3sav (einu pas kosmetologe), kirpykla kas 3men, veido valymas 2k/metus, namie 2x/sav valanti kauke, 1- drekinanti, 1-2x/sav kauke plaukam, 1x/sav dumbliu ivyniojimas nuo celiulito, kuna sveiciu kai netingiu (koki karta i 2 sav ar men), losjonais tepuos kai netingiu (min 2x sav, bet gali but ir 7), pedikiura darausi kas 2-3 sav, manikiura 1-2x savaitej, dazausi praktiskai kasdien. Tai man atrodo panasus kiekis kaip ir dontstop

isskyrus tepimasi savaiminiu. Bet tokie dalykai kaip kaukes plaukam ar ivyniojimai i dumblius man laiko needa, as uzsidedu ta kauke ir einu vakarienes gamint ar grindu siurbt. Va dabar manikiura pasidariau kol vaika vezime migdziau (tik man tam valandos nereikia, nes ranku nemirkau, odeliu nekarpau, lakuoju paprastai be visu fintikliuskiu piesinuku ir pan). Zodziu, man proceduros namu tvarkyti netrukdo, o daugiau as nelabai turiu ka veikti

Dar pagalvojau, kad donstop pigias priemones perka, tai jos greit ir baigiasi. Kazkaip tie visi losjonai ir kaukes daznau buna labai skysti/neskalsus, jei pigiai kainuoja