Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Canana @ 2012 09 08, 21:32)
O idomu kaip sitie vadybos destytojai, gal jums deste?
Vadyba-Ramūnas Vanagas ir Lina Vyšniauskienė.

Vanagas dėstė ax.gif mokėti reikia, testas pas jį per egzaminą ir toks ganėtinai sudėtingas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kakaduma @ 2012 09 08, 15:05)
Sveikos 4u.gif Ir vel as apie apie problemas  verysad.gif Niekaip negaliu prisijungti kur yra VAIZDINE MEDZIAGA as nesuprantu...Ten kai paspaudi reikalauja vartotojo vartas ir slaptazodis as vedu tuos pacius duomenis kaip ir prie Moodle prisijungineju dar ta stud/prie vartotojo vardo pridedu,bet kaip nieko taip nieko g.gif Ar cia pas mane kompiuteryje problema ar cia dar kazkokie slaptazodziai buna? doh.gif

Štai ką radau apie prisijungimą prie filmuotos medžiagos:
'' Filmuoti laisvai ir alternatyviai pasiriankamų dalykų pristatymai '' yra skirti ne nuotolinių, o ištęstinių ir nuolatinių studijų studentams, kaip trumpi susipažinimai su pasirenkamais dalykais."
tai kad mes negalim jų matyti schmoll.gif
Atsakyti
O kaip Nendrė Černiauskienė - strateginis valdymas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 09, 00:29)
Vanagas dėstė  ax.gif mokėti reikia, testas pas jį per egzaminą ir toks ganėtinai sudėtingas  ax.gif
Papildyta:

Štai ką radau apie prisijungimą prie filmuotos medžiagos:
'' Filmuoti laisvai ir alternatyviai pasiriankamų dalykų pristatymai '' yra skirti ne nuotolinių, o ištęstinių ir nuolatinių studijų studentams, kaip trumpi susipažinimai su pasirenkamais dalykais."
tai kad mes negalim jų matyti  schmoll.gif

Dekui uz info;) O as ,kad bandau,bandau jungtis ir nieko doh.gif Bet kaip idomiai,kad neleidzia g.gif Pas mane is pasirinktu dalyku 5 tik "Teises istorijos" 2paskaitos ir daugiau nieko filmuoto...Kazkaip galvojau,kad daugiau bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 09 09, 11:52)

nežinau ax.gif aš SV ilgaaaaai turėjau, niekaip negalėjau jo pradėti blush2.gif doh.gif o paskui kai susiruošiau, tai dėstytojas pasikeitė tam semestrui. Šiaip jinai gal ir nieko, bet aš kai užtempiau, tai paskui jau gėda prieš ją pačią buvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 09 09, 12:52)

Normali destytoja, egzminavo mus zodziu, moketi reikejo, bet ne atmintinai, o tiesiog suprasti apie ka kalbi.

O Vanago egzamina laikiau praeita rudeni ir man nebuvo testo, tik 2 atviri klausimai biggrin.gif moketi tikrai reikia, nes reiklus, bet asmeniskai mane ivertino pobjektyviai.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 09 10, 14:11)
Normali destytoja, egzminavo mus zodziu, moketi reikejo, bet ne atmintinai, o tiesiog suprasti apie ka kalbi.
O Vanago egzamina laikiau praeita rudeni ir man nebuvo testo, tik 2 atviri klausimai biggrin.gif moketi tikrai reikia, nes reiklus, bet asmeniskai mane ivertino pobjektyviai.

aciu labai uz informacija, koleges 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 11 rugsėjo 2012 - 15:00
mama Egle, ar jau laikei ES konstitucine? ar reikejo spresti uzdavinius moodle aplinkoj, kur pateiktos dvi atvosios uzduotys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 13 rugsėjo 2012 - 11:48
QUOTE(Kadija @ 2012 09 13, 10:48)
mama Egle, ar jau laikei ES konstitucine? ar reikejo spresti uzdavinius moodle aplinkoj, kur pateiktos dvi atvosios uzduotys?  g.gif

Laikiau 4u.gif primink pas ką jinai, tada pasakysiu ax.gif
Atsakyti
sveikos koleges smile.gif
kaip sekasi mokslai? ar daug mokotes kasdiena?
As sia savaite beveik nebuvau prisedus blush2.gif po darbo jauciuos be jegu unsure.gif
o kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 09 14, 16:46)
sveikos koleges smile.gif
kaip sekasi mokslai? ar daug mokotes kasdiena?
As sia savaite beveik nebuvau prisedus blush2.gif  po darbo jauciuos be jegu  unsure.gif
o kaip jums?

kaip visada pagrindinis mokymasis bus prieš egzaminus.... nors po kelių dienų būsiu Vilniuje, bet nežinau kaip reikės ką nors laikyti..... veiklos tiek visokios, kad mokslams mažai laiko belieka doh.gif
Atsakyti

mamaEgle, pas Inga Dauksiene man, reikia uzduotis issispresti smile.gif
as tai mokausi nuosirdziia dabar, poryt varau egzo laikyt ES ax.gif smile.gif nes taip ir yra, mokymais tikrasis vosuomet yra pries egzamina, deja blush2.gif
Atsakyti