Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Kadija @ 2012 09 18, 08:50)

mamaEgle, o kur rasti ES teises katedra gal zinai, man destytoja nebespes parasyt gal jau  ax.gif  sitos katedros puslapyje beveik jokios info..  doh.gif

pažiūrėsiu parašysiu 4u.gif dabar greitai neprisimenu ax.gif
QUOTE(Minaya @ 2012 09 18, 08:56)
Oi aciu, ramiau pasidare 4u.gif  o tai destytojai asmeniskai tuos namu darbus atsius ar forume paskelbs?ax.gif O sunkus teises pagrindu egzaminas bus? Cia ivade rase kad semestro viduryje vyks kovokliumas kaip suprantu iskaita is puses dalyku? Jam daug ruostis, ar esminiu dalyku zinojimo uztektu?  smile.gif

nusiramink ir kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau kitą semestrą ir tu apie visokias užduotis kalbėsi, o naujokės nesupras kas ir kaip ax.gif
O čia apie teisės teoriją klausi?
Atsakyti
Kadija, ES konstitucinė Konstitucinės teisės katedra, antrame aukšte. Kai įeisi į MRU (ten kur knygynėlis) tada tuo koridoriumi tiesiai tiesiai į V korpusą ir antras aukštas.
Kada važiuoji laikyti?
Atsakyti
Ieškau šiek tiek informacijos apie nuotolines studijas MRU. Skaičiau, bet taip ir nesupratau, ar galima studjuoti visas universitete siūlomas programas ar tik kai kurias? blush2.gif
Atsakyti
Šiuo metu pilnai pritaikytos bakalauro teisės, teisės ir valdymo programos, maždaug pusė viešojo administravimo programos. Taip man rašė metodininkė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Kaip suprantu, tuomet kitų programų studijuoti nepavyktų? Ar galima rinktis tik atskirus dalykus, tokiu būdu išlaikant visus tos studijų krypties programos dalykus?
Atsakyti
Nu manau kitų neišeis, ne renkiesi dalykus vsitiek pagal programą. Nors nežinau tiksliai
Atsakyti
mamaEgle, dekui 4u.gif , as nesupratau, kad ES katedros konstitucines teises katedroj ieskot reikia blush2.gif varau jau ryt laikyt, kinkos dreba, o dar ir bacila pagvau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2012 09 18, 17:27)
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Kaip suprantu, tuomet kitų programų studijuoti nepavyktų? Ar galima rinktis tik atskirus dalykus, tokiu būdu išlaikant visus tos studijų krypties programos dalykus?

Paruoštus dalykus nuotoliniams galite išlaikyti nuotoliniu būdu, o paskui, jeigu yra galimybė (iš studijuojančio pusės), pereiti į neakivaizd., vakarines ar dienines studijas. Išlaikytus dalykus užskaitys ir nereikės jų laikyti. Atsiskaityti reikės tik už tuos dalykus, kurių truks pagal programą.

QUOTE(Kadija @ 2012 09 18, 18:19)
mamaEgle, dekui 4u.gif , as nesupratau, kad ES katedros konstitucines teises katedroj ieskot reikia  blush2.gif  varau jau ryt laikyt, kinkos dreba, o dar ir bacila pagvau..  ax.gif

Laikykis 4u.gif Nebijok 4u.gif Parašyk kaip sekėsi ir kaip ten su tais uždaviniais. Jeigu ką tai aš tada kitą ketvirtadienį laikysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 18, 11:10)

nusiramink ir kantrybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif jau kitą semestrą ir tu apie visokias užduotis kalbėsi, o naujokės nesupras kas ir kaip  ax.gif
O čia apie teisės teoriją klausi?

Na taip, idomu kokiu butu atsiskaitymai, koliai ir egzaminai vyksta, ar labai spaudzia? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minaya @ 2012 09 19, 08:54)
Na taip, idomu kokiu butu atsiskaitymai, koliai ir egzaminai vyksta, ar labai spaudzia?  blush2.gif  smile.gif

labai nuo dėstytojo priklauso. Šiaip teisės teorija vienas iš pagrindinių dalykų, tai gana spaudžia. Aš teisės teoriją per kelis semestrus buvau "pratempus", tai paskui labai geras dėstytojas pasitaikė vieną semestrą. Nebuvo taip, kad nieko daryti nereikėjo, namų darbai būdavo vos ne kas savaitę (parašo klausimus ir per savaitę turi įkelti atsakymus, įvertina ir tie pažymiai sudaro kažkokią dalį egzamino įvertinimo). Bet buvo tikrai įdomu mokytis.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 19, 10:15)
labai nuo dėstytojo priklauso. Šiaip teisės teorija vienas iš pagrindinių dalykų, tai gana spaudžia. Aš teisės teoriją per kelis semestrus buvau "pratempus", tai paskui labai geras dėstytojas pasitaikė vieną semestrą. Nebuvo taip, kad nieko daryti nereikėjo, namų darbai būdavo vos ne kas savaitę (parašo klausimus ir per savaitę turi įkelti atsakymus, įvertina ir tie pažymiai sudaro kažkokią dalį egzamino įvertinimo). Bet buvo tikrai įdomu mokytis.

Oho idomi sistema, tai faina, didesne tikimybe islaikyti egzamina, na jei geri pazymiai is tu namu darbu:)

dabar idemiai issinagrinejau programa studiju, ir pasirodo pas mane is pasirenkamuju dalyku trys yra, ir jie visi is pirmo kurso Isemestro, apsizioplinau kazkaip, tai dabar taip iseina kad veltui juos mokysiuos, nes uzteke butu vieno? geriau reikejo privalomus rinktis schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 09 19, 11:15)

Taip,taip mamaEgle as dabar teises teorija mokausi tai kekviena savaite reikia y klausimus atsakinet smile.gif Bet tikrai idomu...Destytoja Egle Venckiene..Turiu isviso 5dalykus..tai kai y kitus uzeinu net nejauku viskas nuo seno likia,jau buvau pradejus galvot gal as cia nematau kur kokias uzduotis daryt,bet atrodo,kad ne,nes forumai tusti g.gif Gal teko Logika ir mokslo metodologija mokintis? ax.gif kaip sekesi? smile.gif Man tai sakes atrodo doh.gif
Atsakyti