Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2012 12 28, 01:07)
Kadija, kaip tavo CPT? Ar išlaikei? (gal jau rašei, bet pamiršau visiškai  blush2.gif )

Nerasiau, egzus laikiau kitus, nebe tas galvoj buvo biggrin.gif islaikiau, viskas ok thumbup.gif

BlackDhalia, egzaminu lankstumas yra susijes su destytoju budejimu. Bet kada laikyti neleidzia, tik per destytoju budejimo laika.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 28, 12:03)
Nerasiau, egzus laikiau kitus, nebe tas galvoj buvo  biggrin.gif islaikiau, viskas ok  thumbup.gif
BlackDhalia, egzaminu lankstumas yra susijes su destytoju budejimu. Bet kada laikyti neleidzia, tik per destytoju budejimo laika..  4u.gif

Sveikinu 4u.gif Aš šituo egzaminu startuosiu doh.gif mokausi dabar iš kodekso+ tų pakeitimų sąrašo+ sprendžiu testus iš moodlej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2012 12 28, 15:03)
BlackDhalia, egzaminu lankstumas yra susijes su destytoju budejimu. Bet kada laikyti neleidzia, tik per destytoju budejimo laika..  4u.gif

kai mru yra man pirmas univeras, manot, zinau, ka reiskia budejim valandos... ? doh.gif Mokykloj mokytoju budejimo laikas budavo pertraukos... lotuliukas.gif o cia destytojai kaip kokie naktiniai sargai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 12 28, 16:19)
kai mru yra man pirmas univeras, manot, zinau, ka reiskia budejim valandos... ?  doh.gif  Mokykloj mokytoju budejimo laikas budavo pertraukos...  lotuliukas.gif  o cia destytojai kaip kokie naktiniai sargai  doh.gif

ne naktiniai, o vakariniai sargai hihihi.gif
o jei rimtai, tai kiekvienos katedros psl. yra įkeltas grafikas su dėstytojų budėjimo valandomis. Praktiškai tuo metu visada jie būna nurodytose kabinetuose ir priiminėja studentus. Bet kartais geriau prieš tai kokį el. laišką parašyti, kad susitarti.
Atsakyti
Sveikos.
Sveikinu visas su Naujaisiais Metais!!!
Na ka prasidėjo sesija doh.gif
Atsakyti
Su Naujais!! Gerų metų, sėkmingų sesijų, lengvų klausimų egzaminuose ir supratingų dėstytojų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Gilberta @ 2013 01 02, 10:51)
Sveikos.
Sveikinu visas su Naujaisiais Metais!!!
Na ka prasidėjo sesija doh.gif

kada ir koks pirmas egzaminas?
Atsakyti
Teisės istorija ax.gif tikras baubas man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 01 02, 14:22)
Teisės istorija ax.gif  tikras baubas man doh.gif

Gal ir tu ruosiesi laikyti sausio 10 d? 4u.gif
Atsakyti