O kada buna pavasario sesija? Birzeli ar liepa?
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 03, 13:27)
O kada buna pavasario sesija? Birzeli ar liepa?
Gegužės pab. ir visą birželį. Prieiga prie pasirinktų dalykų būna iki birželio 30 d.

Laba diena, su Naujais! ir sesija visas
MamaEgle, tai sekmingo tau starto, as dabar su tarpauine baigti noriu reikalus..
kaip gerai buvo tos atostogos nuo moookslu..

MamaEgle, tai sekmingo tau starto, as dabar su tarpauine baigti noriu reikalus..

QUOTE(Kadija @ 2013 01 04, 18:33)
Laba diena, su Naujais! ir sesija visas
kaip gerai buvo tos atostogos nuo moookslu..

Ačiū

Startuoju su CPK. Ar leido kuo nors naudotis egzamino metu? Įdomu, dar kas nors laikys kartu

Mane irgi domina CPK
Kokie reikalavmai per perlaikyma?
Atviri klausimai, uzdaviniai? HELP

Kokiu knygu reikia, sitiem pasirinktiem dalykam?
Konstitucine teise,
Administracine tesies (bendr. dalis)
Lotynu k.
ekonomikos teorija
teisesaugos instituciju veikla (ar rinktis ka kito is: Teisėsaugos institucijų sistema
Lietuvos statutų teisė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940)
Kanonų teisė)?

Konstitucine teise,
Administracine tesies (bendr. dalis)
Lotynu k.
ekonomikos teorija
teisesaugos instituciju veikla (ar rinktis ka kito is: Teisėsaugos institucijų sistema
Lietuvos statutų teisė
Lietuvos teisės šaltiniai (1918-1940)
Kanonų teisė)?
Kokia tyla forume
Sakykit, o sutarti man atsius nauja, t.y. naujo semestro (nes nusiunciau pasirinktus dalykus, gavau kvita ir prasyma) ar reikia vel nuvezti pirmo semestro sutarti?

Sakykit, o sutarti man atsius nauja, t.y. naujo semestro (nes nusiunciau pasirinktus dalykus, gavau kvita ir prasyma) ar reikia vel nuvezti pirmo semestro sutarti?

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 08, 16:39)
Kokia tyla forume

Mokosi visos

O kaip su pirmo semestro sutartim buvo? Atsiuntė? Aš tai pasiimu kai nuvažiuoju. Užeinu pas metodininkę ir paimu.
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 08, 20:52)
Mokosi visos 
O kaip su pirmo semestro sutartim buvo? Atsiuntė? Aš tai pasiimu kai nuvažiuoju. Užeinu pas metodininkę ir paimu.

Pirma tai atsiunte, ten surasyti pasirinkti dalykai, tai siam pusmeciui gi jau nauji, tai ta sutartis jau netinka, ar ne? Tai kai metodininkei nunesi kvitus, tai sutarti ji tau tada duoda?
Beje kaip su knygom - kokiu knygu administracinei ir konstitucinei reikia, nes maciau parduoda daug, bet kurios tinka?
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 08, 18:02)
Pirma tai atsiunte, ten surasyti pasirinkti dalykai, tai siam pusmeciui gi jau nauji, tai ta sutartis jau netinka, ar ne? Tai kai metodininkei nunesi kvitus, tai sutarti ji tau tada duoda?
Beje kaip su knygom - kokiu knygu administracinei ir konstitucinei reikia, nes maciau parduoda daug, bet kurios tinka?
Jo, sutartis kiekvieną pusmetį bus nauja. Pasirenki naujus dalykus ir nauja sutartis. O kvitus aš el. paštu siųsdavau, o pas metodininkę užeinu kai egzaminų einu laikyti, jau semestro pabaigoje. Nieko tai sutarčiai neatsitinka, pagyvena ir pas ją

Šitų dalykų knygų jokių nepirkau, tik administracinių pažeidimų kodeksą. O šiaip viską kompe turėjau.
Iš tų pasirenkamų dalykų neturėjau nei vieno, tik apie Kanonų teisę girdėjau, kad baubas nerealus, bet čia kaip visada gali būti: kaip kam

Lotynų ir ekonomika irgi iš kompo.
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 08, 21:37)
Jo, sutartis kiekvieną pusmetį bus nauja. Pasirenki naujus dalykus ir nauja sutartis. O kvitus aš el. paštu siųsdavau, o pas metodininkę užeinu kai egzaminų einu laikyti, jau semestro pabaigoje. Nieko tai sutarčiai neatsitinka, pagyvena ir pas ją 
Šitų dalykų knygų jokių nepirkau, tik administracinių pažeidimų kodeksą. O šiaip viską kompe turėjau.
Iš tų pasirenkamų dalykų neturėjau nei vieno, tik apie Kanonų teisę girdėjau, kad baubas nerealus, bet čia kaip visada gali būti: kaip kam
gal apsistok ties institucijų veikla, kažkaip mažiausiai piktybiškai skaitosi 

aisku, o kaip is autobusu stoties pasiekti univera?

ir dar is absurdo skyrelio - ar reikia egzam pasiimti popieriaus, ty sasiuvini paplesyt, ar ka? Nu nezinau kaip ten su makulatura reikalai

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 08, 18:41)
aisku, o kaip is autobusu stoties pasiekti univera?
As ne vietine...
ir dar is absurdo skyrelio - ar reikia egzam pasiimti popieriaus, ty sasiuvini paplesyt, ar ka? Nu nezinau kaip ten su makulatura reikalai

Berods, dabar 16 mikriukas važiuoja iš stoties pro Romerį. Jisai patogiausiai privežtų. Dar būdavo 34 autobusas ir 5 autobusas, kur ne su talonais, o mokėti pačiame autobuse reikia. Tada reikia Baltupiuose išlipti stotelėje Didlaukio (jei neklystu, baltupiuose ant kalno užvažiavus, kitoje kelio pusėje parduotuvė "Iki") Bet jei važiuoja mikriukas, tai geriau su juo, visai šalia Romerio stoja, nes nuo autiko dar paeiti reikia gabaliuką. Netoli, bet jei kokia diena bjauresnė, tai mažas malonumas.
Popieriaus geriau turėk, A4 formato, nevisada dėstytojai turi. Nors jei testas, tai tada ant to pačio lapo rašai.
Kada pirmas egzas?