Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveikos merginos, gal kas turit el varianta lietuvos konstitucines teises konspekta ir galit persiust?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 01 10, 19:51)
Nusprendziau neskubet ir laikyti kita ziema baigiamuosius, nes visgi noriu pasiruosti normaliai baigiamiesiems ir islaikyt likucius kuo geriau.. pradedu galvoti apie magistra, gal per bambuka i nemokama istociau  blush2.gif  blush2.gif

del poliologijos- zinau, sako kad kieta.. o dabar ir medzaga neleidzia jau naudotis, tai va..  doh.gif bent mums neliepie nieko atsinesti, ne neuzsimine.. tai darau tokia isvada

imsiu jauciu zemes teise dar kokia, teks aisku irgi is istatymu mokintis, ko as labai nemegstu..  doh.gif
o ko tu taip anglu bijai? gi ten nieko tokio, praeisi be problemu  thumbup.gif

apie magistrą ir aš mąstau patyliukais, bet nežinau kaip bus, gyvenant ne LT mastau.gif arba reiks pridėti prie neįgyvendintų svajonių, arba čia stoti doh.gif

jeigu anglų nelaikysiu/neišlaikysiu tada kartu laikysim friends.gif
QUOTE(studentele @ 2013 01 10, 19:56)
Sveikos merginos, gal kas turit el varianta lietuvos konstitucines teises konspekta ir galit persiust?

turiu 4u.gif galiu 4u.gif kur siųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 10, 21:54)
BlackDhalia, kaip tau istorija?

Oj neklausk, neislaikiau taip manau, pirmas egzas, daug streso, viska pamirsau ir tiek ziniu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 15:17)
Oj neklausk, neislaikiau taip manau, pirmas egzas, daug streso, viska pamirsau ir tiek ziniu...  doh.gif

pas ka laikei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 11:17)
Oj neklausk, neislaikiau taip manau, pirmas egzas, daug streso, viska pamirsau ir tiek ziniu...  doh.gif

nesijaudink, gal gi viskas gerai buvo friends.gif o kaip su namų darbais? Nes įvertinimas bendras būna, tai jie dar balų prideda.

Kaip sekėsi MRU rasti?
Atsakyti
Laikiau pas Sapoka, sake pas ji labai sunku islaikyt doh.gif
O man sake, kad bendra bala veda tik kai egza islaikai ant 5, kitaip nepergyvenciau g.gif
Mru radau lengvai, isokau i 53 autika, o grizau 62, tai nereikejo persest thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 16:15)
Laikiau pas Sapoka, sake pas ji labai sunku islaikyt  doh.gif
O man sake, kad bendra bala veda tik kai egza islaikai ant 5, kitaip nepergyvenciau  g.gif
Mru radau lengvai, isokau i 53 autika, o grizau 62, tai nereikejo persest  thumbup.gif

Labukas,

o kokie klausimai buvo gal galite pasidalinti? Aš turėjau irgi laikyti, bet....pabūgau blush2.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(linutialt @ 2013 01 11, 15:21)
Labukas,

o kokie klausimai buvo gal galite pasidalinti? Aš turėjau irgi laikyti, bet....pabūgau blush2.gif

ačiū

Yra daug variantu, as gavau palygint istatymu leidyba pagal 1928 ir 1938 konstitucijas ir apie vokieciu imperine ir zemes teise. Kitu kitokie buvo.
Kada ruosiates laikyti?
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 17:48)
Yra daug variantu, as gavau palygint istatymu leidyba pagal 1928 ir 1938 konstitucijas ir apie vokieciu imperine ir zemes teise. Kitu kitokie buvo.
Kada ruosiates laikyti?

Planuoju vasario mėnesį eiti, tokios apimties egzaminas, kad pasiruošti užtruks. Ačiū, kad pasidalinote klausimais, tikiuosi, kad pasiseks, ir gausite teigiamą ir gerą įvertinimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutialt @ 2013 01 11, 16:53)
Planuoju vasario mėnesį eiti, tokios apimties egzaminas, kad pasiruošti užtruks. Ačiū, kad pasidalinote klausimais, tikiuosi, kad pasiseks, ir gausite teigiamą ir gerą įvertinimą. 4u.gif

Aciu uz palinkejima 4u.gif
Is tikruju reikejo ir man veliau eiti, as kazkaip pagalvojau, kad visi laikys kartu, o vakar buvo tik 3 zmones blink.gif Per mazai laiko ir man buvo pasiruost verysad.gif
Atsakyti
O kuria diena ruosiates laikyti teises teorijos egzamina?
Atsakyti
labas mergaites,
gal galetumet padeti su aplinkosaugos teises ir tarptautines privatines teises medziaga?
labai reikia, aplinkosaugos knygos negaunu jau nuo lapkricio sad.gif nes vis bibliotekoje paimta, o gal tarptautines privat turit koki konspektuka gera. Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti