Sveikos merginos, gal kas turit el varianta lietuvos konstitucines teises konspekta ir galit persiust?
QUOTE(Kadija @ 2013 01 10, 19:51)
Nusprendziau neskubet ir laikyti kita ziema baigiamuosius, nes visgi noriu pasiruosti normaliai baigiamiesiems ir islaikyt likucius kuo geriau.. pradedu galvoti apie magistra, gal per bambuka i nemokama istociau
del poliologijos- zinau, sako kad kieta.. o dabar ir medzaga neleidzia jau naudotis, tai va..
bent mums neliepie nieko atsinesti, ne neuzsimine.. tai darau tokia isvada
imsiu jauciu zemes teise dar kokia, teks aisku irgi is istatymu mokintis, ko as labai nemegstu..
o ko tu taip anglu bijai? gi ten nieko tokio, praeisi be problemu

del poliologijos- zinau, sako kad kieta.. o dabar ir medzaga neleidzia jau naudotis, tai va..

imsiu jauciu zemes teise dar kokia, teks aisku irgi is istatymu mokintis, ko as labai nemegstu..

o ko tu taip anglu bijai? gi ten nieko tokio, praeisi be problemu

apie magistrą ir aš mąstau patyliukais, bet nežinau kaip bus, gyvenant ne LT

jeigu anglų nelaikysiu/neišlaikysiu tada kartu laikysim

QUOTE(studentele @ 2013 01 10, 19:56)
Sveikos merginos, gal kas turit el varianta lietuvos konstitucines teises konspekta ir galit persiust?
turiu

QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 10, 21:54)
BlackDhalia, kaip tau istorija?
Oj neklausk, neislaikiau taip manau, pirmas egzas, daug streso, viska pamirsau ir tiek ziniu...

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 15:17)
Oj neklausk, neislaikiau taip manau, pirmas egzas, daug streso, viska pamirsau ir tiek ziniu... 

pas ka laikei?

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 11:17)

nesijaudink, gal gi viskas gerai buvo

Kaip sekėsi MRU rasti?
Laikiau pas Sapoka, sake pas ji labai sunku islaikyt
O man sake, kad bendra bala veda tik kai egza islaikai ant 5, kitaip nepergyvenciau
Mru radau lengvai, isokau i 53 autika, o grizau 62, tai nereikejo persest

O man sake, kad bendra bala veda tik kai egza islaikai ant 5, kitaip nepergyvenciau

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 16:15)
Laikiau pas Sapoka, sake pas ji labai sunku islaikyt

Labukas,
o kokie klausimai buvo gal galite pasidalinti? Aš turėjau irgi laikyti, bet....pabūgau

ačiū
QUOTE(linutialt @ 2013 01 11, 15:21)
Labukas,
o kokie klausimai buvo gal galite pasidalinti? Aš turėjau irgi laikyti, bet....pabūgau
ačiū

ačiū
Yra daug variantu, as gavau palygint istatymu leidyba pagal 1928 ir 1938 konstitucijas ir apie vokieciu imperine ir zemes teise. Kitu kitokie buvo.
Kada ruosiates laikyti?
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 01 11, 17:48)
Yra daug variantu, as gavau palygint istatymu leidyba pagal 1928 ir 1938 konstitucijas ir apie vokieciu imperine ir zemes teise. Kitu kitokie buvo.
Kada ruosiates laikyti?
Kada ruosiates laikyti?
Planuoju vasario mėnesį eiti, tokios apimties egzaminas, kad pasiruošti užtruks. Ačiū, kad pasidalinote klausimais, tikiuosi, kad pasiseks, ir gausite teigiamą ir gerą įvertinimą.

QUOTE(linutialt @ 2013 01 11, 16:53)
Planuoju vasario mėnesį eiti, tokios apimties egzaminas, kad pasiruošti užtruks. Ačiū, kad pasidalinote klausimais, tikiuosi, kad pasiseks, ir gausite teigiamą ir gerą įvertinimą. 

Aciu uz palinkejima

Is tikruju reikejo ir man veliau eiti, as kazkaip pagalvojau, kad visi laikys kartu, o vakar buvo tik 3 zmones

O kuria diena ruosiates laikyti teises teorijos egzamina?