Dar esu nusiziurejusi Emergency couple,bet ziurejau lygtais reitingai zemoki,na jei ziuresiu tai tik del Song Ji Hyo. Gal kas ziurite,galite pakomentuoti
As irgi siuo metu baigineju My love from the star, visai nieko patinka ir juokingu momentu yra
. Neapsisprendziu ka toliau ziureti reikes
Gal Bride of the century?
Dar esu nusiziurejusi Emergency couple,bet ziurejau lygtais reitingai zemoki,na jei ziuresiu tai tik del Song Ji Hyo. Gal kas ziurite,galite pakomentuoti
QUOTE(deluxe @ 2014 03 17, 11:08)
As irgi siuo metu baigineju My love from the star, visai nieko patinka ir juokingu momentu yra
. Neapsisprendziu ka toliau ziureti reikes
Gal Bride of the century?
Žiūrėkit abu
Dar va sitas patiko
Bride of the Century- kažkodėl labai ilgai nebuvo 7-8 serijų vertimo jokia kalba, tai žiūrėjau originalo
Suprasti esmę galima, bet jų kalba tai kažkoks kosmosas
Prisijuokiau, kai bobulė šventino šamaną druska
Kadangi šios doramos herojų matau pirmą kartą, nusprendžiau pažiūrėti kokį filmą su juo, radau labai išgirtą A Hot Goodbye. Jautrus, spaudžiantis ašarą kinas, ypač finalas.
Ir dėkui už Heaven's Postman, būtinai pažiūrėsiu.
Prisijuokiau, kai bobulė šventino šamaną druska
Kadangi šios doramos herojų matau pirmą kartą, nusprendžiau pažiūrėti kokį filmą su juo, radau labai išgirtą A Hot Goodbye. Jautrus, spaudžiantis ašarą kinas, ypač finalas.
Ir dėkui už Heaven's Postman, būtinai pažiūrėsiu.
Kur merginos dingo, į doramas panirę?
Aš tai iš bado senąsias peržiūrinėju, bet kad ne badas, o tikra puota gaunasi. Sėdžiu ant savo pirmosios- Nine: Nine Times Time Travel , tai galiu pasakyt, kad įspūdis nė kiek ne menkesnis, nei žiūrint pirmą kartą. Ir kaip įdomu žiūrėti į aktorius, kurie jau matyti kituose vaidmenyse. Koks siužetas
Aš tai iš bado senąsias peržiūrinėju, bet kad ne badas, o tikra puota gaunasi. Sėdžiu ant savo pirmosios- Nine: Nine Times Time Travel , tai galiu pasakyt, kad įspūdis nė kiek ne menkesnis, nei žiūrint pirmą kartą. Ir kaip įdomu žiūrėti į aktorius, kurie jau matyti kituose vaidmenyse. Koks siužetas
Labas vakaras,netikėtai greit pasibaigė Passionate love ( Maddly in love) ties 47 epizodu. Nesitikėjau tokios pabaigos,patiko
Na o dabar įsijungt bandysiu Bride of Century kaip ir žadėjau. Kaip sekasi žiūrėti,ar įdomi?
Dar turiu Pabaigti The woman who married three times - įdomus,laukiu nesulaukiu pabaigos
One warm word - sunkiai žiūrisi.... man of Honor jaučiu mesiu lauk,taip ir neįsijungiu jau pusę metų po 7 epizodų, dar žadu pratęst Cruel city. Turiu dar ir Crazy love saraše,bet kažin kada pradėsiu
QUOTE(BigBang @ 2014 03 25, 01:46)
Labas vakaras,netikėtai greit pasibaigė Passionate love ( Maddly in love) ties 47 epizodu. Nesitikėjau tokios pabaigos,patiko
Na o dabar įsijungt bandysiu Bride of Century kaip ir žadėjau. Kaip sekasi žiūrėti,ar įdomi?
Dar turiu Pabaigti The woman who married three times - įdomus,laukiu nesulaukiu pabaigos
One warm word - sunkiai žiūrisi.... man of Honor jaučiu mesiu lauk,taip ir neįsijungiu jau pusę metų po 7 epizodų, dar žadu pratęst Cruel city. Turiu dar ir Crazy love saraše,bet kažin kada pradėsiu 
gerai sekasi, įdomi
Ką tik pažiūrėjau, jau įkėlė 10 seriją
QUOTE(Mosso @ 2014 03 25, 07:49)
gerai sekasi, įdomi
bet jos naujų serijų pasirodymas kažkoks trūkčiojantis. Tik neaišku, kuris šaltinis stringa 
Aha tikrai kad įdomi,aš vakar 4 serijas pražiūrėjau,2 nakties miegot nuėjau
QUOTE(BigBang @ 2014 03 25, 13:58)
Aha tikrai kad įdomi,aš vakar 4 serijas pražiūrėjau,2 nakties miegot nuėjau
:hihihi:Gaila kad trumpas,pripratau ilgas dramas žiūrėt 
Tada visai jau susigiminiuot galima
Šiandien parduotuvėj nutiko neįtikėtinas dalykas: stoviu eilėj prie kasos, už manęs porelė moksleivių, kokie 10-12 tokai, mergina kazko paklausė vaikino, o jis ja iatsako korejietiskai
Žiūriu Bride of the Century. Tikrai patinka. Visokių netikėtumų daug šioj dramoj.
Dar viena šiuo metu žiūrima - God's Gift - 14 Days. Irgi tokia mistiška.
Buvau užmetusi akį į Three Days. Dėl pagrindinio aktoriaus.
Gal pasibaigs kitos dabar žiūrimos dramos, tai grįšiu ir prie šios.
Nemažai politikos joje, kažkaip ne taip įsitraukiau, kaip į anksčiau minėtas dvi.
Dar viena šiuo metu žiūrima - God's Gift - 14 Days. Irgi tokia mistiška.
Buvau užmetusi akį į Three Days. Dėl pagrindinio aktoriaus.
Bride of the Century- jau baigiu priprasti prie pagrindinio vaikino, toks mielas ir dar dainuojantis, balsas specifinis, klausosi neblogai
Labai laukiu vyriško serialo, anonse nėra nė vienos moters
The Technicians | Gisooljadeul
Labai laukiu vyriško serialo, anonse nėra nė vienos moters
The Technicians | Gisooljadeul