Įkraunama...
Įkraunama...

Korean Drama

Ar esat kas Snow Qeen žiūrėjusios? smile.gif Kaip jums?
Bride of century man patinka,laukiu kitų likusių epizodų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fula @ 2014 03 30, 10:49)
Žiūriu Bride of the Century. Tikrai patinka. Visokių netikėtumų daug šioj dramoj. smile.gif
Dar viena šiuo metu žiūrima - God's Gift - 14 Days. Irgi tokia mistiška.

Abi dramos liuksiškos. "Nuotaka"- tai romantikos dozė su perviršiu, "14 dienų"- grynas adrenalinas thumbup.gif
Gerą užrodėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 03 31, 10:30)
Ar esat kas Snow Qeen žiūrėjusios? smile.gif Kaip jums?

Aš žiūrėjau, buvo pati pirma mano korėjietiška drama thumbup.gif
Bet tai buvo prieš kokiu 6 metus, tai nelabai ką pamenu.
Bet vien dėl Hyun Bin verta lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Hwayi trileris-drama, daug kraujo ir ašarų, kaip visada, pilnas netikėtumų. super.
Atsakyti
Aš šiandien dar vieną dramą pradėjau žiūrėt - Emergency couple smile.gif super,man labai patinka kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 04 07, 01:09)
Aš šiandien dar vieną dramą pradėjau žiūrėt - Emergency couple smile.gif super,man labai patinka kol kas smile.gif

Vakar kaip tik baigiau biggrin.gif Tokia tobulai pozityvi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 04 07, 12:44)
Vakar kaip tik baigiau biggrin.gif  Tokia tobulai pozityvi  smile.gif

Mane labai užkabino. Kai pradedu negaliu sustot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 04 07, 15:44)
Vakar kaip tik baigiau biggrin.gif  Tokia tobulai pozityvi  smile.gif

žiūriu filmą A Company Man, su So Ji Sub, ir priėjau vienos išvados- nebeturiu šansų pamatyti su juo filmą. Kol jo nėra kadre, galvoju, kada pasirodys jis, kai pasirodo, galvoju, koks jis, niekaip į filmą nesusikoncentruoju, tik į tą stilingą azijietį user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 04 10, 22:35)
žiūriu filmą A Company Man, su So Ji Sub, ir priėjau vienos išvados- nebeturiu  šansų pamatyti su juo filmą. Kol jo nėra kadre, galvoju, kada pasirodys jis, kai pasirodo, galvoju, koks jis, niekaip į filmą nesusikoncentruoju, tik į tą stilingą azijietį user posted image

hihihi.gif pavasaris? biggrin.gif
Sitam filme jis toks ribiniai fanatiskas, kazkuo primena jo heroju is Rough Cut.

Beje, visai atsitiktinai perskaiciau, kad jis prisidejo prie filmo "Philomena"
http://www.soompi.co...a/#.U0cBl_l_tzc

Plecia veikla, tsakant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 10 balandžio 2014 - 22:44
user posted image
Na ka, paziurejau Emergency couple smile.gif i desimtuka megstamiausiu nepapuola, bet fainas smile.gif
Bride of the century ziuriu/laukiu seriju smile.gif Idomus smile.gif
O va dabar galvoju ka toliau ziureti, kol Bride of the century lauksiu user posted image
Renkuosi is: Cunning single lady, I need romance 3, That winter the wind blows user posted image
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2014 04 11, 00:11)

Renkuosi is: Cunning single lady, I need romance 3, That winter the wind blows user posted image

Dvi iš jų mačiau, tai vienareikšmiškai- That winter the wind blows . Labai estetiška dorama, nuostabūs aktoriai ir muzikinis takelis. 4u.gif Šita dorama man viena iš gražiausių matytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 04 11, 16:11)
Dvi iš jų mačiau, tai vienareikšmiškai- That winter the wind blows . Labai estetiška  dorama, nuostabūs aktoriai ir muzikinis takelis.  4u.gif Šita dorama man viena iš gražiausių matytų  wub.gif

drinks_cheers.gif jau turiu kompe, pradesiu ziureti smile.gif
Atsakyti