Įkraunama...
Įkraunama...

Korean Drama

Is pradziu as pramaratoninau D-Day kiek tu seriju buvo, bet kazkaip uzstrigau ir daugiau nebepaziurejau.

Twenty man irgi kazkaip nepatiko, nepaziurejau iki galo. Gal ne ta nuotaika buvo.

Jau baigiasi She was pretty, tai del manes jau tos paskutines serijos (ir net priespaskutines) gali nerodyti, neidomu jau. As kazkaip galvoju, kad gal amerikietiski serialai kuriami taip, kad jiems vos ne visada kuriamas pratesimas, ir tos sezonu pabaigos buna tokios efektingos, kad negali sulaukti kito sezono. Todel man ziauriai sunku tas lekstas korejietisku serialu pabaigas ziureti, keleta tik esu iki galo paziurejusi doh.gif

Mane labai uzkabino Glamorous Temptation, net nezinau kodel, bet man labai idomu. Siaip as niekad nesiryzciau ziureti serialo is 50 epizodu, bet dabar jau nebesvarbu. doh.gif
Kai jau nuobodu, pasiziuriu Bubblegum, bet jis toks liudnokas.

Paziuresim ka parodys Oh my Venus ir koks ten dar Save my Family ar pan.
Atsakyti
She was pretty - tipinis serialo su aukštais korėjietiškais reitingais pavyzdys ( nors ir scenarijus, ir vaidyba tokie a la maria la del bario )

Aš irgi laukiu O my Venus, vien dėl So Ji Sub, jau seniai bemačiau jį ekrane, bet kažko negerumą įtariu ax.gif

Kadangi Korėja kol kas neturi kuo sudominti, žiūriu kinus ir japonus smile.gif
Glamorous Temptation pasižymiu smile.gif Man tas aktorius kažkada patiko, porą serialų su juo mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2015 11 09, 21:17)
She was pretty - tipinis serialo su aukštais korėjietiškais reitingais pavyzdys ( nors ir scenarijus, ir vaidyba tokie a la maria la del bario )

Aš irgi laukiu O my Venus, vien dėl So Ji Sub, jau seniai bemačiau jį ekrane, bet kažko negerumą įtariu ax.gif 

Kadangi Korėja kol kas neturi kuo sudominti, žiūriu kinus ir japonus smile.gif
Glamorous Temptation pasižymiu smile.gif Man tas aktorius kažkada patiko, porą serialų su juo mačiau.

As bijau pradeti kokius kinus ar japonus, po to dar labiau iklimpsiu doh.gif nors pamėginsiu ta kinietiska, kur rekomendavai mirksiukas.gif
Vyras vakar pradėjo Elementary nauja sezoną žiūrėti, masina mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2015 11 09, 21:25)
As bijau pradeti kokius kinus ar japonus, po to dar labiau iklimpsiu doh.gif nors pamėginsiu ta kinietiska, kur rekomendavai mirksiukas.gif
Vyras vakar pradėjo Elementary nauja sezoną žiūrėti, masina mane rolleyes.gif

Neįklimpsi, jei iki šiol dar ne ten bigsmile.gif O tas, kur pasiūliau, tikrai geras, forumai nuo jo ūžia, taip ir aš užsikabinau, nors tos šalies serialai man nepriimtini.
Japonai labai jau specifiški, bet jų komedijos ir detektyvai geri.

O, Elementary vaidina Lucy Liu. Irgi žymiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 09 lapkričio 2015 - 20:51
Bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2015 11 09, 21:51)

Bandau sugundyti biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=z9w36uvzzxo
Atsakyti
Sveikos,

Pažiūrėjau tą She was prety, man pagrindinis tas aktoriu patinka, buvo labai juokingų vietų smile.gif Dabar mastau įsijungti Yong Pal, pažiūrėsim ar mane užkabins ar ne wink.gif
Atsakyti
Užteko pirmos serijos - negaišiu laiko, ne man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2015 11 11, 22:40)

As jau pirmadieni pradejau ziureti 1 serija drinks_cheers.gif
labai neiprastai kalba doh.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2015 11 12, 03:15)
Užteko pirmos serijos - negaišiu laiko, ne man  blush2.gif

O man kaip tik Young Pal pradzia patiko, galas nebeidomus buvo, bet paziurejau ir pabaiga nestandartine.
Atsakyti
Tai kadangi Yong Pal nežiūrėsiu įsiungiau kitą. Angel eyes. Nu pirma serija labai sudomino. Manau kad šitas patiks smile.gif Ar esat mačiusios kuri nors? Mačiau kad pora iš jūsų pradėjusios buvot, bet nepamenu ar jums jis patiko g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 11 13, 03:42)
Tai kadangi Yong Pal nežiūrėsiu įsiungiau kitą. Angel eyes. Nu pirma serija labai sudomino. Manau kad šitas patiks  smile.gif  Ar esat mačiusios kuri nors? Mačiau kad pora iš jūsų pradėjusios buvot, bet nepamenu ar jums jis patiko  g.gif  4u.gif

Aš žiūrėjau 4 ar 6 serijas, paskui mečiau, galvojau, kad pagrindinė mergina iš Boys Over Flowers bus bent kiek pasikeitusi vaidybos prasme, bet tiek, kad žiūrėčiau iki galo - ne.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2015 11 11, 22:40)

Nu ką, sumaratoninau visas Love Me if You Dare serijas vakar. Jau buvau pasiilgusi tokio veiksmo. Reikes pažiūrėti praleista blacklisto ir Elementary sezonus.
Šiandien sergu, guliu lovoj, tai ir puse knygos Love Me ir You Dare perskaičiau. Jau žinau, kas bus ateinančiose serijose rolleyes.gif
Atsakyti