Rimtai ziuriu tik Glamorous Temptation, kaip ilgai tu seriju neisvercia.
Ziuriu ir Oh My Venus, bet i gala sunkiai besiziuri, kaip ten prie lauzo sedi ar namie ant sofos, daineles dainuoja... mano galva tu paskutiniu seriju net nereikejo. As jau maniau, kad baigesi, kai ta Kaledine apie nieka serija parode. Liko man 1,5 serijos, bet neprisiverciu paziureti...
Kai jau liudna buna, tada pasiziuriu Sweet, Savage Family, toks kvailokas, bet nuotaikingas.
Cheese in the Trap irgi pameginsiu
Dabar irgi amerikietiskus ziurejau per sventes, o dar siandien Netflix pasijungem, tai
Rimtai ziuriu tik Glamorous Temptation, kaip ilgai tu seriju neisvercia.
Ziuriu ir Oh My Venus, bet i gala sunkiai besiziuri, kaip ten prie lauzo sedi ar namie ant sofos, daineles dainuoja... mano galva tu paskutiniu seriju net nereikejo. As jau maniau, kad baigesi, kai ta Kaledine apie nieka serija parode. Liko man 1,5 serijos, bet neprisiverciu paziureti...
Kai jau liudna buna, tada pasiziuriu Sweet, Savage Family, toks kvailokas, bet nuotaikingas.
Cheese in the Trap irgi pameginsiu
Dabar irgi amerikietiskus ziurejau per sventes, o dar siandien Netflix pasijungem, tai
Once upon the time as numečiau.
Dabar žiūrėjau Black List antra sezoną, visiems rekomenduoju.
Galvoju, kad gal reik Arrow pažiūrėti, gražus aktorius, kažkada irgi numečiau.
Bet pastebejau, kad ausis atbuko per metus, kai nesiklausiau anglu kalbos. Bet uztat dabar greitai skaitau angliskai, korėjiečiai patobulino.
Anion Visai tema apmirė, bet kita vertus, žiūrėti nelabai ką yra. Oh my Venus labai nuvylė, o taip laukiau So Ji Sub naujo vaidmens. Skaičiau, kad čia kažkokio jauno scenaristo pirmas darbas, ir Subis nutarė palaikyti jaunimėlį, bet manau, kad sau pasidarė meškos paslaugą.
Sūris spąstuose - kažkoks neaiškus reikalas (kas per pavadinimas ). Lyg su pretenzijom į psichologiją, su kriminaliniais elementais Bet pagrindinė aktorių porelė nežavi, tai ir noro žiūrėti per daug nėra.
Persimečiau į Japoniją ir Taivaną, kol Korėja verčia badauti
Anion
Visai tema apmirė, bet kita vertus, žiūrėti nelabai ką yra. Oh my Venus labai nuvylė, o taip laukiau So Ji Sub naujo vaidmens. Skaičiau, kad čia kažkokio jauno scenaristo pirmas darbas, ir Subis nutarė palaikyti jaunimėlį, bet manau, kad sau pasidarė meškos paslaugą.
Sūris spąstuose - kažkoks neaiškus reikalas (kas per pavadinimas ). Lyg su pretenzijom į psichologiją, su kriminaliniais elementais Bet pagrindinė aktorių porelė nežavi, tai ir noro žiūrėti per daug nėra.
Persimečiau į Japoniją ir Taivaną, kol Korėja verčia badauti
oi, į pavadinimus mažiausiai dėmesio reikia kreipt. Kiek anksčiau žiūrėjau kinų Love me if you dare, meilė tai ten tik šalia kažkur plevena. Mėgstu detektyvus ir psichologinius žaidimus, todėl ir serialas patiko.
Dabar žiūriu Taivanio su Danson Tang'u, lengva romantinė dramytė, mezgant kaip fonas visai gera.
O tasai Sūris spąstuose smagumo įgavo, kai naujas personažas pasirodė, vien dėl pagrindinio veikėjo įbrolio tęsiu. Geras kipšas
Dar žiūriu Moorin School, nors pirmas epizodas visai nepatraukė.
aš irgi jungiuosi. Jau vieneri metai kaip atsitiktinai atradau azijietiškas dramas. Peržiūrėjau daug ką. Vieni patiko labai, kiti visai neprilipo. Kurios man ypatingai patiko: mano pati pirma korėjiečių drama buvo Marriage, Not Dating. Iki šiol mano TOP 10 ji. Prisijuokti galima ir žiūrint Boarding House 24. Kas dar patiko? Ah, Flower Boy Next Door irgi superinė, mieli aktoriai. Vakarais, pavargus ir norint atsipalaiduoti - Midnight Diner tinka. Tokia rami drama apie skanų maistą ir žmonių santykius. Relax Pure. Kultine tapusi My Love From The Star man irgi patiko, ypatingai dėl pagrindinės veikėjos charakterio. Patiko, kad ji stipri, šmaikšti, už save mokanti pakovoti moteris, o ne tipinė "aš tik silpna mergelė, ieškau turtingo princo bjauriu charakteriu, kuris galės mane užgaulioti iki stebuklinga meilė man jį pakeis".
Healer - chuu...patiko...labai. Ir muzika, ir veiksmas, ir aktorių darbas. Niekas neužkliuvo neigiamai. Kill Me Heal Me - irgi puiki drama. Puikus pagrindinis aktorius, o pagrindinė aktorė nėra mano megstamiausia, bet savo darbą puikiai atliko. Dar geros dramos Liar Game, Master's Sun, Achiara's Secret (nors pagr aktorės negaliu pakęsti), Iljimae, Queen in Hyun's Man, Modern Farmer, Heartstrings, You're Beautiful, Rooftop Prince, Glorious Day (paprastutė, šeimyninė drama, bet man prie širdies ji kažkaip). Haha, gal ir nereikėjo čia visų rašyti, jūs tikriausiai ir taip jau viską peržiūrėjusios, ar ne?
Dabar žiūriu Six Flying Dragons. Nesu dar tokios ilgos dramos žiūrėjusi, bet šita...wow...net nesijaučia, kad tokia ilga. Labai įtraukianti drama. Muzika fantastinė, aktoriai puikūs. 10/10. Tikrai man TOP 5 ji.
as kazkuria diena paziurejau, ka Soya (Cili tinklo "restoranas") duoda is korejietisku patiekalu. galvoju, kad gal reikia paragauti. Kimchi ten parasyta sriuba
as kazkuria diena paziurejau, ka Soya (Cili tinklo "restoranas") duoda is korejietisku patiekalu. galvoju, kad gal reikia paragauti. Kimchi ten parasyta sriuba
Is Kimchi daug ka daro. Cia kaip musu raugintas kopustas
As pirkau Kimchi azijietiskoje parduotuveje, tai zinau skoni, dabar va bandysiu namie pasigaminti
Is Kimchi daug ka daro. Cia kaip musu raugintas kopustas
As pirkau Kimchi azijietiskoje parduotuveje, tai zinau skoni, dabar va bandysiu namie pasigaminti
Per My Neighbour Charles rode kaip ukrainieciai ragavo Kimchi turgelyje, tai po to daug vandens isgere, nors juos ir perspejo, kad astru. Ar gali buti is tikro ten taip astru?
Per My Neighbour Charles rode kaip ukrainieciai ragavo Kimchi turgelyje, tai po to daug vandens isgere, nors juos ir perspejo, kad astru. Ar gali buti is tikro ten taip astru?
Astrumo lygis skiriasi nuo zmogaus kuris gamina. Gali buti silpnas, vidutiniskas astrumas arba labai astrus. Jiems turbut papuole labai astrus tas kimchi, kuri as perku, jisai sakyciau vidutiniskio astrumo.