Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Cartman @ 2012 08 06, 20:20)
mano "stažas" 3 metai su biškiu, bet buvo pertraukų  g.gif

mano stazas su sportu nuo 2005 metu, bet sporto klube biggrin.gif rezultatai kokie dabar tik nuo namu gymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 06, 21:23)
mano stazas su sportu nuo 2005 metu, bet sporto klube biggrin.gif rezultatai kokie dabar tik nuo namu gymo biggrin.gif

aš prieš namudinį sportą tik su joga draugavau, kai dar mokykloj mokiaus smile.gif
Atsakyti
...jo, sleptis man cia su 2 metais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 08 06, 21:29)
...jo, sleptis man cia su 2 metais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

2 metai tai ne "nuo rytoj" pradėsiu pirmąkart sportuot didis.gif
Atsakyti
Mandy, tai aš išvis slepiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Su praėjusiu jubiliejum 4u.gif 4u.gif
Sedindriuke, šlykštus tas jausmas, žinau...
Nori pasakyti, kad po sporto salės nebuvo rezutatų???
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 08 06, 20:38)
Mandy, tai aš išvis slepiuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Su praėjusiu jubiliejum  4u.gif  4u.gif
Sedindriuke, šlykštus tas jausmas, žinau...
Nori pasakyti, kad po sporto salės nebuvo rezutatų???

su sporto sale budavo pastovus rezultatas, na nuo tada ir kityba ziurima is dalies buvo.... bet tiek neissportindavau nuo dusios kiek namie..o visas ryskumas ir tonusas tai tik nuo sporto namie .tik! o gymas iaugino i smegenine judejima. o gyme sportuojant pradeau apie 60 man rodos sverdama, iki tol buvo kad ir iki 65 dasivarius buvau per hormonus.. ir tai budama jaunute 21 meteliu... pradejau sportint, pradejau kcal dometis, maistu.. ir grazejau smile.gif bet zinai skinny fat ir toned body du skirtingi dalykai smile.gif na nebuvau ta skinny nes kelnes visada pirkdama tik iki kelenu uzsitraukiu, ba tokia kriausiska esu, parazitinius raumenis kojose turiu biggrin.gif

o siaip jega viskas ok, sian durnizmas, atsigavau, pasportinus..nu rimtai be priezasciu off nu negalima imti... negalima simuliuot lekstej galva panardinus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 06, 22:08)
na nebuvau ta skinny nes kelnes visada pirkdama tik iki kelenu uzsitraukiu, ba tokia kriausiska esu, parazitinius raumenis kojose turiu biggrin.gif

man tai skinny džinsai tiktų jei ne didelė šikna..viskas pas mane maža išskyrus ją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 08 06, 21:18)
man tai skinny džinsai tiktų jei ne didelė šikna..viskas pas mane maža išskyrus ją  lotuliukas.gif

kazkas pazistamo biggrin.gif:D as jei i kelnes tipdavau tai liemeni per puse siaurint reikedavo..o ka dar kai padelkas nuolat kirpti... uzknisdavo.nusikirpdavau ir eidavau...
Atsakyti
Labas rytas,

priimkit mane, paklydėlę, atgal pleeeease 4u.gif

O jei rimtai, bandau grįžti į doros kelią (vėl). Pernai su jumis pora mėnesių (maždaug tris) intensyviai save prižiūrėjau, o paskui ir vsio doh.gif Ir vienaip bandžiau ir kitaip ..., bet veltui, nėjo niekaip užsivesti ir vėl sugrįžti.
Jau pora savaičių prisižiūriu su maistu.
Lūžis įvyko liepos 23 dieną, kai užsilipus ant svarstyklių pamačiau 68,9 kg. Mano ūgiui (1,63 m) tai jau viršsvoris doh.gif Tai tiesą sakant nebebuvo rytoj, o iš karto tapo šiandien. Reultatatai per tas dvi savaites nekokie. Per pirmą savaitę buvo -1 kg, tačiau antrąją savaitę +0,3 kg, t.y. 68,2 kg.
Ryt iš ryto prisiduosiu matavimus ir manau penktadienį bandysiu jau pasirodyti lentelėje. Nors matmenys nieko nepasikeis, bet svorio atžvilgiu pora šimtų gramų būsiu numetusi.
Šiaip esu bodyrock ir Zuzkos fanė. Bandžiau vieną sykį su Jillian sportuoti. Bet aš nespėjau su kartu smile.gif Mano tempas mažokas.
Beje, turiu dar septynis apsilankymus į vandens aerobiką smile.gif Vakar pirmą kartą dalyvavau. Patiko thumbup.gif Aišku sudėtinga tai, kad plaukti nemoku, bet energijos išeikvojau kaip reikalas. Išlipus iš vandens kojos kaip akmenimis apkabinėtos buvo. tokios sunkios sunkios.
Gerai, šiam kartui užteks pliurpalų! Gero visoms sporto!
Atsakyti
Et... Aš sportuoju irgi jau nuo 2005...
Galėjau anksčiau pradėti. Taip sakant lenkti medį kol jaunas buvo.
O dabar.. tiesiog iš to, kas išaugo bandau bonsai padaryti lotuliukas.gif
Nevisada gaunasi, bo senos trapios šakos dažnai lūžta. biggrin.gif
Atsakyti
IRUNIA, kaip sakoma, geriau vėliau, negu niekada cool.gif manau, svarbiausia, kad žmogus savimi rūpinasi, ir nesvarbu ar pradeda sportuoti sulaukęs 20 ar 50 metų smile.gif o ir senos šakos kartais tvirčiausios, nelinksta kaip jaunos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 07, 11:53)
Et... Aš sportuoju irgi jau nuo 2005...
Galėjau anksčiau pradėti. Taip sakant lenkti medį kol jaunas buvo.
O dabar.. tiesiog iš to, kas išaugo bandau bonsai padaryti lotuliukas.gif
Nevisada gaunasi, bo senos trapios šakos dažnai lūžta. biggrin.gif

drinks_cheers.gif

sena tarka tu tikrai.. biggrin.gif tu geriau pažiūrėk į bendraamžes, kurios tikiu nėra senos kaip ir tu, bet atrodai tu jauniausia vis tiek smile.gif nes sportuoji! o dauguma (nes tikrai DAUGUMA) susimotyvuoja dešinės rankos bicepsą treniruoti trukčiojant šaldytuvo dureles smile.gif
taip kad keep going tuoj abi desimtmeti trefkiu svesim biggrin.gif
Atsakyti