Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Apklausa: Kurią kūno dalį labiausiai norėtumėt ištobulint, pagerint? (115 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Smash @ 2012 08 13, 17:16)
Mergiukai kaip i albuma nuotrauka ideti?  smile.gif Snekejau, kad rodysiuos rodysiuos, tai pribrendo reikalas sakau  cool.gif Kol atsakysit, cia trumpam palaikysiu  smile.gif
user posted image
user posted image
Kaip keistai sau atrodo pilvas be auskaro, pameciau uzsukima tai dabar nuoga bamba biggrin.gif

labai grazu, Smash 4u.gif thumbup.gif saunuole kad sportuoji, ir kaip dauguma nemastai...va plona, kam man to reikia smile.gif
Papildyta:
parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 08 13, 17:16)
Hello sportinykes  biggrin.gif Pasidziaukim uz paskutini medali  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Man siandien poilsio diena, nusimato vakariene/piknikas ir dziazo klubas  bigsmile.gif

As irgi sportuojanti bute, nors yra labai grazus parkas arti namu, bet kazkaip nedrasu man visokius Bodyrocko sokinejimu pratimus viesumoj daryt, bet va pries kelias dienas parke deginau skura pries saule, tai net nustebau kiek daug sportuojanciu, ne tik begiojanciu maciau, juodukai tokie ant suoliuku tokiu triuku akrobatiniu dare, uch  biggrin.gif gal reiketu ir man islysti laukan karts nuo karto. O kol kas dar kaimynai is apacios nesiskunde, bet irgi baisu po visokiu ninja jump tuck, kad tuoj ziurek belsis  smile.gif

Mergiukai kaip i albuma nuotrauka ideti?  smile.gif Snekejau, kad rodysiuos rodysiuos, tai pribrendo reikalas sakau  cool.gif Kol atsakysit, cia trumpam palaikysiu  smile.gif
user posted image
user posted image
Kaip keistai sau atrodo pilvas be auskaro, pameciau uzsukima tai dabar nuoga bamba biggrin.gif

Uu, gera figūra! Ypač kojos tokios ilgos, stangrios thumbup.gif
Atsakyti
Smash Tikrai puikiai atrodai! thumbup.gif Matosi tvirtas kūnas 4u.gif aš irgi vis svajodavau lauke sportuoti, bet keistai atrodytų, jei išsineščiau kompą, kėdutę ir strikinėčiau biggrin.gif Lietuviai pasukiotų pirštą prie smegeninės biggrin.gif
Atsakyti
Labu,
Smash, super super, tavo lieknumas labai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As gyvenu 10 aukste, tai karts nuo karto lipu laiptais ir bijau, kad koks kaimynas neisliptu is lifto kokia 8 ar 9 aukste ir nesuktiktu manes padususios lotuliukas.gif doh.gif
O siaip as sportuoju velai vakare apie 9-10 vakaro. anksciau neiseina ir neina prisiversti. todel stengiuosi sportuoti bent jau ne virs galvos. kiek imanoma daugiau pratimu darau koridoriuje. o jei reikia daugiau vietos strikaliojimui, tai tada be sporbaciu sportuoju. rolleyes.gif pas mus gera garso izoliacija yra, tai labai didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti
Labuka, hm hm, įdomi diskusija. Mes su MB tai dviese ir kažkaip nepamenu dabar, kad labai trankytumės. Stengiamės pratimus lengvai daryti, kaip plunksnelės biggrin.gif Kaip iš to multiko: 'pūskite mane, pūskite' smile.gif
Atsakyti
Tai ir tas baladojimasis priklauso nuo pačios mankštos, nes aš insanity kai darau, tai pačiai atrodo, kad kaip dinozauras bildu biggrin.gif Kristute97 gerą patarimą davei, bandysiu kai reikės šokinėti nusiauti kedus, gal neišsisuksiu kojos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'angel @ 2012 08 13, 21:12)
Tai ir tas baladojimasis priklauso nuo pačios mankštos, nes aš insanity kai darau, tai pačiai atrodo, kad kaip dinozauras bildu  biggrin.gif  Kristute97 gerą patarimą davei, bandysiu kai reikės šokinėti nusiauti kedus, gal neišsisuksiu kojos  g.gif  biggrin.gif

Šiaip merginos, geriau dekiuką pasitieskite, negu basomis. Nes avalynė ypač šokinėjant yra svarbu - sąnarių, pėdos kaulų, raiščių prilaikymas, neleidimas kryptelti, slystelti....

dar variantas iš kilimų parduotuvės kilimėlį įsigyti, ar tą gimnastikos kilimėlį ... vis suminkština ir slopina garsą...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 08 13, 22:44)
Šiaip merginos, geriau dekiuką pasitieskite, negu basomis. Nes avalynė ypač šokinėjant yra svarbu - sąnarių, pėdos kaulų, raiščių prilaikymas, neleidimas kryptelti, slystelti.... 

dar variantas iš kilimų parduotuvės kilimėlį įsigyti, ar tą gimnastikos kilimėlį ... vis suminkština ir slopina garsą...

Prisidėsiu prie to. Lengva paslysti, netaisyklingai pastatyti koją, pati gavau traumą dėl to, o atrodė, kad viskas gerai. Na, nebent ant įprasto kilimo tada puiku. Irgi pritarčiau pirkti gimnastikos kilimėli. Jau geriau brangiau sumokėti, bet verta. Nusipirkau aš šūdiną, tai ir suplyšo. unsure.gif
Atsakyti
Na jau kilimėlis, matyt, toks pirkinys, geriau daugiau sumokėti ir gauti kokybišką smile.gif aš kilimėlio taip ir nenusipirkau, tai kai reikia daryti insanity abs pasitiesiu pleduką ploną, na, vis geriau, negu tiesiai ant kilimo prakaituoti biggrin.gif
Va dabar sportuoti tai kaifas, kai nebėra +30 lauke thumbup.gif , nes jau per karščius buvo labai sunku mankštintis.
Atsakyti
sweiki. mano nuomone apie sportavima namuose tik teigiama. pati sportuoju namuose ir kam parodau, papasakoju apie pratimus, visi susigundo su manim sportuoti. nesuprantu, kokio velnio moketi pinigus sporto klubuose mirksiukas.gif
Papildyta:
nezinau ar kas jau buvo patares si puslapi. labai faini pratimai tiesiog namu salygom, tiesiog super. jie sunkus pratimai, bet juos darant isijungia visos raumenu grupes!!!super pratimai http://www.bodyrock.tv/
Atsakyti
QUOTE(mona.vil @ 2012 08 14, 10:51)
sweiki. mano nuomone apie sportavima namuose tik teigiama. pati sportuoju namuose ir kam parodau, papasakoju apie pratimus, visi susigundo su manim sportuoti. nesuprantu, kokio velnio moketi pinigus sporto klubuose mirksiukas.gif
Papildyta:
nezinau ar kas jau buvo patares si puslapi. labai faini pratimai tiesiog namu salygom, tiesiog super. jie sunkus pratimai, bet juos darant isijungia visos raumenu grupes!!!super pratimai  http://www.bodyrock.tv/

tas puslapiukas čia puikia žinomas thumbup.gif

o pas mane šiuo metu užėjusi tokia stadija, kad noriu vėl eiti į kalanetikos treniruotes, va dabar vandens aerobika. Va tik treniruoklių salėj nejaukiai jaučiuosi, tai ten nemėgstu eiti.
Atsakyti