Įkraunama...
Įkraunama...

L'oreal professional

QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 03 11, 19:50)
pirkau kazkada po 11.50 www.viskas-plaukams.lt

ir kaip poveikis?smile.gif
Papildyta:
Beje kaina tikrai geresne http://viskas-plauka...ukams-10ml.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 12, 11:13)

Aha,kaina čia geresnė,net siuntimas dar g.gif

Norėjau paklaust,kurios naudojat Absolut Repair linija ir išbandėt ir balzamą ir kaukę,kas geriau? Aišku tai skirtingi dalykai,bet aš kažkodėl labiau linkstu prie kaukės,nei balzamo g.gif man vis atrodo,kad aplamai kaukės turi geresnį poveikį,o balzamai man tik sušvelnina plaukus,lengviau šukuojami tampa g.gif
Atsakyti
gal galit imest spalvu palete loreal prof dazu:). internete ieskojau,bet neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 12, 12:13)
ir kaip poveikis?smile.gif

poveikis nelabai tiesa sakant,dabar naudoju milk shake ampules,daug svelnesni plauka padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 03 15, 21:57)
Aha,kaina čia geresnė,net siuntimas dar  g.gif

Norėjau paklaust,kurios naudojat Absolut Repair linija ir išbandėt ir balzamą ir kaukę,kas geriau? Aišku tai skirtingi dalykai,bet aš kažkodėl labiau linkstu prie kaukės,nei balzamo  g.gif man vis atrodo,kad aplamai kaukės turi geresnį poveikį,o balzamai man tik sušvelnina plaukus,lengviau šukuojami tampa  g.gif

na zinokit as irgi labiau prie kaukes todel ir isigijau ja smile.gif man si linija super i nieka nekeisciau thumbup.gif o kaukyte tai fantastiska, plaukuciai pamaitinti atrodo, balzamo neturiu irgi ketinau isigyti bet kazkaip persigalvojau ir kauke pirkau vietoj jo. Sutinku su jusu nuomone man taip pat atrodo tie balzamai tik plauku issukavimui smile.gif nors pavyzdziui turiu kondicionieriu marrakesh tai plaukai nuo saknu pakile visa diena isbuna, tokie veslus tokie purus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 03 15, 21:57)
Aha,kaina čia geresnė,net siuntimas dar  g.gif

Norėjau paklaust,kurios naudojat Absolut Repair linija ir išbandėt ir balzamą ir kaukę,kas geriau? Aišku tai skirtingi dalykai,bet aš kažkodėl labiau linkstu prie kaukės,nei balzamo  g.gif man vis atrodo,kad aplamai kaukės turi geresnį poveikį,o balzamai man tik sušvelnina plaukus,lengviau šukuojami tampa  g.gif

nu man ir kauke ir balzamas abu geri, tie sakant geresnio balzamo uz absolute nebuvau nesu turejusi, kauke irgi super , bet kauke tik karta-du i savaite galima det, o balzama kad ir kasdien. o va kauke man paciausia INOACOLOR , kazkas nerealaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 17, 20:11)
nu man ir kauke ir balzamas abu geri, tie sakant geresnio balzamo uz absolute nebuvau nesu turejusi, kauke irgi super , bet kauke tik karta-du i savaite galima det, o balzama kad ir kasdien. o va kauke man paciausia INOACOLOR , kazkas nerealaus thumbup.gif

sakykit o kiek ta kauke kainuoja?
Atsakyti
Jau kelis mėnesius turiu ir naudoju Loreal Pure Resource šampūną. Labai taupus, reikia vos kelių lašų, labai skaniai kvepia, plaukai lieka švarūs, purūs. Kaip žinia šampūnai riebiem plaukam dažnai sausina, Pure Resource beveik nesausina. O gaivų kvapą įsimylėjau. Duodu 8-9 balus iš 10 smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 02 balandžio 2013 - 11:53
Gavau dovanų Vitamino Color kaukės miniuką. Du kartus naudojau. Labai skaniai kvepia, gelinės tekstūros. Drėkinimo mano plaukam žiemą per maža. Ji skirta plaukų spalvos apsaugai, turbūt kitus kartus ją sunaudosiu po plaukų dažymo. Duodu 7 balus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 04 01, 15:44)

apie 80lt gerai paieskojus, didesnes talpos, bent as absolut repair pirkau uz 75lt 500 ml smile.gif
Atsakyti
Labai labai patiko Pro Keratin Refill balzamas. Sunaudojau per kokius pusantro mėnesio, rankos vis tiesdavosi. Gražiai suglotnindavo plauką, suteikė spindesio. Malonaus kvapo ir greito veikimo, nereikia laukti kol suveiks smile.gif Gaila, kad jis limituoto leidimo ir jo nebebus pirkti. Duodu 10 balų.
user posted image

Šiuo metu turiu pilno dydžio, dovanų gautą, Pro Keratin Refill kaukę. Patinka tikrai, ypač kvapas. Tirštos konsistencijos. Laikau ilgiau nei nurodyta. Duodu 8-9 balus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 04 01, 15:44)

jei apie inoacolor kauke klausiate, tai nezinau jos kainos, nes parveze dovanu is uzsienio. o LT dar nemaciau jos pirkti, tik maciau FB , kad greit atsiras prekyboje, o apie kainas -nieko.
Atsakyti