Įkraunama...
Įkraunama...

L'oreal professional

Pagaliau sulaukiau savo
user posted image
jau porą kartų bandžiau, tai galiu pasidalinti tik pirminiu įspūdžiu. kol kas tai nieko labai ypatingo nepastebėjau. nemanau, kad jis taps mylimiausiu blush2.gif gal kad mano plaukų galiukai kasdien kankinami tiesintuvo, man jo riebumas šiek tiek per mažas g.gif patiko kvapas, pakankamai skalsus produktas, o ir kiekis nemažas thumbup.gif tikiuosi, dar mes labiau susidraugausim ir mano atsiliepimas pagerės biggrin.gif šiaip kirpėja minėjo, kad galima juo praturtinti ir šampūną ax.gif
Atsakyti
Gal kuri gali pasakyti, kur pigiausiai Vilniuje ar internete isigyti Loreal Professional sampunu?
Atsakyti
aš ir su panašiu klausimu. Kur internete galima rasti plaukų dažų. Niekur nerandu.sad.gif
Atsakyti
jau kuris laikas stengiausi atsisakyti profesionaliu priemoniu , nors lorealiniai prof. visada patiko , truputi pasinesiau ant ekologisku ir pan. bet MB is uzsienio parveze loreal inoa color care rinkini ... na nerealus produktai,kvepia wub.gif plaukai minksti, sudrekinti, pamaitinti, blizga + sudetyje nera sulfatu thumbup.gif isimylejau user posted image
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2012 11 25, 21:24)
Pagaliau sulaukiau savo
jau porą kartų bandžiau, tai galiu pasidalinti tik pirminiu įspūdžiu. kol kas tai nieko labai ypatingo nepastebėjau. nemanau, kad jis taps mylimiausiu  blush2.gif  gal kad mano plaukų galiukai kasdien kankinami tiesintuvo, man jo riebumas šiek tiek per mažas  g.gif  patiko kvapas, pakankamai skalsus produktas, o ir kiekis nemažas  thumbup.gif  tikiuosi, dar mes labiau susidraugausim ir mano atsiliepimas pagerės  biggrin.gif šiaip kirpėja minėjo, kad galima juo praturtinti ir šampūną  ax.gif

o man jis patinka, butent del to, kad neapsunkina plauku

QUOTE(Miolanda @ 2012 11 26, 17:01)
Gal kuri gali pasakyti, kur pigiausiai Vilniuje ar internete isigyti Loreal Professional sampunu?

zinau kur 1500 ml po 80 lt , jei idomu i AZ parasykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 02 vasario 2013 - 16:29
QUOTE(Miolanda @ 2012 11 26, 17:01)

QUOTE(deltadu @ 2012 11 28, 12:26)
aš ir su panašiu klausimu. Kur internete galima rasti plaukų dažų. Niekur nerandu.sad.gif

nezinau ar cia pigiau nei lt bet cia daug ka randu. http://www.sleekhair.com/loreal-.html

o paskutini karta pirkau is www.feelunique.com stai si balzama plaukams. dar neisbandziau bet parasysiu kaip patiko. pagrinde ieskojau produkto kuris sutvirtintu sustiprinti grazintu storuma plaukui sugadintam nuo dazymu
Atsakyti
O sie sampunas ir kauke Loreal professionel Absolut Repair tinkami riebiems plaukams? Patys plaukai pas mane po sviesinimo pasidare sausoki, pradejo veltis, zodziu, prasosi buti pagydomi smile.gif o vat saknys linke riebaluotis, na, dvi dienas galiu isvaiksciot neplauta galva, bet i antros dienos pabaiga jau nekas....
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 15, 22:45)
Šiandien mačiau LT jau prekiaujama. Jei kas bandėt, lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Pro-Keratin Refill
user posted image

Bandziau sampuna is sios linijos. Kirpeja patare tik viena buteliuka sunaudot ir daryt pertrauka, nes jis stiprokas. Galiu passkyt kad net ir vieno nesunaudojau, man sis sampunas per sunkus, plaukai po plovimo apsunke, kaip velesi taip ir veliasi, kazkokiu pastebimu rezultatu nepastebejau...

Dabar bandau absolute repair serija, ziuresiu ar pagelbes plaukams nors kiek, maniskiai sviesinami, veliasi, luzineja...
Atsakyti
QUOTE(nightfly @ 2013 02 20, 13:56)
Dabar bandau absolute repair serija, ziuresiu ar pagelbes plaukams nors kiek, maniskiai sviesinami, veliasi, luzineja...

Parašykit atsiliepimą paskui apie absolute repair liniją ax.gif labai domina šie produktai blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as jau planuoju savo nutriususiems plaukams isigyti sia linija taip pat smile.gif smile.gif ir zadu pirkti is cia http://neringucy.webs.com/ nes kainos tikrai nesikandzioja. Kaip pamaciau parduotuveje bent jau Kaune tai daugmaz 20lt brangiau viskas g.gif
Atsakyti
Kur Šiauliuose rasti L'oreal priemonių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nightfly @ 2013 02 20, 13:56)
Bandziau sampuna is sios linijos. Kirpeja patare tik viena buteliuka sunaudot ir daryt pertrauka, nes jis stiprokas. Galiu passkyt kad net ir vieno nesunaudojau, man sis sampunas per sunkus, plaukai po plovimo apsunke, kaip velesi taip ir veliasi, kazkokiu pastebimu rezultatu nepastebejau...

Ačiū ūž atsiliepimą. Įtariau, kad šampūnas per sunkus gali būti. Pati turiu kondicionierių ir dar į tą leave in priemonę žvalgausi. Kaip čia nuspėti iš anksto ar nelipins plaukų smile.gif
Atsakyti
Pagaliau isbandziau intence repair sampuna ir power repair ampulyte. Plaukai neapsunke, bet galiukams tai truksta pamaitinimo, dregmes, fenuojant net velesi galai. Po plovimo naudojau seruma sruogelems sviesintiems plaukams, pavadinimo neatsimenu, bet ruzavas buteliukas, taip pat is loreal professionel serijos. tai mano plaukai kadangi sviesinami, tai po to serumo graziai tviska tie plaukai:)
Dabar kiekviena savaite desiu po ta ampulyte, ziuresiu kokie rezultatai, bet po pirmo karto tai visai nieko smile.gif
Atsakyti