Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Ortija @ 2012 07 20, 20:50)
Vijana, skaityk mano molio mintis- aš net rašinėlį apie savo cubiformis rupužioką parašiau, redaguti yra ką...

einu skaityti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 07 20, 18:45)
Mergaites,pas Tina l.daug augaliuku,orhideju,ir lauke kokie plotai su graziu sodu 4u.gif

Eik jau, nieko ypatingo pas mane, viskas dar kurybinej stadijoj. Kad zinotum kiek dar pas mane planu ir kas liecia soda, ir kambarinius augalus. Galgi uteks gyvenimo jiems igyvendint bigsmile.gif

QUOTE(Ortija @ 2012 07 20, 21:31)
Tai, kad klemaliniai tai aišku ir taip, bet taip sakant, man šis žiedas aukštasis pilotažas---
PRAŠOM APSILANKYTI IR PALINKĖTI SUSILAUKTI< BENT 5 SĖKLYČIŲ:

Super kaip grazu wub.gif

QUOTE(Daivike. @ 2012 07 20, 22:20)
Užsukau šiandien augalų pasiimt su baisiai skubančia šeimyna tai nepamenu ar padėkot nepamiršau blush2.gif

O as tai pastoviai issizioju kokia tu panasi i mano kaimyne biggrin.gif Po sio uzsakymo daugiau atsirinksiu veidus pagal nickus. As labai nepastabi, bet dabar jau zinosiu ir Daivike, ir EljaRo*, ir Wilmaw. Gaila, kad ir sikart neatradau laiko meetui. Butum visos kartu paplepeje.

O is anglo kitamet tikrai uzsisakinesiu tik echinopsius, jei dar kokiu uzsimanysiu. Visa kita verta imti is ceko. O daugiau geru tasku kaip ir neesam atradusios. As labai noriu tos graziosios lobivijos.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 07 20, 20:08)
As visai noreciau m. polzii 4u.gif  ax.gif

...turesiu jus minty,gal rudeniop pavyks atostogauti,parvesiu.
Papildyta:
Ortija,jusu moliomintys nuostabios bigsmile.gif ir kelioninis aprasymas ir mastymas- lenkiu galva 4u.gif
Atsakyti
Jau sutupdyti:)
user posted image
,leisgyviukai,,
user posted image
user posted image
Papildyta:
Graziausi vazone tai Tinos kaktuseliai,ir pavilonytei skirti biggrin.gif
Atsakyti
As labai noriu tos graziosios lobivijos.

Jei apsivaikuos galėsim mainus daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 21 liepos 2012 - 06:50
QUOTE(Daivike. @ 2012 07 21, 07:49)
Jei apsivaikuos galėsim mainus daryt mirksiukas.gif

Butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už pagirimus. Labai noriu puslapį gyvybingu palaikyti...
Nuuu man žiauriai patinka žolės smile.gif prisipažinsiu.
Ir dar prisipažinsiu- labai džiaugiuos, kad nesusigundžiau britišku užsakymu. Echinopsiu tai gal kokiu 5 man ir užtektų, bet lobivijos yra tikros jų sesės, tai kažkaip tas , ant to gaunasi.

Nu, ir vėl oras baisus, tai kaip musių gauti... sad.gif
Atsakyti
Siauliuose siandiena gerrraaa silta.. 4u.gif
Atsakyti
ieškau vilnietės, kurios e-mail jurmyle..... paskambinkit man 8685 57523 nes gal reikia sodint išpakavus jūsų kaktusėlius........

jei kas pagal e-mail galėtų iššifruot SM nick-ą - būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 07 21, 16:35)
ieškau vilnietės, kurios e-mail jurmyle..... paskambinkit man 8685 57523 nes gal reikia sodint išpakavus jūsų kaktusėlius........

jei kas pagal e-mail galėtų iššifruot SM nick-ą - būčiau dėkinga  4u.gif

Ačiū, atsirado atostogaujanti prickley, viskas susitarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmiausia didelis dekui Oli_vijai uz ekskursija po grazuoliu geliuku oranzerija ir visa kita. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaktusiukus kaip kaledine dovanele daveziau iki namu (nes po jusu pasisakymu, kad anglas ""stiprus echinopsiais" buvau labai rami) ir tik viena isvyniojau prie paskutines sankryzos... tai rodausi:

Vienas gausiom saknim nors ir pamaigytas, kitas buvo pradurtas kazkokiu virbalu (arba sukirmijes), o treciasis nabagelis visas kreivas, bordiniu sonu ir tokiom sausom apkarpytom saknim, kad atrodo seniai mires sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 21 liepos 2012 - 17:22
Pakartojau foto be pirmosios:

user posted image

user posted image

user posted image

Ar ankstesniais metais is jo gaudavot geresnius echinopsius?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 21 liepos 2012 - 18:38