Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

As is jo esu gavusi labai mazu, bet visi sekmingai uaugo ir dabar jau kumscio dydzio. Echinopsiai jo gajus. na o visi kiti, tai rizika.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 07 20, 22:08)
As visai noreciau m. polzii 4u.gif  ax.gif

taip pat turiu , nedideli kaktusiukai , bet puikūs
galiu pasidalinti
Atsakyti
Mergytes, padekit help.gif Mano aloe variegate ir aloe mitriformis jau koks menesis ruduoja nuo vidurio. Jie dar nedideli todel susodinti kartu, taip pat dar pasodintas ir kitas kaktusas, jisai sveikas. Jei visi kartu butu pradeje nykti tai sakyciau perliejau, o dabar tik abudu aloe ruduoja. Ka patartumete? ax.gif
Atsakyti
Ortija, rūpužiokas sužavėjo, labai patiko jūsų darbai ir augalai, mintys...
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 07 22, 16:15)
Mergytes, padekit  help.gif Mano aloe variegate ir aloe mitriformis jau koks menesis ruduoja nuo vidurio. Jie dar nedideli todel susodinti kartu, taip pat dar pasodintas ir kitas kaktusas, jisai sveikas. Jei visi kartu butu pradeje nykti tai sakyciau perliejau, o dabar tik abudu aloe ruduoja. Ka patartumete?  ax.gif

Neaišku kaip atrodo tas rudavimas, sausas jis ar šlapias, paspaudus minkštas ar ne. Bet nieko gera nežada ruduojantis vidurys. Aš raučiau ir žiūrėčiau ar puvinys neįsimetė.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2012 07 22, 22:18)
Neaišku kaip atrodo tas rudavimas, sausas jis ar šlapias, paspaudus minkštas ar ne. Bet nieko gera nežada ruduojantis vidurys. Aš raučiau ir žiūrėčiau ar puvinys neįsimetė.

Tai va, kad jis nei slapias, nei minkstas. Dar biski pasiraukslejo. Hm.. Reiks tikrai rauti ir ziureti kas ten darosi. g.gif
Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Siandien Pramones Maximoj nuciupau kazkokia idomybe iskiepyta - vakare pasirodysim.
Atsakyti
Gal klaipėdiškės žino ar yra Klaipėdoje žalia stotelė? Jei yra tai kur? ir ar yra ten paprastų molinių vazoniukų?
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2012 07 24, 18:34)
Gal klaipėdiškės žino ar yra Klaipėdoje žalia stotelė? Jei yra tai kur? ir ar yra ten paprastų molinių vazoniukų?

nors esu ne klaipediske, bet kiek zinau, kad yra, berods ir ne viena. silutes pl. 7, Turgaus a. 14a ir Liepojos g. 27 yra zaliasis centras 4u.gif
Atsakyti
Moliniu vazoniuku buna Norfose, Rimi...kitose nemaciau, tai nezinau ax.gif 4u.gif

Žalia stotelė, parduotuvė, UAB agrofirma "Sėklos"
Turgaus a. 14A, 91246 Klaipėda, tel.: (46) 313290

Šilutės pl. 7, 91109 Klaipėda, tel.: (46) 314053

H. Manto g. 84, 42294 Klaipėda, tel.: (686) 05149
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 24 liepos 2012 - 20:31
Va mano naujokas. Ryt dienos sviesoj normalia foto padarysiu.

[attachmentid=223720]
Atsakyti
Puikus pirkinukas
smile.gif blossfeldia liliputana?!
Atsakyti