As is jo esu gavusi labai mazu, bet visi sekmingai uaugo ir dabar jau kumscio dydzio. Echinopsiai jo gajus. na o visi kiti, tai rizika.
QUOTE(Wilmaw @ 2012 07 20, 22:08)
taip pat turiu , nedideli kaktusiukai , bet puikūs
galiu pasidalinti
Mergytes, padekit
Mano aloe variegate ir aloe mitriformis jau koks menesis ruduoja nuo vidurio. Jie dar nedideli todel susodinti kartu, taip pat dar pasodintas ir kitas kaktusas, jisai sveikas. Jei visi kartu butu pradeje nykti tai sakyciau perliejau, o dabar tik abudu aloe ruduoja. Ka patartumete?

Ortija, rūpužiokas sužavėjo, labai patiko jūsų darbai ir augalai, mintys...
QUOTE(fenk-ju @ 2012 07 22, 16:15)
Mergytes, padekit
Mano aloe variegate ir aloe mitriformis jau koks menesis ruduoja nuo vidurio. Jie dar nedideli todel susodinti kartu, taip pat dar pasodintas ir kitas kaktusas, jisai sveikas. Jei visi kartu butu pradeje nykti tai sakyciau perliejau, o dabar tik abudu aloe ruduoja. Ka patartumete? 

Neaišku kaip atrodo tas rudavimas, sausas jis ar šlapias, paspaudus minkštas ar ne. Bet nieko gera nežada ruduojantis vidurys. Aš raučiau ir žiūrėčiau ar puvinys neįsimetė.
QUOTE(Daivike. @ 2012 07 22, 22:18)
Neaišku kaip atrodo tas rudavimas, sausas jis ar šlapias, paspaudus minkštas ar ne. Bet nieko gera nežada ruduojantis vidurys. Aš raučiau ir žiūrėčiau ar puvinys neįsimetė.
Tai va, kad jis nei slapias, nei minkstas. Dar biski pasiraukslejo. Hm.. Reiks tikrai rauti ir ziureti kas ten darosi.

Aciu uz nuomone

Siandien Pramones Maximoj nuciupau kazkokia idomybe iskiepyta - vakare pasirodysim.
Gal klaipėdiškės žino ar yra Klaipėdoje žalia stotelė? Jei yra tai kur? ir ar yra ten paprastų molinių vazoniukų?
QUOTE(Aupo @ 2012 07 24, 18:34)
Gal klaipėdiškės žino ar yra Klaipėdoje žalia stotelė? Jei yra tai kur? ir ar yra ten paprastų molinių vazoniukų?
nors esu ne klaipediske, bet kiek zinau, kad yra, berods ir ne viena. silutes pl. 7, Turgaus a. 14a ir Liepojos g. 27 yra zaliasis centras

Moliniu vazoniuku buna Norfose, Rimi...kitose nemaciau, tai nezinau

Žalia stotelė, parduotuvė, UAB agrofirma "Sėklos"
Turgaus a. 14A, 91246 Klaipėda, tel.: (46) 313290
Šilutės pl. 7, 91109 Klaipėda, tel.: (46) 314053
H. Manto g. 84, 42294 Klaipėda, tel.: (686) 05149

Turgaus a. 14A, 91246 Klaipėda, tel.: (46) 313290
Šilutės pl. 7, 91109 Klaipėda, tel.: (46) 314053
H. Manto g. 84, 42294 Klaipėda, tel.: (686) 05149
Va mano naujokas. Ryt dienos sviesoj normalia foto padarysiu.
[attachmentid=223720]
[attachmentid=223720]