Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

RasiukasR - puikūs žiedai, o dėl skruzdėlių tai tikrai siaubas, gal iki rudens išsikraustys ir žalos nepadarys, o vazonus šiltnamyje jos visus mėgsta, pastebėjau...
Atsakyti
kad nepilti į patį vazonėlį gal reiktų aplink pbarstyti milteliais nuo skurzdėlių, čia aišku iki kol į vidų neįsikraustė
Atsakyti
Labai sunku jomis atsikratyt, bet išnešus iš šiltadaržio išsikraustydavo...o miltelius mes bandėm pirtyje, tai po kiek laiko - vėl tas pats doh.gif
Atsakyti
į mano kelių kaktusų vazonus šiltnamyje susikraustė skruzdėlės su visais kiaušiniais

Pas mane kasmet taip nutinka tai esu nemažai prieksperimentavusi tuo klausimu. Purškalai netinka - sudegina augalus. Persodinimas padeda, bet augalui iš naujo prigyti reikia vietoj to kad augtų ir žiemai ruoštūsi. Veiksmingiausia Actara - prilieju tus vazonus ir skruzdėlių nelieka.
Atsakyti
Mano žiedai cool.gif dar kaktusai džiugina žiedais, o va oras jau panašus į rudenį rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir dar išgražėjus euphorbia globosa
user posted image
user posted image

RasiukasR labai gražūs žiedai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vakarvakare - nuostabūs žiedai, matucanos net dvi vienu metu žydi, o jų žiedai tokie nusvirę ar jau žydėjimas į pabaigą g.gif, euphorbia kaip koks koralas išsikerojus, įdomūs žiedukai wub.gif
Atsakyti
dėkui 4u.gif
ir žydėjimo pradžioje tokie nusvirę buvo, nors čia jau ne pirmą dieną fotografuota rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir dar pasigirsiu, pražydo ilgai laukta Stapelia cedrimontana wub.gif kaip man jos patinka, žiedelis palyginus su grandiflora mažiukas, bet šiaip tikrai gražus thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vakarvakare super ziedas wub.gif viduriukas tai išvis tobulas thumbup.gif
Atsakyti
vakarvakare na ispudinga wub.gif
Atsakyti
Labai gražiu žiedas wub.gif
Atsakyti
vakarvakare, superine stapelija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti