RasiukasR - puikūs žiedai, o dėl skruzdėlių tai tikrai siaubas, gal iki rudens išsikraustys ir žalos nepadarys, o vazonus šiltnamyje jos visus mėgsta, pastebėjau...
kad nepilti į patį vazonėlį gal reiktų aplink pbarstyti milteliais nuo skurzdėlių, čia aišku iki kol į vidų neįsikraustė
Labai sunku jomis atsikratyt, bet išnešus iš šiltadaržio išsikraustydavo...o miltelius mes bandėm pirtyje, tai po kiek laiko - vėl tas pats

į mano kelių kaktusų vazonus šiltnamyje susikraustė skruzdėlės su visais kiaušiniais
Pas mane kasmet taip nutinka tai esu nemažai prieksperimentavusi tuo klausimu. Purškalai netinka - sudegina augalus. Persodinimas padeda, bet augalui iš naujo prigyti reikia vietoj to kad augtų ir žiemai ruoštūsi. Veiksmingiausia Actara - prilieju tus vazonus ir skruzdėlių nelieka.
Mano žiedai
dar kaktusai džiugina žiedais, o va oras jau panašus į rudenį

ir dar išgražėjus euphorbia globosa

RasiukasR labai gražūs žiedai

ir dar išgražėjus euphorbia globosa

RasiukasR labai gražūs žiedai

vakarvakare - nuostabūs žiedai, matucanos net dvi vienu metu žydi, o jų žiedai tokie nusvirę ar jau žydėjimas į pabaigą
, euphorbia kaip koks koralas išsikerojus, įdomūs žiedukai

dėkui
ir žydėjimo pradžioje tokie nusvirę buvo, nors čia jau ne pirmą dieną fotografuota

ir žydėjimo pradžioje tokie nusvirę buvo, nors čia jau ne pirmą dieną fotografuota

Na ir dar pasigirsiu, pražydo ilgai laukta Stapelia cedrimontana
kaip man jos patinka, žiedelis palyginus su grandiflora mažiukas, bet šiaip tikrai gražus

vakarvakare super ziedas
viduriukas tai išvis tobulas

Labai gražiu žiedas

vakarvakare, superine stapelija