Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

vakarvakare, visada pas jus viskas zydi.
turbut, net nezydincius prazydintumet rolleyes.gif
Atsakyti
vakarvakare- Stapelia cedrimontana wub.gif žiedas įspūdingas thumbup.gif
Atsakyti
Yspudinga ir aplinka pas ja wub.gif is foto matyti,kad sutariate su augalija ir gyvunija 4u.gif
Atsakyti
šianakt žydi didysis echinopsis gražu thumbup.gif
bet keisčiausia kad matukana irgi visam gražume , matyt busiu kažką pražiopsojus blush2.gif jos nesusiskleidžia nakčiai ?
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 08 10, 13:28)
Mano žiedai cool.gif  dar kaktusai džiugina žiedais, o va oras jau panašus į rudenį rolleyes.gif

user posted image

Prašau pasakyti kuo vardu šie žiedeliai. ax.gif
Nepaprastas grožis wub.gif
Atsakyti
Ortija ar tikrai man siuntete siuntinuka?pastas tylus iki siol.........o taip laukiu.Gal be reikalo.
Atsakyti
šianakt žydi didysis echinopsis gražu

Auge, ir mums parodyk tą vienos nakties stebuklą mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš užsienio parkeliauja Lithops'ų sėklytės. Ar galėsiu sėti gavusi ar reikia laukti pavasario? Ir į kokią žemę geriausia juos sėti? Turiu kažkokios paprastos žemės kaktusams, tai gal tiks?
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2012 08 12, 09:53)
Auge, ir mums parodyk tą vienos nakties stebuklą mirksiukas.gif

jis ir dabar žydi , net nesiruošia vysti , ryt sukelsiu nuotraukas smile.gif
matucana irgi kartu nesusiskleisdama g.gif
Atsakyti
sveiki, pastebejau, kad mano kakturiukus uzpuole kazkoks parazitas, vaiksto tokie pilkvi vabaliukai ir vietom tokie kaip balti pukeliai uzsidejo, o kaktusiukai kazkokie pasitrauke atrodo...kaip tuos parazitus naikinti? ar tinka tam actara, jei taip tai kokiu skirtumu ja skiesti ir kaip naudoti, pardaveja prigrasino kad su actara reikia lb atsargiai
Atsakyti
QUOTE(morozasster @ 2012 08 12, 22:04)
sveiki, pastebejau, kad mano kakturiukus uzpuole kazkoks parazitas, vaiksto tokie pilkvi vabaliukai ir vietom tokie kaip balti pukeliai uzsidejo, o kaktusiukai kazkokie pasitrauke atrodo...kaip tuos parazitus naikinti? ar tinka tam actara, jei taip tai kokiu skirtumu ja skiesti ir kaip naudoti, pardaveja prigrasino kad su actara reikia lb atsargiai

Voratinkline erkute. Brudes.
Jei nera daug bandykit su saltu vandeniu perliet.

O pas mane kazkokie vabaliukai atsirado, kur sokineja lotuliukas.gif balti, pailgi ir kai noriu uzmust, pamato ir soka i sali unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2012 08 12, 06:30)
Prašau pasakyti kuo vardu šie žiedeliai.  ax.gif
Nepaprastas grožis  wub.gif

dėkui cool.gif
Matucanos čia, viena paucicostata, kita dar nenustatyta rolleyes.gif
Atsakyti