turbut, net nezydincius prazydintumet
vakarvakare, visada pas jus viskas zydi.
vakarvakare- Stapelia cedrimontana
žiedas įspūdingas
šianakt žydi didysis echinopsis gražu
bet keisčiausia kad matukana irgi visam gražume , matyt busiu kažką pražiopsojus
jos nesusiskleidžia nakčiai ?
bet keisčiausia kad matukana irgi visam gražume , matyt busiu kažką pražiopsojus
QUOTE(vakarvakare @ 2012 08 10, 13:28)
Prašau pasakyti kuo vardu šie žiedeliai.
Nepaprastas grožis
šianakt žydi didysis echinopsis gražu
Auge, ir mums parodyk tą vienos nakties stebuklą
Iš užsienio parkeliauja Lithops'ų sėklytės. Ar galėsiu sėti gavusi ar reikia laukti pavasario? Ir į kokią žemę geriausia juos sėti? Turiu kažkokios paprastos žemės kaktusams, tai gal tiks?
QUOTE(Daivike. @ 2012 08 12, 09:53)
jis ir dabar žydi , net nesiruošia vysti , ryt sukelsiu nuotraukas
matucana irgi kartu nesusiskleisdama
sveiki, pastebejau, kad mano kakturiukus uzpuole kazkoks parazitas, vaiksto tokie pilkvi vabaliukai ir vietom tokie kaip balti pukeliai uzsidejo, o kaktusiukai kazkokie pasitrauke atrodo...kaip tuos parazitus naikinti? ar tinka tam actara, jei taip tai kokiu skirtumu ja skiesti ir kaip naudoti, pardaveja prigrasino kad su actara reikia lb atsargiai
QUOTE(morozasster @ 2012 08 12, 22:04)
sveiki, pastebejau, kad mano kakturiukus uzpuole kazkoks parazitas, vaiksto tokie pilkvi vabaliukai ir vietom tokie kaip balti pukeliai uzsidejo, o kaktusiukai kazkokie pasitrauke atrodo...kaip tuos parazitus naikinti? ar tinka tam actara, jei taip tai kokiu skirtumu ja skiesti ir kaip naudoti, pardaveja prigrasino kad su actara reikia lb atsargiai
Voratinkline erkute. Brudes.
Jei nera daug bandykit su saltu vandeniu perliet.
O pas mane kazkokie vabaliukai atsirado, kur sokineja
QUOTE(Enija @ 2012 08 12, 06:30)
dėkui
Matucanos čia, viena paucicostata, kita dar nenustatyta