Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(juoda/kava @ 2012 07 17, 10:18)
Sveikos mergytės  mirksiukas.gif

nulaužiau vieną breketuką  doh.gif  kabaliuoja dabar jis ant tos vielos, ką man dabar daryt?  unsure.gif  ar yra kam nors taip buvę?
gerai, kad vizitas ketvirtadienį...

Priekinia danties a kruminuka?
Siaip skambykis, mazu priims siandie. ax.gif
Papildyta:
O daugiau nieks neis kokiem vizitam? unsure.gif
Ryskiai atostogu mets...visisks stilis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrelį...vakar nuvykau konsultacijai, o ji baigėsi tuo, kad jau išrovė du protinius dantis ir sudėjo gumutes gomurio plėtimo apratui ax.gif jau dabar galvoju, kur aš čia įsivėliau, bet kelio atgal nebėra biggrin.gif
Mergaitės, kurios nešiojot tuo plėtiklius, pasidalinkit patirtim, ar labai baisu buvo? Skaičiau jau čia forume, kad sunku valgyti, kalbėti ir šiaip skauda...na bet kaip nors teks iškentėti...tikiuosi rezultatas viską atpirks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 07 17, 19:17)
Sveikos  4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrelį...vakar nuvykau konsultacijai, o ji baigėsi tuo, kad jau išrovė du protinius  dantis ir sudėjo gumutes gomurio plėtimo apratui  ax.gif jau dabar galvoju, kur aš čia įsivėliau, bet kelio atgal nebėra  biggrin.gif
Mergaitės, kurios nešiojot tuo plėtiklius, pasidalinkit patirtim, ar labai baisu buvo? Skaičiau jau čia forume, kad sunku valgyti, kalbėti ir šiaip skauda...na bet kaip nors teks iškentėti...tikiuosi rezultatas viską atpirks  ax.gif

Matai kaip. lotuliukas.gif Ma tokiu dalyku neteka nesiot, bet ma rods, kakazkastais tokiu "gerybiu" neisvengi... g.gif
Pas ka tvarkysies?
O cia uz drasa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 17, 18:30)
Matai kaip.  lotuliukas.gif  Ma tokiu dalyku neteka nesiot, bet ma rods, kakazkastais tokiu "gerybiu" neisvengi... g.gif
Pas ka tvarkysies?
O cia uz drasa. 4u.gif

Pas Margaritą Musteikytę mirksiukas.gif
Dar laukia retinuoto danties rovimas bijau.gif tikiuosi nebus taip baisu, kaip pagooglinusi prisikaičiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 07 17, 18:17)
Sveikos  4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrelį...vakar nuvykau konsultacijai, o ji baigėsi tuo, kad jau išrovė du protinius  dantis ir sudėjo gumutes gomurio plėtimo apratui  ax.gif jau dabar galvoju, kur aš čia įsivėliau, bet kelio atgal nebėra  biggrin.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Na ir puiku, kad taip greit viska tau atliko, nereikejo nei ilgai dvejoti, nei ruostis, tik viens du ir viskas thumbup.gif As ir dziaugiuosi ortodontes greitumu, man konsultacijos diena iskart dantu antspaudus nueme mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Scintilla @ 2012 07 17, 18:45)
Dar laukia retinuoto danties rovimas bijau.gif tikiuosi nebus taip baisu, kaip pagooglinusi prisikaičiau  unsure.gif

Nieko baisaus zinok, man rove visus 4 protinius retinuotus dantis, tai tau viena israut isvis bus juokas cool.gif Tik truputuka istins zandas toj vietoj, ir vaistuku nuo skausmo reikes isgert tongue.gif Svarbiausia nepamirsti pirma diena neskalauti burnos, kad neisplautum susidariusio kresulio, ir valgyt stengtis su kita puse mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2012 07 17, 09:30)
O daugiau nieks neis kokiem vizitam?  unsure.gif

Manes laukia vizitas rugpjucio pradzioj, laukiu nesulaukiu wink.gif Jau kaip ir dabar galeciau laisvai eit vizitui, nes jau pakankamai vietos atsirado prikabint dantukui, kazin ar nieko tokio, jei labai platus pasidarytu tas tarpas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2012 07 17, 21:05)
*As ir dziaugiuosi ortodontes greitumu, man konsultacijos diena iskart dantu antspaudus nueme

**Nieko baisaus zinok, man rove visus 4 protinius retinuotus dantis, tai tau viena israut  isvis bus juokas  Tik truputuka istins zandas toj vietoj, ir vaistuku nuo skausmo reikes isgert 

***Jau kaip ir dabar galeciau laisvai eit vizitui, nes jau pakankamai vietos atsirado prikabint dantukui, kazin ar nieko tokio, jei labai platus pasidarytu tas tarpas...

* tai gal mes ten pat lankomės mirksiukas.gif gaila nematau sąrašo temos dalyvių...jei neklystu, anksčiau toks buvo g.gif
** oho, užjaučiu...man du per kelias minutes išrovė, o paskutinį apie valandą sakė gali krapšyti...nežinau kaip reikės tiek iškentėti unsure.gif Tau irgi tiek ilgai užtrukdavo, kol išraudavo? ir kiek dienų būna tas patinimas? šeštadienį mane užregistravo burnos higienai ir antspaudų nuėmimui, bet bijau, kad negalėsiu prasižioti...traukimas rytoj vakare.
***kaip suprantu pas mus panaši problema...mano vienas dantukas visai pasislėpęs viduje, netilpo į lanką ir nėra net mažiausio tarpelio jam...maniau reikės jį rauti, bet ortodontė sakė, kad bandys jį "ištraukti"...būtų nerealu, jei tai pavyktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2012 07 13, 23:14)

Ar buvo jums kokių įvykių nutikę pirmąjį breketų nešiojimo mėnesį? Kaip nuo to apsisaugoti?  unsure.gif

Man pirma menesi siule niekur nevykti, ir pirma sav. iskart atsiklijavo vienas breketukas. bet manau Jums bus viskas ciki, o jei net atsiklijuos ne beda, tik nepameskit jo. Kryme ortodontu tikrai rasite, pati vasara iskeliaudavau i Ukraina tai kaip tycia puse breketu islauzydavau nueidavau i artimiausia ortodontini ir patvarkydavo, aisku gryzus po 3men. i lietuva orto.isbardavo ukiskai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man per visus 1,5 metu ne karto neatsiklijavo ne vienas breketas. O valgiau tai as viska, ypac kirtau kepta duona su suriu lietuvoj bunant biggrin.gif

Siandien netiketai nueme VISUS breketus ir mano sypsena pagaliau ne gelezine. Tai neapsakomas jausmas ir linkiu kiekvienai kuo greiciau tai patirti!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Veliau kai pati gausiu, ikelsiu jums nuotraukas savo dantu pries ir po. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 07 17, 22:38)
*šeštadienį mane užregistravo burnos higienai ir antspaudų nuėmimui, bet bijau, kad negalėsiu prasižioti...traukimas rytoj vakare.

O kas čia jus užrašė traukimui ir paskui taip greit higienai ir antspaudams? g.gif šiaip higieną patariama darytis tik prieš rovimą, o ne po.. bent jau man neišdygusius protinius dantis rovė operaciniu būdų, patinusi buvau gal kokias 5d, tai apie tokį greitą prasižiojimą negalėjo būti nei kalbos.. unsure.gif aišku čia visiems skirtingai, bet aš jūsų vietoj tikrai pasiskambinčiau higienistei ir paklausčiau ar ji galės daryti jums higieną taip greit išoperavus dantį 4u.gif bent man kaip aiškino, bent 2 sav po rovimų turi praeiti..
QUOTE(Bonifacija @ 2012 07 18, 01:45)
man per visus 1,5 metu ne karto neatsiklijavo ne vienas breketas. O valgiau tai as viska, ypac kirtau kepta duona su suriu lietuvoj bunant biggrin.gif
Siandien netiketai nueme VISUS breketus ir mano sypsena pagaliau ne gelezine. Tai neapsakomas jausmas ir linkiu kiekvienai kuo greiciau tai patirti!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Veliau kai pati gausiu, ikelsiu jums nuotraukas savo dantu pries ir po.  smile.gif

Kaip fainai bigsmile.gif labai bus įdomu pamatyti jūsų kelią link holivudo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 18 liepos 2012 - 06:53
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 07 17, 23:08)
Man pirma menesi siule niekur nevykti, ir pirma sav. iskart atsiklijavo vienas breketukas. bet manau Jums bus viskas ciki, o jei net atsiklijuos ne beda, tik nepameskit jo. Kryme ortodontu tikrai rasite, pati vasara iskeliaudavau i Ukraina tai kaip tycia puse breketu islauzydavau nueidavau i artimiausia ortodontini ir patvarkydavo, aisku gryzus po 3men. i lietuva orto.isbardavo ukiskai biggrin.gif biggrin.gif

Nu ma del isvaziavima po breketu susidejima but buvus diiiiiiiiiiiideli problema. As ta pacia diena islekiau. ax.gif

Siandien netiketai nueme VISUS breketus ir mano sypsena pagaliau ne gelezine. Tai neapsakomas jausmas ir linkiu kiekvienai kuo greiciau tai patirti!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Veliau kai pati gausiu, ikelsiu jums nuotraukas savo dantu pries ir po.  smile.gif

Nugis kaip fain! 4u.gif
Ma, kaipjau buvau minejus, viens atsiklijaves buva, bet nesuoratau kaip. Tikiuos,ka tokiu sposu nebus.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 07 17, 10:28)
Skambinkit ortodontei, gal atras kokią minutę, nereiks laukti ketvirtadienio.

4u.gif

QUOTE(Flegma @ 2012 07 17, 10:30)
Priekinia danties a kruminuka?
Siaip skambykis, mazu priims siandie. ax.gif

prieškruminio danties, bet laikosi tas breketukas, tik atsiklijevęs, tai neskambinau, nes rytoj vistiek man paskirtas vizitas, gal priklijuos ax.gif

sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 07 18, 10:22)

prieškruminio danties, bet laikosi tas breketukas, tik atsiklijevęs, tai neskambinau, nes rytoj vistiek man paskirtas vizitas, gal priklijuos  ax.gif

Manau,ka tikrai priklijuos. mirksiukas.gif
Atsakyti