QUOTE(Scintilla @ 2012 07 17, 21:38)
* tai gal mes ten pat lankomės

gaila nematau sąrašo temos dalyvių...jei neklystu, anksčiau toks buvo
** oho, užjaučiu...man du per kelias minutes išrovė, o paskutinį apie valandą sakė gali krapšyti...nežinau kaip reikės tiek iškentėti

Tau irgi tiek ilgai užtrukdavo, kol išraudavo? ir kiek dienų būna tas patinimas? šeštadienį mane užregistravo burnos higienai ir antspaudų nuėmimui, bet bijau, kad negalėsiu prasižioti...traukimas rytoj vakare.
***kaip suprantu pas mus panaši problema...mano vienas dantukas visai pasislėpęs viduje, netilpo į lanką ir nėra net mažiausio tarpelio jam...maniau reikės jį rauti, bet ortodontė sakė, kad bandys jį "ištraukti"...būtų nerealu, jei tai pavyktų
*Aš lankausi pas D. Latkauskienę
* Na man visus 4 retinuotus dantukus rovė iškart, operaciniu būdu, su pilna narkoze, ir operacija truko 2 val, žinau kad ir per valandą visus 4 išrauna, bet mano dantukai nenorėjo pasiduoti taip lengvai

Ištraukus dantis tai ištinus buvau 4 dienas, galėjau valgyt tik minkštą maistą, prasižiot galėjau nelabai smarkiai, bet esu girdėjus, kai kurie išvis negali prasižiot pirmom dienom... Man labai keistai atrodo, kad tave taip greit užrašė burnos higienai ir antspaudams... Kiek žinau, tai bent 2 savaites po operacijos nepatariama išvis nieko burnoje daryti, juk tau danties vieta bus užsiūta, turi skalauti burną specialiu skysčiu...

Siųlyčiau tau nukelti vizitą...
*** Tikriausiai pas mus kažkas panašaus, pas mane apatiniam dantų lanke pirmukas labai išlinkęs į liežuvio pusę, nors lanke jam tarpelis ir buvo, bet labai mažytis, užtat dabar ohoho kaip prasiplėtė!

Tau ties tuo dantuku turėtų uždėt tokią spyruoklytę, kuri vis plės tarpelį

Patikėk, tikrai įmanoma apsieiti ir be rovimo. Beje, kokius breketus tau žada dėti? Mano Smart Clip beligatūriniai
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2012 07 18, 00:45)
WOW, didžiausi sveikinimai!!!

Pavydžiu baltu pavydu, tikriausiai atrodai stulbinamai

Lauksim foto!!!