Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

Naaaa... Aš jau papuošiau savo apatinį žandikaulį clap.gif labai džiaugiuosi. Naujų kažkokių įspūdžių nepatyriau, nes paauglystėj nešiojau plokšteles sakandžiui taisyt, tai jaučiuosi lygiai taip pat, tik, kad negalėsiu nusiimti tų geležų kada tik panorėjus biggrin.gif

Įdomu tai, kad buvau užsisakiusi klasikinius breketus (kažkaip mano atveju nelabai buvo prasmės dėtis "šūstresnius", nes vistiek būtina buvo rautis 4ukus, tai tik trumpėtų pusmečiu gal gydymo laikas, o pinigėlių bereketams vistiek daugiau išsileistų unsure.gif ). Bet šiandien atėjus pasakė, kad dės beligatūrinius (lyg negavo anų ar koks velnias), o mokėsiu kaip už klasikinius. Kaip sakot, pasisekė čia man ar ne? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2012 07 17, 23:08)
Man pirma menesi siule niekur nevykti, ir pirma sav. iskart atsiklijavo vienas breketukas. bet manau Jums bus viskas ciki, o jei net atsiklijuos ne beda, tik nepameskit jo. Kryme ortodontu tikrai rasite, pati vasara iskeliaudavau i Ukraina tai kaip tycia puse breketu islauzydavau nueidavau i artimiausia ortodontini ir patvarkydavo, aisku gryzus po 3men. i lietuva orto.isbardavo ukiskai biggrin.gif biggrin.gif

Na, aš pasistengsiu nevalgyti nieko kieto unsure.gif tik košytes ir sriubytes (jas labai mėgstu, tai problemų nebus). Bet negi bus orto kurortiniuose miesteliuose? g.gif turbūt jau reikės į didmiestį kokį važiuot, o ten dar gal kokios "gyvos" eilės ar dar kas unsure.gif na, tikiuosi, visko pavyks išvengti. Iki išvažiavimo dar dvi savaitės, manau, apsiprasiu per tą laiką.
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2012 07 18, 12:45)
Naaaa... Aš jau papuošiau savo apatinį žandikaulį  clap.gif  labai džiaugiuosi. Naujų kažkokių įspūdžių nepatyriau, nes paauglystėj nešiojau plokšteles sakandžiui taisyt, tai jaučiuosi lygiai taip pat, tik, kad negalėsiu nusiimti tų geležų kada tik panorėjus  biggrin.gif

Įdomu tai, kad buvau užsisakiusi klasikinius breketus (kažkaip mano atveju nelabai buvo prasmės dėtis "šūstresnius", nes vistiek būtina buvo rautis 4ukus, tai tik trumpėtų pusmečiu gal gydymo laikas, o pinigėlių bereketams vistiek daugiau išsileistų  unsure.gif ). Bet šiandien atėjus pasakė, kad dės beligatūrinius (lyg negavo anų ar koks velnias), o mokėsiu kaip už klasikinius. Kaip sakot, pasisekė čia man ar ne?  biggrin.gif
Papildyta:
Na, aš pasistengsiu nevalgyti nieko kieto  unsure.gif  tik košytes ir sriubytes (jas labai mėgstu, tai problemų nebus). Bet negi bus orto kurortiniuose miesteliuose?  g.gif  turbūt jau reikės į didmiestį kokį važiuot, o ten dar gal kokios "gyvos" eilės ar dar kas  unsure.gif  na, tikiuosi, visko pavyks išvengti. Iki išvažiavimo dar dvi savaitės, manau, apsiprasiu per tą laiką.

Tikrai pasiseki! 4u.gif
Jei bus lemta breketui atsiklijuot,tai jis i atsiklijuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
norėjau paklausti kiek mazdaug laiko trunka burnos higienos procedura nesiojant breketus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Breketuota @ 2012 07 18, 19:59)
norėjau paklausti kiek mazdaug laiko trunka burnos higienos procedura nesiojant breketus?  smile.gif

man dare 40min
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2012 07 17, 21:38)
* tai gal mes ten pat lankomės  mirksiukas.gif gaila nematau sąrašo temos dalyvių...jei neklystu, anksčiau toks buvo  g.gif
** oho, užjaučiu...man du per kelias minutes išrovė, o paskutinį apie valandą sakė gali krapšyti...nežinau kaip reikės tiek iškentėti  unsure.gif Tau irgi tiek ilgai užtrukdavo, kol išraudavo? ir kiek dienų būna tas patinimas? šeštadienį mane užregistravo burnos higienai ir antspaudų nuėmimui, bet bijau, kad negalėsiu prasižioti...traukimas rytoj vakare.
***kaip suprantu pas mus panaši problema...mano vienas dantukas visai pasislėpęs viduje, netilpo į lanką ir nėra net mažiausio tarpelio jam...maniau reikės jį rauti, bet ortodontė sakė, kad bandys jį "ištraukti"...būtų nerealu, jei tai pavyktų  rolleyes.gif

*Aš lankausi pas D. Latkauskienę 4u.gif
* Na man visus 4 retinuotus dantukus rovė iškart, operaciniu būdu, su pilna narkoze, ir operacija truko 2 val, žinau kad ir per valandą visus 4 išrauna, bet mano dantukai nenorėjo pasiduoti taip lengvai lotuliukas.gif Ištraukus dantis tai ištinus buvau 4 dienas, galėjau valgyt tik minkštą maistą, prasižiot galėjau nelabai smarkiai, bet esu girdėjus, kai kurie išvis negali prasižiot pirmom dienom... Man labai keistai atrodo, kad tave taip greit užrašė burnos higienai ir antspaudams... Kiek žinau, tai bent 2 savaites po operacijos nepatariama išvis nieko burnoje daryti, juk tau danties vieta bus užsiūta, turi skalauti burną specialiu skysčiu... g.gif Siųlyčiau tau nukelti vizitą...
*** Tikriausiai pas mus kažkas panašaus, pas mane apatiniam dantų lanke pirmukas labai išlinkęs į liežuvio pusę, nors lanke jam tarpelis ir buvo, bet labai mažytis, užtat dabar ohoho kaip prasiplėtė! biggrin.gif Tau ties tuo dantuku turėtų uždėt tokią spyruoklytę, kuri vis plės tarpelį mirksiukas.gif Patikėk, tikrai įmanoma apsieiti ir be rovimo. Beje, kokius breketus tau žada dėti? Mano Smart Clip beligatūriniai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2012 07 18, 00:45)
man per visus 1,5 metu ne karto neatsiklijavo ne vienas breketas. O valgiau tai as viska, ypac kirtau kepta duona su suriu lietuvoj bunant biggrin.gif
Siandien netiketai nueme VISUS breketus ir mano sypsena pagaliau ne gelezine. Tai neapsakomas jausmas ir linkiu kiekvienai kuo greiciau tai patirti!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Veliau kai pati gausiu, ikelsiu jums nuotraukas savo dantu pries ir po.  smile.gif

WOW, didžiausi sveikinimai!!! 4u.gif Pavydžiu baltu pavydu, tikriausiai atrodai stulbinamai mirksiukas.gif Lauksim foto!!! thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina. Man jau galima nuimti breketus. Gaila, kad atostogų metas, man reikia nuėmus iškart estetiškai užplombuoti du tarpekius ir tada užklijuoti vielutę, tai nukėlėme rugpjūčio 17-ai, nes reikia suderinti dviejų gyd. laiką, bet jau esu laiminga.
O gyd. Dalia vakar išvis buvo nereali: labai maloni, linksma ir faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 07 19, 16:43)
Kaip faina. Man jau galima nuimti breketus. Gaila, kad atostogų metas, man reikia nuėmus iškart estetiškai užplombuoti du tarpekius ir tada užklijuoti vielutę, tai nukėlėme rugpjūčio 17-ai, nes reikia suderinti dviejų gyd. laiką, bet jau esu laiminga.
O gyd. Dalia vakar išvis buvo nereali: labai maloni, linksma ir faina smile.gif

Ti ka jau maziau nei menuo lika. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2012 07 19, 16:43)

Taip trumpai tenešiojot bigsmile.gif ? (pagal iniuotę)
Kaip smagu, laukiu nesulaukiu ir aš kada geležų atsikratysiu biggrin.gif , prognozavo iki 1,5 m, o dar tik 4tas mėnuo baiginėjas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 19, 18:05)
Taip trumpai tenešiojot  bigsmile.gif ? (pagal iniuotę)
Kaip smagu, laukiu nesulaukiu ir aš kada geležų atsikratysiu  biggrin.gif , prognozavo iki 1,5 m, o dar tik 4tas mėnuo baiginėjas  blush2.gif

Nepajusi kaip laiks praleks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien buvau vizitui pas gydytoją, priklijavo mano tą breketuką. Viskas gerai, dantys vaikšto idealiai kaip reikiant thumbup.gif vis dar išlieka prognozė, kad turbūt pakaks 4 mėn. breketų nešiojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 19, 18:07)
Nepajusi kaip laiks praleks.  mirksiukas.gif

Tikiuosi flirt.gif
Nėra taip jau nesmagu juos nešiot, bet kai matau kaip dantukai pasitaisė taip noriu juos kuo greičiau 'nugeležiuotus' pamatyt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 19 liepos 2012 - 18:06
QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 19, 19:06)
Tikiuosi  flirt.gif
Nėra taip jau nesmagu juos nešiot, bet kai matau kaip dantukai pasitaisė taip noriu juos kuo greičiau 'nugeležiuotus' pamatyt  hihihi.gif

Manau bus keista pamatyt dantis be breketu. As vis pagalavoju, ka vel teks priprast prie nauja vaizda.
Atsakyti