Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(Flegma @ 2012 07 10, 19:52)
Sekmes!  4u.gif

Siaip geriausiai pasiklaust, bet yr kam i su breketukais dantis trauk.
Nesioju ale mandresnius.

As jau po vizita. ax.gif

tai dantukus gali rauti ir tada kai sudėti breketai? blink.gif įdomu kaip tatai vyksta:hm
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 10, 21:44)
po tavo tu zodziu apie dantu salinima man baisu... pas mane juk liks apacioje nelyginis dantu skaicius...

smile.gif siulau nebijoti, nes zinau atveji, kai zmogus virsuje 1 neturejo, idealiai sutvarke. Kito nesalino.

QUOTE(Congeniality @ 2012 07 10, 22:23)
Labas vvakariukas,

Labukas, brangioji. smile.gif apatini istumia, kai virsus per daug atsikises. Tai mano atvejis. Parasysiu sms, kai bus naudojamas f.aparatas. O pasirinkimas zandikaulio isstumimui ivairus: spuruokle, Forsus, Herbstas. Bet jeigu Tau puikiai susikanda, nezinau, ar verta tai daryti. Pasitark 4u.gif .

QUOTE(Flegma @ 2012 07 11, 13:55)
Ma daba reiks dazniau pavazinet. Saki, ka dantai lanke visi, tai visokie pataisymai daba bus. Kaip tie pataisymai uztruks,tai neaisku. blush2.gif

Tobulumui nera ribu smile.gif . Nebutinai panasiu metu nuima zmonems, juk sakandis skiriasi. Flegma, o koks Tavo sakandis db, susikanda gerai?
Atsakyti
Nebeskaitysiu daugiau ką rašot biggrin.gif ypač išsigandau dėl dantų traukimo... pas mane apačioje dantukai lygūs, bet sąkandis blogas ir nėra 6 vieno, tai sakė padarys kad viskas būtų ok, nes nei viršuje nei apačioje aš nenusiteikusi nieko rauti...
vat ko bijau tai visokių elastikų ir herbstų, tikiuosi neteks jų nešioti, nes ir taip jau kažkiek švepluoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Breketuota @ 2012 07 11, 15:20)
tai dantukus gali rauti ir tada kai sudėti breketai? blink.gif  įdomu  kaip tatai vyksta:hm

Ma nerovi, tai negaliu komentuot.
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 07 11, 15:21)
Tobulumui nera ribu  smile.gif . Nebutinai panasiu metu nuima zmonems, juk sakandis skiriasi. Flegma, o koks Tavo sakandis db, susikanda gerai?

Tas tai teisybi. Pas mani ziaurus sakandis buva. Gydyma plane buva parasayta, ka gal but naudojama operacinis buds, ka jam sutvarkyt. O daba jis gan normaliai apsitvarki. Pasak daktarikes mana sakandis yr daaaaaaaaug padoresnis daba, bet jis neuzsifiksuodava galimai del viena kruminuka pavirsiaus( jis buva taisyts, tai pavirsius buva padaryts be grioveliu). Vakar persitvarkiau ji, tai zresme kaip daba bus. O i sakandzia yr galimybi, ka neis tobulai sutvarkyt. Plius da tokiu visokiu yr smulkiu remontu...
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 11, 09:53)
Uz drasa!  4u.gif 
Gera darbuka.

ryte buvo baisu, kokia diele skyle... o dabar jos beveik nebera... keistas jausmas burnoje kai niekas nebetrugdo
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Aš labai džiaugiuosi daba, nes apsitiesino jau man viršutinio žandikaulio 1-mukas, vis liečiu liežuviu iš vidaus, keista net, kad nesijaučia nelygumas... tongue.gif Tai tokios pas mane naujienos, laukiu vizito rugpjūčio pradžioj - pagaliau prikabins mano apat. žandikaulio pirmuką bigsmile.gif
Atsakyti
per geras 4val beveik uzsitrauke tarpas tarp pirmuku... cia tai fainai....
buvau snd vizite, pakeite viela virsuje, vel visokiu grandineliu ir toliau elastikai... suma 100lt
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 12, 17:55)
per geras 4val beveik uzsitrauke tarpas tarp pirmuku... cia tai fainai....
buvau snd vizite, pakeite viela virsuje, vel visokiu grandineliu ir toliau elastikai... suma 100lt

Cia tai fainai! 4u.gif Smagu, kai pastebi pokycius! Kaip elastikus nesioji?

Ma kazkaip keistai be elastiku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 12, 18:03)
Cia tai fainai!  4u.gif  Smagu, kai pastebi pokycius! Kaip elastikus nesioji?

Ma kazkaip keistai be elastiku. smile.gif

bet skausmas geras smile.gif
treciukas su kruminiu berots...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 12, 18:05)
bet skausmas geras smile.gif
treciukas su kruminiu berots...

Malonu, kai skaust... vykst vadinas kazkas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 12, 18:40)
Malonu, kai skaust... vykst vadinas kazkas. mirksiukas.gif

per pusdieni matau pokycius, tai dziugu
Atsakyti
Sveikos, įkeliu savo kelionės gražesnės šypsenos link fotoreportažą, gal kam bus įdomu 4u.gif
user posted image
P.s. nuėmus dar laukia estetinis, kad iki galo viskas būtų sutvarkyta ax.gif
Atsakyti