Įkraunama...
Įkraunama...

53 tema - breketukai :)

QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 07 12, 22:22)
Sveikos, įkeliu savo kelionės gražesnės šypsenos link fotoreportažą, gal kam bus įdomu  4u.gif

Nu apsitvarken. I apacioj ne tokie issivarte. Virsutinukai i apsilygine. 4u.gif Kai kur sunkiai matos,nes potograpijose biski kai kur apsviesta per daug.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 13, 08:19)
Nu apsitvarken. I apacioj ne tokie issivarte. Virsutinukai i apsilygine.  4u.gif  Kai kur sunkiai matos,nes potograpijose biski kai kur apsviesta per daug.

Vakar visą vakarą žaidžiau ir atrinkau geriausias is padarytų, neisgauna man normaliai nusifotkinti doh.gif blush2.gif Aišku kai dar estetiškai sutvarkys dar kitaip atrodys...
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 07 12, 21:22)
Sveikos, įkeliu savo kelionės gražesnės šypsenos link fotoreportažą, gal kam bus įdomu  4u.gif

Nu fainiai labai apsitiesino tau dantukai, po estetinio jau turesi holivudine sypsenele bigsmile.gif Beje, kiek laiko busi atnesiojus breketus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 07 12, 22:22)

O trečioj nuotraukoj ten specialiai taip dantis sukandot ar jūsų toks sakandis buvo. Jei toks buvo, tai ar pataisė jį? Nes mano sakandis baisokas...sukandus dantis lieka 0,5 cm tarpas prieky doh.gif , įdomu ar pataisys man jį g.gif ...

O šiaip, pokyčiai jūsų kardinalūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 07 13, 08:33)
Vakar visą vakarą žaidžiau ir atrinkau geriausias is padarytų, neisgauna man normaliai nusifotkinti  doh.gif  blush2.gif Aišku kai dar estetiškai sutvarkys dar kitaip atrodys...

As da zrejau i tva nuotraukikes. A ma taipatroda, a desinej antruks su pirmuku nelabai susijen? A cia taip fotograpijoj taip atroda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airoosia @ 2012 07 13, 11:09)
Nu fainiai labai apsitiesino tau dantukai, po estetinio jau turesi holivudine sypsenele  bigsmile.gif  Beje, kiek laiko busi atnesiojus breketus? smile.gif
Žadėjo dvejus, atnešiojus busiu pusantrų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abejoklė @ 2012 07 13, 11:15)
O trečioj nuotraukoj ten specialiai taip dantis sukandot ar jūsų toks sakandis buvo. Jei toks buvo, tai ar pataisė jį? Nes mano sakandis baisokas...sukandus dantis lieka 0,5 cm tarpas prieky  doh.gif , įdomu ar pataisys man jį  g.gif ...
O šiaip, pokyčiai jūsų kardinalūs  thumbup.gif

Mano sąkandis buvo gilus ir visiškai nesimatė apatinių dantukų, tad jau šioje situacijoje nereikėjo nei stengtis specialiai sukasti...Viską sutvarkė ir dabar sąkandis jau geras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2012 07 13, 11:17)
As da zrejau i tva nuotraukikes. A ma taipatroda, a desinej antruks su pirmuku nelabai susijen? A cia taip fotograpijoj taip atroda?  blush2.gif

Visi tarpai buvo uždaryti pilnai ir viskas susiėjo kuo puikiausiai bet man nepatiko antruko vieta, tai prašiau kad jį man nuleistų žemiau tai jam besileidžiant atsirado mažiukas tarpukas, o ir šiaip labai nepergyvenu nes abu antrukai pas mane beveik tik plomba (labai nugręžti dar iki breketų) tai kai darysiuos estetinį padarys viską lygiai gražiai (tikiuos blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 07 13, 11:29)

Visi tarpai buvo uždaryti pilnai ir viskas susiėjo kuo puikiausiai bet man nepatiko antruko vieta, tai prašiau kad jį man nuleistų žemiau tai jam besileidžiant atsirado mažiukas tarpukas, o ir šiaip labai nepergyvenu nes abu antrukai pas mane beveik tik plomba (labai nugręžti dar iki breketų) tai kai darysiuos estetinį padarys viską lygiai gražiai (tikiuos blush2.gif )

Aisku tada. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 07 13, 12:17)
Aisku tada. mirksiukas.gif

šiaip pati galvojau ir tikėjaus galbūt geresnio rezultato, bet gydytoja padarė maksimumą ir kai pasakydavau kas man nepatinka arguomentuotą atsakymą gaudavau, kodėl taip, o ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 07 13, 12:22)
šiaip pati galvojau ir tikėjaus galbūt geresnio rezultato, bet gydytoja padarė maksimumą ir kai pasakydavau kas man nepatinka arguomentuotą atsakymą gaudavau, kodėl taip, o ne kitaip...

O Jums iš pat pradžių minėjo, kad norint gero rezultato reikės dar ir estetinį darytis? nes aš dabar taip pagalvojau, kad jei man gydymo pabaigoj pareikš, kad viskas, daugiau nieko nebeįmanoma, toliau tik estetinis, o rezultatas manęs netenkins.. unsure.gif nors, gal kai pas Jus plombuoti dantukai tai kitaip biški..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 13, 13:45)
O Jums iš pat pradžių minėjo, kad norint gero rezultato reikės dar ir estetinį darytis? nes aš dabar taip pagalvojau, kad jei man gydymo pabaigoj pareikš, kad viskas, daugiau nieko nebeįmanoma, toliau tik estetinis, o rezultatas manęs netenkins.. unsure.gif  nors, gal kai pas Jus plombuoti dantukai tai kitaip biški..

Iškart jau matėsi, kad kažką reikės daryti nes dantukai buvo nevienodo ilgio (nukramtyti) ir apačios nelygios, kai išsitiesino ir susistatė į vietas rezultatas toks pat, be to ir šiaip reikėtų juos persiplombuoti nes anos plombos jau senos ir pakeitusios spalvą...
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

aš dar oficialiai prisijungti prie jūsų klubo negaliu, nes kolkas tik sėdžiu be apatinių ketvirtukų, bet... Jau atrodo jaučiu, kad dantys patys tiesinasi, eina ten, kur jiems reikia bigsmile.gif

Trečiadienį papuošiu apatinį žandikaulį, o grįžus iš atostogų rugpjūčio gale, pasipuošiu ir viršuj. Vis svarstau, ar nieko man nenutiks užsidėjus breketus ir išvykus atostogų į kalnus, kur artimiausias ortodontas labai toli unsure.gif

Ar buvo jums kokių įvykių nutikę pirmąjį breketų nešiojimo mėnesį? Kaip nuo to apsisaugoti? unsure.gif
Atsakyti
Man apskritai jokių įvykių nebuvo. Kad tik neprisišnekėčiau biggrin.gif Tik vaško nepamirškite, jei trinti pradėtų smile.gif Ir nevalgykite visų tų breketų priešų - keptos duonos, riešutų, obuolių nesupjaustytų ir t.t. Nors prisipažinsiu, aš visais tais nevalgomais dalykais piktnaudžiauju.... blush2.gif
Atsakyti