Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(kufuke @ 2012 11 28, 13:00)
Tai mes siuos metu nuo gegzues vidurio beveik visalaik buvom kartu, buvau pries tai 2 kart i Lietuva grizus, vienakart - savaitei, kitakart - 10 dienu smile.gif dara 2 savaitems grizau ir jos jau baigias rolleyes.gif

a, tai iš vis tada gerai tau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merdzinos, nukopinau,ka rasiau i balandinukus,kad visko is naujo rasyt nereiktu blush2.gif
As,kaip ir visos, is scano grizau issisiepus,visa laiminga,leliukas labai graziai vystosi, pasitaike gera echoskopuotoja, neskubejo,labai gyre leliu,aikciojo, kokia "lovely nose" ir "beautiful lips", sake "perfect baby" biggrin.gif o man gi laimes pilnos kelnes,kaip ir kiekvienai mamai,kai jos kleckiukus pagiria wub.gif
Mate ir lyti biggrin.gif Jos zodziais tariant "looks like a boy!!!" biggrin.gif thumbup.gif taigi vel spalvinuosi melynai tongue.gif nusivylimo ar nepasitenkinimo is manes nebuvo nei milisekundes,labai dziaugiausi leliaus vaizdu ir taip,kaip jis sekiojo ta aparata man per pilva,vis taikydavosi ispirti,gydytoja juokesi, sako "ot ir nepataikei" biggrin.gif jau kai pasake,kad berniukas,pradejau balsu juoktis,sakau,o as buvau isitikinus,kad mergaite,nes nestumas labai skirtingas smile.gif dar pasijuokem truputi,paklausinejau, kas mane domino ir viskas, baigesi musu su lelium pasimatymas, gavau nuostabiu nuotraukyciu wub.gif
Uz 3 savaiciu uzsisakiau 4D scana,tai jau 100% paaiskes,ar tikrai berniukas, nors as tuo ir neabejoju, maciau kapseli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 30, 22:56)
Sveikos merdzinos, nukopinau,ka rasiau i balandinukus,kad visko is naujo rasyt nereiktu blush2.gif
As,kaip ir visos, is scano grizau issisiepus,visa laiminga,leliukas labai graziai vystosi, pasitaike gera echoskopuotoja, neskubejo,labai gyre leliu,aikciojo, kokia "lovely nose" ir "beautiful lips", sake "perfect baby" biggrin.gif  o man gi laimes pilnos kelnes,kaip ir kiekvienai mamai,kai jos kleckiukus pagiria  wub.gif
Mate ir lyti biggrin.gif  Jos zodziais tariant "looks like a boy!!!" biggrin.gif  thumbup.gif  taigi vel spalvinuosi melynai tongue.gif  nusivylimo ar nepasitenkinimo is manes nebuvo nei milisekundes,labai dziaugiausi leliaus vaizdu ir taip,kaip jis sekiojo ta aparata man per pilva,vis taikydavosi ispirti,gydytoja juokesi, sako "ot ir nepataikei" biggrin.gif  jau kai pasake,kad berniukas,pradejau balsu juoktis,sakau,o as buvau isitikinus,kad mergaite,nes nestumas labai skirtingas smile.gif  dar pasijuokem truputi,paklausinejau, kas mane domino ir viskas, baigesi musu su lelium pasimatymas, gavau nuostabiu nuotraukyciu  wub.gif
Uz 3 savaiciu uzsisakiau 4D scana,tai jau 100% paaiskes,ar tikrai berniukas, nors as tuo ir neabejoju, maciau kapseli  ax.gif

Melyniausi sveikinimai
smagu, kad viskas gerai ir, kad maziukas toks gyvybingas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 01 gruodžio 2012 - 10:14
Aaistulis, nuostabu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinimus, svaigstu dar ir siandien is laimes,kad leliukas sveikas ir toks gyvybingas wub.gif jau mintyse perrinkineju pirmagimio drabuzelius,nes visgi ne visi tiks, mazasis visu sezonu veliau gims g.gif
Atsakyti
bye1.gif

QUOTE(aaistulis @ 2012 11 30, 22:56)
As,kaip ir visos, is scano grizau issisiepus,visa laiminga

thumbup.gif SVEIKINU!!!

QUOTE(tante_ @ 2012 12 01, 12:28)

Kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 12 01, 20:36)
Kaip jums sekasi?

Aciū, geeeerai wub.gif vyrukas mano auga kaip ant mielių - ilgas ir laaaabai stiprus bei judrus wub.gif mirksiukas.gif po namus vaikytis tenka net sušilus biggrin.gif ropoja kaip robotukas, viską ima, visur stojas įsikibęs cool.gif taip greitai auga ir vis ką nors naujo išmoksta blink.gif o atrodo, visai neseniai buvo toks mažas ir bejėgis kruopiukas... Kartais norisi sustabdyt laiką rolleyes.gif bet kartu ir kiekvienas mažas jo pasiekimas yra kažkas nerealaus wub.gif
Laikau kumščius už kiekvieną planiukę mirksiukas.gif ypatingai senbuves drinks_cheers.gif nors pasisakau ir retokai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2012 12 01, 21:34)
o atrodo, visai neseniai buvo toks mažas ir bejėgis kruopiukas... Kartais norisi sustabdyt laiką  rolleyes.gif bet kartu ir kiekvienas mažas jo pasiekimas yra kažkas nerealaus  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Aaistulis, sveikinimai nusispalvinus 4u.gif Broliukams bus smagu augti kartu 4u.gif wub.gif

Tante 4u.gif Kaip noreciau tavo maziu isvysti, gal pasitaikys kokia laisva akimirka, kai galetumem vezimus issistumti tarpsventiniu periodu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 30, 23:56)
As,kaip ir visos, is scano grizau issisiepus,....

prisidedu ir aš prie sveikinimų nestuke.gif 4u.gif 4u.gif svarbiausia, kad viskas gerai su lelium wink.gif o broliukam tikrai bus smagu kartu augti biggrin.gif

na, o aš sulaukiau mmm, taip, kad prasidėjo kitų mmm nelaukimas lotuliukas.gif blush2.gif gal šį kartą atsakingiau pavyks ND padaryti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2012 12 02, 16:41)
Tante 4u.gif Kaip noreciau tavo maziu isvysti, gal pasitaikys kokia laisva akimirka, kai galetumem vezimus issistumti tarpsventiniu periodu? 4u.gif

Nooooriu ploja.gif ploja.gif ploja.gif Kada LT būsit? bigsmile.gif Vis pagalvoju apie jus... blush2.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(tante_ @ 2012 12 06, 01:27)
Nooooriu  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  Kada LT būsit?  bigsmile.gif  Vis pagalvoju apie jus...  blush2.gif

Griztam gruodzio 21d. ir pabusim iki naujuju smile.gif Parasysiu tau, kai LT busiu, atrodo dar tavo nr kazkur turiu blush2.gif 4u.gif
Mano maziui siandien 3 dantukas issikale, tai namie beprotnamis, ech, tie dantys... doh.gif smile.gif
Atsakyti