Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

O as prisiduodu:

mano NT pavaiduokliavo pavaiduokliavo ir praejo.. na, bet pagal BT aisku, kad jei kas ir buvo, tikrai neisikabino. Tiesa, virusas prisikabines, temperatura, dantis protinis dygsta, uzdegimas dar ir nuo jo, dantenos supuliavusios, tai gal ir ne keista

http://www.fertility...com/home/282120

Sian 14DPO, viola visai neigiamas, laukiu, kad greiciau mm pramustu, kad jau po ju pas vyra vaziuociau smile.gif
Atsakyti
bye1.gif

QUOTE(kufuke @ 2012 11 27, 10:08)
O as prisiduodu:

mano NT pavaiduokliavo pavaiduokliavo ir praejo.. na, bet pagal BT aisku, kad jei kas ir buvo, tikrai neisikabino. Tiesa, virusas prisikabines, temperatura, dantis protinis dygsta, uzdegimas dar ir nuo jo, dantenos supuliavusios, tai gal ir ne keista

http://www.fertility...com/home/282120

Sian 14DPO, viola visai neigiamas, laukiu, kad greiciau mm pramustu, kad jau po ju pas vyra vaziuociau smile.gif

protiniu dygimas menkas malonumas, kad greiciau viskas praeitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 27, 11:18)
bye1.gif
protiniu dygimas menkas malonumas, kad greiciau viskas praeitu  4u.gif

Aciu Dievui, bent jau paskutinis doh.gif bet rimtai dantenos tiek sutine, kad ir virsuj ir apacioj ant dantu uzlipe, sukast neina, netycia uzgauni, dar labiau tinsta, dar virusas.. gal ir gerai, kad nepavyko si cikla.. doh.gif

Uztat esu 99% isitikinus, kad si nauja, kaledini cikla pavyks cool.gif wub.gif
vot tep vat cool.gif cool.gif

ir man jau pradejo tepliot, valio hip hip ura assa.gif vyro pasiilgau, nenoriu ant mm blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(kufuke @ 2012 11 27, 11:08)
O as prisiduodu:

mano NT pavaiduokliavo pavaiduokliavo ir praejo.. na, bet pagal BT aisku, kad jei kas ir buvo, tikrai neisikabino. Tiesa, virusas prisikabines, temperatura, dantis protinis dygsta, uzdegimas dar ir nuo jo, dantenos supuliavusios,

Nu jo, gal ir gerrai, gali but kad ir del viruso neprisitvirtino,bet vistiek nervina,kad blogai uzkibo unsure.gif labai dziaugiuosi,kad tiki kitu ciklu,laikysim kumstukus stipriai stipriai 4u.gif mano sese ka tik tas kancias su supuliavusiu protiniu danciu praejo,tai uzuojauta tau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 27, 12:08)
Nu jo, gal ir gerrai, gali but kad ir del viruso neprisitvirtino,bet vistiek nervina,kad blogai uzkibo unsure.gif  labai dziaugiuosi,kad tiki kitu ciklu,laikysim kumstukus stipriai stipriai 4u.gif  mano sese ka tik tas kancias su supuliavusiu protiniu danciu praejo,tai uzuojauta tau biggrin.gif

Aciu smile.gif tikrai tikiu smile.gif prasom laikyt visus keturis kumstukus rolleyes.gif wub.gif

Ryt tave jau su visiska pusiaukele sveikinsim wub.gif wub.gif wub.gif greit man tikrai sikart tavo nestumas eina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 27, 11:21)

Uztat esu 99% isitikinus, kad si nauja, kaledini cikla pavyks cool.gif  wub.gif
vot tep vat cool.gif  cool.gif

turi ivykt kaledinis stebuklas thumbup.gif

ale kokia grazi liniuote su katinais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 27, 13:11)
Aciu smile.gif tikrai tikiu smile.gif prasom laikyt visus keturis kumstukus rolleyes.gif 

Ryt tave jau su visiska pusiaukele sveikinsim wub.gif  wub.gif  wub.gif greit man tikrai sikart tavo nestumas eina blush2.gif

Oj laikysim visas galunes,kiek tik turim bigsmile.gif laukiu nesulaukiu 5dienio,kai su pilvinuku susitiksim wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 27, 12:13)
turi ivykt kaledinis stebuklas  thumbup.gif

ale kokia grazi liniuote su katinais  lotuliukas.gif

Jauki jinai man tokia.. kaip tik ant ziemos cool.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 27, 12:19)
Jauki jinai man tokia.. kaip tik ant ziemos cool.gif  wub.gif  biggrin.gif

jojo primena ziema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 11 27, 12:15)
Oj laikysim visas galunes,kiek tik turim bigsmile.gif  laukiu nesulaukiu 5dienio,kai su pilvinuku susitiksim wub.gif

Idomu, ka ten pas jus pamatys rolleyes.gif ax.gif wub.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 27, 12:20)
jojo primena ziema  lotuliukas.gif

Aciu Dievui, kad neprimena.. o tai man jau ruduo ir ziema per gerkle lenda.. vasariskos silumos reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 11 27, 12:21)
Aciu Dievui, kad neprimena.. o tai man jau ruduo ir ziema per gerkle lenda.. vasariskos silumos reikia biggrin.gif

a cia taip pasisildai biggrin.gif nu jo as irgi nenoriu salciu, na nebent sniego per kaledas ir naujus, o nuo kokios sausio 10 jau gali but vasara su 25 silumos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 11 27, 13:21)
a cia taip pasisildai  biggrin.gif  nu jo as irgi nenoriu salciu, na nebent sniego per kaledas ir naujus, o nuo kokios sausio 10 jau gali but vasara su 25 silumos  lotuliukas.gif

Jusu pasiulymas priimtas, pasirasau cool.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti