Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(kufuke @ 2013 03 22, 13:02)
Sıandeın 15DPI ır skaıtmenınıs NT neıgıamas.. schmoll.gif

bet dar nesergi? tai dar nenusimink 4u.gif

QUOTE(aaistulis @ 2013 03 22, 13:03)
labuka smile.gif  ai siandien persimiegojau, iki 10 parpem su mazium - ryskiai per daug biggrin.gif  o dar tooooki baisu sapna sapnavau,kad eina sau doh.gif  o siaip tai normaliai, vakarais pradejo kojos ir ranku pirstai patinti, jausmas tai nekoks, ziedo vestuvinio neina nusimaut biggrin.gif

aha, Kufu, kaip reikalai?

tik dabar pradejo tint? man lygtais anksciau tino, tai galejau suzadetuviu zieda nesiot vietoj vestuvinio, nes buvo didokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 03 22, 14:27)
tik dabar pradejo tint? man lygtais anksciau tino, tai galejau suzadetuviu zieda nesiot vietoj vestuvinio, nes buvo didokas  biggrin.gif

kazkaip matyt nesu labai linkus i ta tinima, bet va su pirmagimiu siek tiek tint pradejo tik kelios dienos pries gimdyma, dabar siek tiek anksciau g.gif bet matytumet merginos,kaip celiulitas pas mane isryskejo unsure.gif blink.gif siaubas kazkoks, nesulaukiu kada gimdysiu,kad greiciau svoris krist pradetu ir siaip procedurom visokiom uzsiimt galeciau biggrin.gif

Kufu, o po tos proceduros nereikia eit pas gine reguliariai,kad ziuretu?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 03 22, 15:17)
kazkaip matyt nesu labai linkus i ta tinima, bet va su pirmagimiu siek tiek tint pradejo tik kelios dienos pries gimdyma, dabar siek tiek anksciau g.gif bet matytumet merginos,kaip celiulitas pas mane isryskejo unsure.gif  blink.gif  siaubas kazkoks, nesulaukiu kada gimdysiu,kad greiciau svoris krist pradetu ir siaip procedurom visokiom uzsiimt galeciau biggrin.gif

Kufu, o po tos proceduros nereikia eit pas gine reguliariai,kad ziuretu?

Ne, reıkıa ıkı jos.

Na ka, jau 1CD
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 03 25, 11:16)
Na ka, jau 1CD

nu bliamba kazkokia nesamone g.gif neliudek kufu 4u.gif o kas toliau dabar? gal si cikla darys ta procedura kiausintakiu?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 03 25, 14:34)
nu bliamba kazkokia nesamone g.gif  neliudek kufu 4u.gif  o kas toliau dabar? gal si cikla darys ta procedura kiausintakiu?

Aha, turetu.. unsure.gif
Atsakyti
bye1.gif

aaistuli, kaip jautiesi? bigsmile.gif galvoju uzeisiu paziuret kiek tau dienu liko, ogi 10 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 04 06, 11:03)
aaistuli, kaip jautiesi?  bigsmile.gif galvoju uzeisiu paziuret kiek tau dienu liko, ogi 10  bigsmile.gif

kol neparasei,tai net nepastebejau doh.gif biggrin.gif oj jau greiciau viskas prasidetu... nors noreciau tik kita savaite gimdyt,nes atsilima zada smile.gif o ir siaip 3dieni pas midwife dar, noriu pakalbet su ja, pas mane streptokoko B tyrimas teigiamas verysad.gif na bet jau antra savaite geriu avieciu lapu arbata, zirniukus homeopatinius, ananasa vis kertu biggrin.gif taip noreciau termono nesulaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 06, 10:11)
kol neparasei,tai net nepastebejau doh.gif  biggrin.gif  oj jau greiciau viskas prasidetu... nors noreciau tik kita savaite gimdyt,nes atsilima zada smile.gif  o ir siaip 3dieni pas midwife dar, noriu pakalbet su ja, pas mane streptokoko B tyrimas teigiamas verysad.gif  na bet jau antra savaite geriu avieciu lapu arbata, zirniukus homeopatinius, ananasa vis kertu biggrin.gif  taip noreciau termono nesulaukti ax.gif

Na, kas cia tas 10 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 06, 10:11)
kol neparasei,tai net nepastebejau doh.gif  biggrin.gif  oj jau greiciau viskas prasidetu... nors noreciau tik kita savaite gimdyt,nes atsilima zada smile.gif  o ir siaip 3dieni pas midwife dar, noriu pakalbet su ja, pas mane streptokoko B tyrimas teigiamas verysad.gif  na bet jau antra savaite geriu avieciu lapu arbata, zirniukus homeopatinius, ananasa vis kertu biggrin.gif  taip noreciau termono nesulaukti ax.gif

svarbu, kad zinai, kad yra ir gales suleist vaistu 4u.gif

o kaip su pirmu buvo, kada pagimdei?
Atsakyti
Beje, antradieni dare man ta kiausintakiu praeinamumo tyrima, tai ir alpinejau, ir gaivino, bet padare ir praeinami, tad antradieni trecia IUI, daugiau saldyto vyro turto ir nebera, beliks matyt naturaliai vel bandyt..
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 04 06, 11:19)
Na, kas cia tas 10 dienu mirksiukas.gif

aha, o pernesiot leidzia dar dvi savaites kazkur, tai isivaizduoji kiek dauuuuug reiktu laukt biggrin.gif o jau mazuli supuot norisi wub.gif nu ir siaip sunku jau, kojos patinsta, nakti su vargais apsiverst, jetus ir dar kelias strijas isigijau ant slaunu blink.gif su Domu nei vienos neturejau g.gif

QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 04 06, 11:23)
o kaip su pirmu buvo, kada pagimdei?

Doma pagimdziau 39sav.+2 dienos, geras laikas labai - ir isnesiojimas pilnas, ir termino laukt nereikejo smile.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 04 06, 11:37)
Beje, antradieni dare man ta kiausintakiu praeinamumo tyrima, tai ir alpinejau, ir gaivino, bet padare ir praeinami, tad antradieni trecia IUI, daugiau saldyto vyro turto ir nebera, beliks matyt naturaliai vel bandyt..

o jetus vargsele 4u.gif ko tik moterys neiskencia del mazyliu wub.gif labai labai tikiuosi,kad pasiseks jums ir naturaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 04 06, 10:37)

cia is skausmo alpai? unsure.gif

QUOTE(aaistulis @ 2013 04 06, 11:02)
aha, o pernesiot leidzia dar dvi savaites kazkur, tai isivaizduoji kiek dauuuuug reiktu laukt biggrin.gif  o jau mazuli supuot norisi wub.gif  nu ir siaip sunku jau, kojos patinsta, nakti su vargais apsiverst, jetus ir dar kelias strijas isigijau ant slaunu blink.gif  su Domu nei vienos neturejau g.gif
Doma pagimdziau 39sav.+2 dienos, geras laikas labai - ir isnesiojimas pilnas, ir termino laukt nereikejo smile.gif
o jetus vargsele 4u.gif  ko tik moterys neiskencia del mazyliu wub.gif  labai labai tikiuosi,kad pasiseks jums ir naturaliai 4u.gif

aha kai lauki gimdymo, tai kitaip atrodo, as dar 10dienu pernesiojau, tai kiekviena diena labai ilgai slinko doh.gif taip norejosi maziu ant ranku paimt wub.gif
Atsakyti