Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(aaistulis @ 2013 04 17, 14:44)
as irgi laukiu bigsmile.gif  lotuliukas.gif  buvau siandien pas midwife, tai pasiule kita 3dieni sweep'a jei iki tol nieko neivyks, tai sutikau unsure.gif  bijau as tos proceduros truputi,nes daugeliui nemaloni/skaudi buna, bet ai, vis geriau nei kad skatintu cool.gif

Neskuba pas tave dar doh.gif o kas tas sweepas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 04 17, 15:49)
Neskuba pas tave dar doh.gif o kas tas sweepas? blush2.gif

nu patikek unsure.gif ir zinok kaip nervas ima blink.gif su pirmu galvojau,kad tikrai tikrai pernesiosiu, sventai tuo tikejau ir galvos nesukau - pagimdziau 39sav+2d., su situ sventai tikejau,kad termino nesulauksiu, is anksto homeopatinius zirniukus, avieciu lapu arbata geriau, ant kamuolio vis sokineju, ananasus valgau ir t.t. - veiksmo jokio doh.gif va tau ir desniai biggrin.gif

Sweep'as - tai lietuviskai vadinasi rodos membranu atskyrimas ar kaip ten, zodziu gine su pirstais vandenmaisio krasta nuo gimdos sieneles atskiria. Jei gimdymo takai nepasiruose, kaklelis kietas ir ilgas, procedura, nors ir trunka pora minuciu, bet skausminga buna, jei kaklelis minkstas, sutrumpejes, buna kad tik diskomfortas jauciamas. Dazniausiai po tos proceduros dauguma pagimdo per pora dienu, bet ne visada.
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 17, 14:58)
nu patikek unsure.gif  ir zinok kaip nervas ima blink.gif  su pirmu galvojau,kad tikrai tikrai pernesiosiu, sventai tuo tikejau ir galvos nesukau - pagimdziau 39sav+2d., su situ sventai tikejau,kad termino nesulauksiu, is anksto homeopatinius zirniukus, avieciu lapu arbata geriau, ant kamuolio vis sokineju, ananasus valgau ir t.t. - veiksmo jokio doh.gif  va tau ir desniai biggrin.gif

Sweep'as - tai lietuviskai vadinasi rodos membranu atskyrimas ar kaip ten, zodziu gine su pirstais vandenmaisio krasta nuo gimdos sieneles atskiria. Jei gimdymo takai nepasiruose, kaklelis kietas ir ilgas, procedura, nors ir trunka pora minuciu, bet skausminga buna, jei kaklelis minkstas, sutrumpejes, buna kad tik diskomfortas jauciamas. Dazniausiai po tos proceduros dauguma pagimdo per pora dienu, bet ne visada.

Baısokaı skamba.. unsure.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 17, 15:58)
nu patikek unsure.gif  ir zinok kaip nervas ima blink.gif  su pirmu galvojau,kad tikrai tikrai pernesiosiu, sventai tuo tikejau ir galvos nesukau - pagimdziau 39sav+2d., su situ sventai tikejau,kad termino nesulauksiu, is anksto homeopatinius zirniukus, avieciu lapu arbata geriau, ant kamuolio vis sokineju, ananasus valgau ir t.t. - veiksmo jokio doh.gif  va tau ir desniai biggrin.gif

linkiu, kad to neprireiktu ir mazius pats greiciau sugalvotu su mama susitikt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 04 18, 09:22)
linkiu, kad to neprireiktu ir mazius pats greiciau sugalvotu su mama susitikt  wub.gif

4u.gif
o kada tu savo kukuli pagimdei?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 18, 10:42)
4u.gif 
o kada tu savo kukuli pagimdei?

10d pernesiojau, terminas 6, o 16 kirpo vandenis, paskui skatino, o ant galo pjove
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 04 18, 10:50)
10d pernesiojau, terminas 6, o 16 kirpo vandenis, paskui skatino, o ant galo pjove

vajej unsure.gif tai irgi nervu truputi kainavo 4u.gif kad svarbiausia po tos nustatytos termino dienos stoga raut pradeda, negaliu ramiai laukt doh.gif nors pagal mmm ryt man terminas sueit turetu rolleyes.gif nu bet vistiek doh.gif praeita naktis prastai ismiegota, visokios durnos mintys i galva lindo, siandien intensyviai nepalieka mintis apie epidura - bijau kaip velnio as jo, nes gi ten adatos ir t.t., apie CP isvis patyliu - nu man tos ligonines ir jus proceduros, tai kazkas baisaus doh.gif ir toks nervas ima, gi jau esu gimdziusi ir visai sekmingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 18, 11:32)
vajej unsure.gif  tai irgi nervu truputi kainavo 4u.gif  kad svarbiausia po tos nustatytos termino dienos stoga raut pradeda, negaliu ramiai laukt doh.gif  nors pagal mmm ryt man terminas sueit turetu rolleyes.gif  nu bet vistiek doh.gif  praeita naktis prastai ismiegota, visokios durnos mintys i galva lindo, siandien intensyviai nepalieka mintis apie epidura - bijau kaip velnio as jo, nes gi ten adatos ir t.t., apie CP isvis patyliu - nu man tos ligonines ir jus proceduros, tai kazkas baisaus doh.gif  ir toks nervas ima, gi jau esu gimdziusi ir visai sekmingai unsure.gif

as kazkaip galvojau, kad anksciau laiko pagimdysiu, tai jau nuo birzelio vidurio laukiau gimdymo lotuliukas.gif cezario labai bijojau, nes buvau prisiskaicius ir mazius buvo apsivetes ir mazai tikimybes buvo, kad atsivers, bet atsiverte

epiduro buvau nusistacius neimt, bet po 6 maloniu valandu paemiau jau kai saremiai buvo, tai nei adatu, nieko nebijojau, tik per operacija tai sakes kaip kalatojausiu, bet cia jau kunas labiau stresavo negu as, nes po operacijos tas jausmas ilgai nepraejo. paskui isaiskejo, kad pati ir nebuciau pagimdzius, net jei ir butu kaklelis atsiveres, nes mazius uzlenkes galvyte kazkaip buvo unsure.gif

tau viskas bus ok mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 18, 10:32)
vajej unsure.gif  tai irgi nervu truputi kainavo 4u.gif  kad svarbiausia po tos nustatytos termino dienos stoga raut pradeda, negaliu ramiai laukt doh.gif  nors pagal mmm ryt man terminas sueit turetu rolleyes.gif  nu bet vistiek doh.gif  praeita naktis prastai ismiegota, visokios durnos mintys i galva lindo, siandien intensyviai nepalieka mintis apie epidura - bijau kaip velnio as jo, nes gi ten adatos ir t.t., apie CP isvis patyliu - nu man tos ligonines ir jus proceduros, tai kazkas baisaus doh.gif  ir toks nervas ima, gi jau esu gimdziusi ir visai sekmingai unsure.gif

Tıktaı nesıjaudınkım, vıskas bus geraı rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 04 18, 11:42)
epiduro buvau nusistacius neimt, bet po 6 maloniu valandu paemiau jau kai saremiai buvo, tai nei adatu, nieko nebijojau,

o epidura kai padaro,tai gali judeti, vaikscioti ir pan. ? ar cia butent po sitos proceduros apatines dalies nejauti ir pajudet negali? kazkaip nedaug skaicius apie situs dalykus schmoll.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 04 18, 11:43)
Tıktaı nesıjaudınkım, vıskas bus geraı rolleyes.gif  wub.gif

biggrin.gif priminei man filmuka apie Karlsona, kur vis kartoja "nesijaudinti, tiktai nesijaudinti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 18, 11:57)
o epidura kai padaro,tai gali judeti, vaikscioti ir pan. ? ar cia butent po sitos proceduros apatines dalies nejauti ir pajudet negali? kazkaip nedaug skaicius apie situs dalykus schmoll.gif
biggrin.gif  priminei man filmuka apie Karlsona, kur vis kartoja "nesijaudinti, tiktai nesijaudinti" biggrin.gif

zinok net nzn lotuliukas.gif po epiduro lyg jauciau kojas bet saremiai buvo lengvi, greit mane isveze operuot, ilgai su epiduru nebuvau gal pusvalandi
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 04 18, 10:57)
biggrin.gif  priminei man filmuka apie Karlsona, kur vis kartoja "nesijaudinti, tiktai nesijaudinti" biggrin.gif

As ırgı ıs ten ır prısımınıau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti