Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(Vitada @ 2013 06 19, 16:36)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!, sveikinu, mergyt!!!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kada gaunasi gimdymo data?  g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif
Nerealu! Geri kokius vaistukus? smile.gif
Nu negaliu, nerealiai džiaugiuos!

Duphastona geriu, mes tik per savaitele skiriames wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 19, 18:41)
Duphastona geriu, mes tik per savaitele skiriames wub.gif  wub.gif

O, tobula! Abi ir į vasarinukus galėsim keliaut thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš persikėliau apsilankymo datą, eisiu ne penktadienį, o antradienį. Kažkaip pagalvojau, kad per anksti dar man ten eit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 19 birželio 2013 - 16:57
QUOTE(Vitada @ 2013 06 19, 17:56)
O, tobula! Abi ir į vasarinukus galėsim keliaut  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu geras bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal dar yra kas amne pamenat 4u.gif negalejau neateit ir nepasvekint musu VITADOS IR KUFUKES 4u.gif 4u.gif 4u.gif MERGAITES KOKIOS GEROS NAUJIENOS 4u.gif uz visas kancias dievas Jums pasiunte po angeliuka 4u.gif dabar labai saugokit save, mylekit save dar labiau nei pries tai ir tikekit jog viskas bus gerai 4u.gif
o man jau nebedaug liko...kekviena diena kaip svente 4u.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(busimojinuotaka @ 2013 06 19, 22:05)
sveikos, gal dar yra kas amne pamenat 4u.gif  negalejau neateit ir nepasvekint musu VITADOS IR KUFUKES 4u.gif  4u.gif  4u.gif  MERGAITES KOKIOS GEROS NAUJIENOS 4u.gif  uz visas kancias dievas Jums pasiunte po angeliuka 4u.gif  dabar labai saugokit save, mylekit save dar labiau nei pries tai ir tikekit jog  viskas bus gerai 4u.gif
o man jau nebedaug liko...kekviena diena kaip svente 4u.gif  lotuliukas.gif  nestuke.gif

Acıu wub.gif tau jau beveık vısaı fınıso tıesıojı wub.gif wub.gif

Ar man atrodo, ar vıs dar ryskeja? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2013 06 19, 18:59)
nu geras bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

Super biggrin.gif

QUOTE(busimojinuotaka @ 2013 06 20, 00:05)
sveikos, gal dar yra kas amne pamenat 4u.gif  negalejau neateit ir nepasvekint musu VITADOS IR KUFUKES 4u.gif  4u.gif  4u.gif  MERGAITES KOKIOS GEROS NAUJIENOS 4u.gif  uz visas kancias dievas Jums pasiunte po angeliuka 4u.gif  dabar labai saugokit save, mylekit save dar labiau nei pries tai ir tikekit jog  viskas bus gerai 4u.gif
o man jau nebedaug liko...kekviena diena kaip svente 4u.gif  lotuliukas.gif  nestuke.gif

Ačiū už sveikinimus, kaip neprisiminsi, dažniau užsuk thumbup.gif
Šįryt dar sugalvojau sugadinti užsilikusį NT. Negalvojau, kad dar galima išryškėt labiau ir už kontrolinę biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kufuk - ryškėji, ryškėji thumbup.gif Negaliu atsidžiaugt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2013 06 20, 08:27)
Super  biggrin.gif
Ačiū už sveikinimus, kaip neprisiminsi, dažniau užsuk  thumbup.gif
Šįryt dar sugalvojau sugadinti užsilikusį NT. Negalvojau, kad dar galima išryškėt labiau ir už kontrolinę biggrin.gif
user posted image

Taı kad tavo kontrolıne neryskı irnesakyk.gif hihihi.gif mano kontrolıne ryskesne hihihi.gif
uztat tavo testıne labaı juostele labaı grazı wub.gif wub.gif wub.gif

Mano kazkokıa keısta nuotaıka.. tease.gif tease.gif tease.gif ır kazkoks sleıkstulıukas sıandıen lenda, nors smarkıaı per ankstı.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 20, 11:28)
Taı kad tavo kontrolıne neryskı irnesakyk.gif  hihihi.gif mano kontrolıne ryskesne hihihi.gif
uztat tavo testıne labaı juostele labaı grazı wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano kazkokıa keısta nuotaıka.. tease.gif  tease.gif  tease.gif ır kazkoks sleıkstulıukas sıandıen lenda, nors smarkıaı per ankstı.. g.gif

Jo, jo, ryški lb smile.gif
Mane dar tik kartais šleikštuliukas suima, bet nebaisiai smile.gif Dar nevėmiau, tikiuos greit nevemsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 20, 09:26)

cia ne siaip sau ryskeja, cia ohoho kaip super ryskeja bigsmile.gif g.gif

QUOTE(Vitada @ 2013 06 20, 09:27)

thumbup.gif

merginos, mane irgi laaabai anksti pykint pradejo, be to, geras zenklas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 20, 09:26)

user posted image

Labas, čia zilile.c . KUFU clap.gif clap_1.gif yahoo.gif ploja.gif AAAAAAAAAA, NU FANTASTIŠKOS ŽINIOS. Begalo džiaugiuosi kad pagaliau pagaliau ryyyyyyškios tos juostelės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiluka @ 2013 06 20, 11:16)
Labas, čia zilile.c . KUFU  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  ploja.gif AAAAAAAAAA, NU FANTASTIŠKOS ŽINIOS. Begalo džiaugiuosi kad pagaliau pagaliau ryyyyyyškios tos juostelės.  thumbup.gif

Aciu, zuika oro_buckis.gif oro_buckis.gif kaip taviskes gyvena? Kaip laikotes? mirksiukas.gif
Atsakyti