Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(kufuke @ 2013 06 22, 16:27)
Pasakıau savo zuıkınuı, testa parodzıau, sako, nesuprantu, ka cıa reıskıa, ar teıgıamas? Sakau, teıgıamas. Sako, kıek procentu, kad teısybe rodo? Sakau - 99%
Pabucıavo ır sako, palaukım dar pora dıenu, kad butume vısaı tıkrı.. smile.gif

Pasırodau, ka sıandıen vyruı rodzıau.. wub.gif

Super smile.gif clap.gif 2.gif clap_1.gif friends.gif
Atsakyti
Sıryt susınervınau, pasıdarıau testa - blyskesnıs neı prıe taı doh.gif unsure.gif galvoju, sakes...

Po poros valandu nusprendzıau dar 1 NT pasıdaryt.. o tada toks grazuolıs ıslındoçç wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 24, 12:05)
Sıryt susınervınau, pasıdarıau testa - blyskesnıs neı prıe taı doh.gif  unsure.gif galvoju, sakes...

Po poros valandu nusprendzıau dar 1 NT pasıdaryt.. o tada toks grazuolıs ıslındoçç wub.gif  wub.gif

user posted image

Nebėr čia ko jau ir gadint, viskas ir taip aišku, kad laukies, nedaryk, mažiau nervukų, gi negalima drinks_cheers.gif
Mane šiandien užpuolė pūslelinė ant lūpos iššoko sad.gif
Atsakyti
Niu merginos, tai kada abi keliaujat pas gine prisidavimui? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(aaistulis @ 2013 06 24, 14:43)
Niu merginos, tai kada abi keliaujat pas gine prisidavimui? bigsmile.gif

Aš tai jau šiandien lekiu ax.gif Jau ir naktį sapnavau biggrin.gif Tikiuosi iki vakaro, kol važiuosiu jausiuosi geriau, nes dabar ir galva plyšta ir šiaip negerumai kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2013 06 25, 07:55)
Labas rytas 4u.gif

Aš tai jau šiandien lekiu  ax.gif  Jau ir naktį sapnavau biggrin.gif Tikiuosi iki vakaro, kol važiuosiu jausiuosi geriau, nes dabar ir galva plyšta ir šiaip negerumai kankina doh.gif

Lauksım zınıu mirksiukas.gif as taı sıanakat sapnavau, kad kolege ırgı laukıas ır galvojau, kas dırbs, jeı mes abı nestuke.gif doh.gif biggrin.gif

Beje, su savaıtelem wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 25 birželio 2013 - 09:02
QUOTE(kufuke @ 2013 06 25, 11:01)
Lauksım zınıu mirksiukas.gif as taı sıanakat sapnavau, kad kolege ırgı laukıas ır galvojau, kas dırbs, jeı mes abı  nestuke.gif  doh.gif  biggrin.gif

Beje, su savaıtelem wub.gif  wub.gif

Ačiuka smile.gif Kada planuoji pas GN lėkt? Db pas saviškį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2013 06 25, 09:30)
Ačiuka smile.gif Kada planuoji pas GN lėkt? Db pas saviškį? smile.gif

Galvoju, gal kıta penktadıenı (turetu but 6 sav. ır 2 d.) bandyt echo eıt ı prıvacıa lıgonıne pazıuret.. o jeı vıskas geraı, taı kazkur kaı bus 8 savaıtes busıu Lıetuvoj, tada ten nueısıu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 25, 11:34)
Galvoju, gal kıta penktadıenı (turetu but 6 sav. ır 2 d.) bandyt echo eıt ı prıvacıa lıgonıne pazıuret.. o jeı vıskas geraı, taı kazkur kaı bus 8 savaıtes busıu Lıetuvoj, tada ten nueısıu.. ax.gif

Man būtų gavęsi 6,2 d, tai sugalvojau persikelt į šiandieną smile.gif Baisiai vėlai buvo užrašę ir dar ankstokai pasirodė. Nelabai noris, kad ten daug landžiotų biggrin.gif nes su MB dabar nesinori smileysex.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2013 06 25, 09:43)
Man būtų gavęsi 6,2 d, tai sugalvojau persikelt į šiandieną smile.gif Baisiai vėlai buvo užrašę ir dar ankstokai pasirodė. Nelabai noris, kad ten daug landžiotų biggrin.gif nes su MB dabar nesinori  smileysex.gif  biggrin.gif

Na, mes ırgı kol kas jau pusantros savaıtes be to.. blush2.gif nors man norıs, bet baısoka..
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 06 25, 11:46)
Na, mes ırgı kol kas jau pusantros savaıtes be to.. blush2.gif nors man norıs, bet baısoka..

Na aš galvoju po apžiūros ką pasakys, tada jau žiūrėsim kada griebtis malonumų biggrin.gif
Tau neteplioja? Man visiškai nieko smile.gif Tik dabar toks šlykštuliukas retkarčiais apima doh.gif Vakarais dar pilvą papučia ir krūtinė doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 25 birželio 2013 - 10:05
QUOTE(Vitada @ 2013 06 25, 10:04)
Na aš galvoju po apžiūros ką pasakys, tada jau žiūrėsim kada griebtis malonumų biggrin.gif
Tau neteplioja? Man visiškai nieko smile.gif Tik dabar toks šlykštuliukas retkarčiais apima doh.gif  Vakarais dar pilvą papučia ir krūtinė doh.gif  ax.gif

Vıena dıena (mm dıena) buvo lasas gelsvaı rusvu ısskyru, o daugıau - nıeko, krutıne taı skausmınga palıestı ır spenelıaı ır pılva pamaudzıa, o daugıau nıeko smile.gif
Atsakyti