Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

Labryt, as plaukıoju, nelabaı yra laıko prısıjungt.. sıaıp 6CD.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif

nelaukiau siandienos, vakar NT dariau, tai rezultatas "pregnant 2-3" wub.gif teplioja jau gera savaite, idomu,kaip baigsis viskas unsure.gif pas gydytoja siandien neprieme, sake rytoj skambint doh.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(aaistulis @ 2012 08 06, 11:42)

nelaukiau siandienos, vakar NT dariau, tai rezultatas "pregnant 2-3" wub.gif  teplioja jau gera savaite, idomu,kaip baigsis viskas unsure.gif  pas gydytoja siandien neprieme, sake rytoj skambint doh.gif

linku, kad si karta viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Labutis.
QUOTE(aaistulis @ 2012 08 06, 12:42)

nelaukiau siandienos, vakar NT dariau, tai rezultatas "pregnant 2-3" wub.gif  teplioja jau gera savaite, idomu,kaip baigsis viskas unsure.gif  pas gydytoja siandien neprieme, sake rytoj skambint doh.gif

Kokios naujienos? g.gif Labai greit vėl pavyko thumbup.gif Iš visos širdies linkiu, kad viskas gerai baigtųsi.
Pas mane šiandien 17 cd ir patepliojo vakar ir šiandien, net nežinau ką galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2012 08 07, 13:55)
Labutis.

Kokios naujienos? g.gif Labai greit vėl pavyko  thumbup.gif  Iš visos širdies linkiu, kad viskas gerai baigtųsi.
Pas mane šiandien 17 cd ir patepliojo vakar ir šiandien, net nežinau ką galvoti g.gif

jooo,su pastojimu no problem pas mane matyt biggrin.gif naujienu kol kas jokiu, nuejau pas gydytoja, ta issprogdino akis ir sako, taigi jus testa daret be missing period doh.gif sakau, nu jo, o kam man laukt menesiniu dienos,jei as planuoju vaikeli, zinau kada mano O ir t.t., pasidariau testa,nes jauciau tam tikrus nestumo pozymius, o ta vistiek kaip uzsukta, pareiske,kad negalima NT daryti,kol neveluoja menesines lotuliukas.gif nu trauk devynerios ta boba lotuliukas.gif sakau,taigi du kartus persileidau, ka as zinau,gal man mm isplaus ir sita nestuma, tai as turiu anksciau darytis NT,kad zinociau ar buvo uzkibe ir kodel nestumas neisilaiko,jei mm ji vel isplaus. Nu tai liepe siandien ryte i ligonine slapimo tyrima nuvezt,kad isitikintu,jog tikrai nescia. Ne krauja, o slapima, nors krauja tikriausiai veliau vistiek darys doh.gif ai zinokit, man jau ir geda cia pasakot,kokios nesamones pas mus dedasi cool.gif galu gale, pasiule lovos rezima,kol isaiskes slapimo tyrimai (as dar pries pusantros savaites viena dariau del infekcijos). Tai va, ir gulineju. Teplioja vis dar, dar pienlige rodos kimba - zodziu viena beda, ne beda smile.gif su baime laukiu rytojaus,nes ryt mm diena unsure.gif
Vitada, tau gal implantacija, arba kai kuriom pateplioja per O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 08 07, 20:03)
jooo,su pastojimu no problem pas mane matyt biggrin.gif  naujienu kol kas jokiu, nuejau pas gydytoja, ta issprogdino akis ir sako, taigi jus testa daret be missing period doh.gif  sakau, nu jo, o kam man laukt menesiniu dienos,jei as planuoju vaikeli, zinau kada mano O ir t.t., pasidariau testa,nes jauciau tam tikrus nestumo pozymius, o ta vistiek kaip uzsukta, pareiske,kad negalima NT daryti,kol neveluoja menesines lotuliukas.gif  nu trauk devynerios ta boba lotuliukas.gif  sakau,taigi du kartus persileidau, ka as zinau,gal man mm isplaus ir sita nestuma, tai as turiu anksciau darytis NT,kad zinociau ar buvo uzkibe ir kodel nestumas neisilaiko,jei mm ji vel isplaus. Nu tai liepe siandien ryte i ligonine slapimo tyrima nuvezt,kad isitikintu,jog tikrai nescia. Ne krauja, o slapima, nors krauja tikriausiai veliau vistiek darys doh.gif  ai zinokit, man jau ir geda cia pasakot,kokios nesamones pas mus dedasi cool.gif  galu gale, pasiule lovos rezima,kol isaiskes slapimo tyrimai (as dar pries pusantros savaites viena dariau del infekcijos). Tai va, ir gulineju. Teplioja vis dar, dar pienlige rodos kimba - zodziu viena beda, ne beda smile.gif  su baime laukiu rytojaus,nes ryt mm diena unsure.gif
Vitada, tau gal implantacija, arba kai kuriom pateplioja per O 4u.gif

Jergau doh.gif Tikrai nesamonė, ot sveikatos sistema... Na tikėkimės viskas tau greit paaiškės ir galėsi džiaugtis apvalėjančiu pilveliu nestuke.gif Kada dabar turi būt to tyrimo atsakymai? Tu dufo negeri? g.gif

Kas dėl manęs, tai manau, kad tikrai įvyko ovuliacija, bet keistai, nes 16 diena gavosi, kažkaip vėlokai, o ir pojūčiai - dūrimai, pilvo maudimas kaip per mm. Šiąnakt košmarų nesamoningų prisapnavau po šio įvykio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2012 08 08, 09:55)
Jergau  doh.gif  Tikrai nesamonė, ot sveikatos sistema... Na tikėkimės viskas tau greit paaiškės ir galėsi džiaugtis apvalėjančiu pilveliu  nestuke.gif  Kada dabar turi būt to tyrimo atsakymai?  Tu dufo negeri? g.gif

Kas dėl manęs, tai manau, kad tikrai įvyko ovuliacija, bet keistai, nes 16 diena gavosi, kažkaip vėlokai, o ir pojūčiai - dūrimai, pilvo maudimas kaip per mm. Šiąnakt košmarų nesamoningų prisapnavau po šio įvykio  biggrin.gif

siandien po pietu skambinsiu del rezultatu, kazkodel nenustebsiu,jei lieps rytoj paskambint biggrin.gif Duphastono jau vos vos nepradejau gert, bet atsilaikiau,pabijojau pati sau daktare but blink.gif

Nu matysim,kokie cia rezultatai pas tave bus si cikla,jei taip idomiai bigsmile.gif o as sianakt kara sapnavau,kad britai isprotejo ir sukilo pries visa pasauli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 08 08, 12:34)
siandien po pietu skambinsiu del rezultatu, kazkodel nenustebsiu,jei lieps rytoj paskambint biggrin.gif  Duphastono jau vos vos nepradejau gert, bet atsilaikiau,pabijojau pati sau daktare but blink.gif

Nu matysim,kokie cia rezultatai pas tave bus si cikla,jei taip idomiai bigsmile.gif  o as sianakt kara sapnavau,kad britai isprotejo ir sukilo pries visa pasauli lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lauksim naujienų mirksiukas.gif Neblogas sapnelis biggrin.gif Aš tai geriau jau nepasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
Norit paziuret mano kolekcijos? biggrin.gif tongue.gif

http://i1089.photobu...is/IMG_2226.jpg

siaip dar vieno elektroninio truksta, bet rezultatas ten ekrane rodomas tik para smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 08 08, 15:56)
Norit paziuret mano kolekcijos? biggrin.gif  tongue.gif

http://i1089.photobu...is/IMG_2226.jpg

siaip dar vieno elektroninio truksta, bet rezultatas ten ekrane rodomas tik para smile.gif

Nerealu thumbup.gif Laikau kumštukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 08 rugpjūčio 2012 - 15:16
QUOTE(Vitada @ 2012 08 08, 16:16)
Nerealu  thumbup.gif  Laikau kumštukus  thumbup.gif

26 c.d. rytinis rezultatas pasirode siek tiek blankesnis nei 25c.d. ryto, tai jau panika buvo apemus, bet siandienos rezultatas dar ryskesnis uz visus, tai nusiraminau smile.gif skambinau del rezultatu, sake uz 2-3 savaiciu, nors vakarykstis slapimas buvo paskirtas "urgent" doh.gif bandysiu ryt skambint,gal kokia kita atsilieps.
Atsakyti
sveikutes merginos,
as atostogauju tai nera vis laiko kada prie pc prisesti blush2.gif as pradedu nauja cikla tokios pas mane naujienos

aaistulis Vitada laikau kumstukus uz jus mergaites, kad tik pasisektu ir butu viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti