Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(kufuke @ 2012 08 22, 16:33)
Super naujıenos, vadınas vaıkelıuı vıskas geraı smile.gif

aha, tik ta mintis mane ir palaiko,kai labai bloga buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2012 08 22, 16:44)
aha, tik ta mintis mane ir palaiko,kai labai bloga buna biggrin.gif

labai saunios naujienos thumbup.gif tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labukis.
QUOTE(kufuke @ 2012 08 22, 17:33)
16DPo? neblogaı,  kada vel NT?
Papildyta:
Super naujıenos, vadınas vaıkelıuı vıskas geraı smile.gif

Vakar dieną dariau, o šiandien jau pareina. Dar niekad neturėjau 17 dpo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2012 08 23, 11:45)
Labukis.

Vakar dieną dariau, o šiandien jau pareina. Dar niekad neturėjau 17 dpo... verysad.gif

console.gif
Atsakyti
Laba diena, kodel pas jus cia taip tuscia? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
ziuriu musu temute visai vos gyvuoja unsure.gif

kaip aaistulis laikaisi? nestuke.gif

Vitada laikykis 4u.gif

dabar labai intensyviai ruosiuosi krikstynoms, nes busiu kuma ax.gif tai vis nera kada pas jus uzsukti.
siandien tik atsiminiau kad kazkada turetu drauges pasirodyti, pasiemiau kalendoriuka pasiskaiciuoju, ogi 2 dienos veluoja blush2.gif jokiu pokyciu nejauciu ir dabar net nezinau ka daryti ar pirkti NT ar ne, nes bijau kad pasidarius, pramus, taip man visada taip buna doh.gif
Atsakyti
Sveikos bye1.gif

QUOTE(dymaxxx @ 2012 09 04, 14:20)
sveikutes,
siandien tik atsiminiau kad kazkada turetu drauges pasirodyti, pasiemiau kalendoriuka pasiskaiciuoju, ogi 2 dienos veluoja  blush2.gif jokiu pokyciu nejauciu ir dabar net nezinau ka daryti ar pirkti NT ar ne, nes bijau kad pasidarius, pramus, taip man visada taip buna  doh.gif

o kiek dienu tau yra ilgiausiai velave?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2012 09 04, 14:27)
Sveikos  bye1.gif
o kiek dienu tau yra ilgiausiai velave?

man visada arba anksciau ateina arba lygiai 31 diena, kad veluotu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 09 04, 14:20)
sveikutes,
ziuriu musu temute visai vos gyvuoja  unsure.gif

kaip aaistulis laikaisi?  nestuke.gif

Vitada laikykis  4u.gif

dabar labai intensyviai ruosiuosi krikstynoms, nes busiu kuma  ax.gif tai vis nera kada pas jus uzsukti.
siandien tik atsiminiau kad kazkada turetu drauges pasirodyti, pasiemiau kalendoriuka pasiskaiciuoju, ogi 2 dienos veluoja  blush2.gif jokiu pokyciu nejauciu ir dabar net nezinau ka daryti ar pirkti NT ar ne, nes bijau kad pasidarius, pramus, taip man visada taip buna  doh.gif

laba, as laikausi biggrin.gif bloguoju vis dar,tai tempiu diena po dienos ir laukiu greiciau I trimestro pabaigos smile.gif kita savaite i LT, su zirniuku pirmas pasimatymas 13 diena, busim lygiai 9 savaiciu, tai jau spirgu is nekantrumo smile.gif
Darykis ryt ryte NT, tiesiog nusiteik, kaip bus taip bus, o mes laikysim stipriai pirstus sukryziave,kad butu teigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 09 04, 14:36)
man visada arba anksciau ateina arba lygiai 31 diena, kad veluotu nebuvo  schmoll.gif

bigsmile.gif reiskiasi geras zenklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2012 09 04, 14:36)
man visada arba anksciau ateina arba lygiai 31 diena, kad veluotu nebuvo  schmoll.gif

na, ar gadinai NT bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,

tai zinoma kad dariausi jo jis kaip visad neigiamas, nu po trejetos valandu ir pramusė doh.gif kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti