Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam leliukus ir draugiškai laukiam II (71 d

QUOTE(kufuke @ 2013 12 19, 11:20)
parodyk kaip nors pvz. kaip jus ta foto daret.. blush2.gif  ax.gif

niekur nerandu tokios foto, kazkuri is nestukiu buvo idejus, esme tai truputi panasi i sita
user posted image

tik as buvau viena atsigulus ant sono, galva pasiremus ranka, o ant nuogo pilvo uzdejus rubelius-sliauztus, o paskui kita foto- mano poza ta pati, o vietoj pilvo lelius su tais paciais sliauztais wub.gif gal galima daryt ir sedom g.gif

va dar nieko ideja

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 12 19, 11:20)
Ant skalbiniu vires kabinom..

paskui gal leliu "kabinsit"?

as saviski buvau pakabinus tarp rubeliu, atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
Juodaplauke, klausimas kaip gausis, nes be puses metu vis tiek i LT negrisim.. mane buvom pakabine.. blush2.gif biggrin.gif

Labas, as jau po vizito pas gydytoja, isleido mane i dekreta, darbe esu, padaviau buhalterei pazyma, uzpildem prasyma internetu Sodrai.
Tai jei ten parasyta, kad prasymas priimtas, tai daugiau kol kas nieko daryt ir nereikia, ar ne? g.gif

Pergyvenau pergyvenau, kad mazyle mazute, o per paskutines 2,5 savaites pasirodo lietuviski kepiniai gerai suejo i kuna biggrin.gif priaugo mazyle truputi daugiau nei puse kilogramo ir dabar sveria 1536g wub.gif thumbup.gif aisku, iskart perklausiau, ar ne per daug blush2.gif bet sake, kad viskas chiki smile.gif wub.gif
Paziurejo kakleli, tai ne 4,5cm kaip buvo, o 3,8cm, bet viskas gerai thumbup.gif
Spaudimas geras, svoris iki galo neaisku, nes vis svarstykles kitos, bet apie 5-6kg pliuse esu..
Beje, mazyle kol kas sedi. Kaip sake gydytoja, taisyklinga sedimine pirmaeiga doh.gif biggrin.gif

O ta mano pridetine placenta lyg ir neina prie kaklelio niekur, tai neturetu su ja but bedu.. thumbup.gif cool.gif
tik, kad gali tekt ja krapstyt chirurginiu budu ir, jei mazyle, neapsivers, tai tada rekomenduotu cezari.. ziuresim, kazkaip visai as jo nebijau smile.gif tokiu atevju, man reikes sitai gydytojai atsiust aprasa gimdymo anglu kalba is savo turkisko gydytojo, kad ji man Sodroj dar 2 savaitems atostogas pratestu..

Zodziu, visos naujienos geros wub.gif thumbup.gif
Beje, idomumo delei, paprasiau, kad paziuretu gimdos dugna ir pilvo apimti.. blush2.gif tai gimdos dugnas 29,5, o pilvo apimtis 91,5cm, tai jauciuos visai ne stora cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 12 20, 13:19)
tik, kad gali tekt ja krapstyt chirurginiu budu ir, jei mazyle, neapsivers, tai tada rekomenduotu cezari.. ziuresim, kazkaip visai as jo nebijau smile.gif tokiu atevju, man reikes sitai gydytojai atsiust aprasa gimdymo anglu kalba is savo turkisko gydytojo, kad ji man Sodroj dar 2 savaitems atostogas pratestu..

maniskis irgi i gala sedejo, bet netiketai apsiverte smile.gif , bet vistiek pjaut reikejo ko labai bijojau unsure.gif
ziurau, kad tau jau gimdyt, kaip greit laikas bega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 12 20, 14:12)
maniskis irgi i gala sedejo, bet netiketai apsiverte  smile.gif , bet vistiek pjaut reikejo ko labai bijojau  unsure.gif
ziurau, kad tau jau gimdyt, kaip greit laikas bega  bigsmile.gif

Dar palauk, man dar 10 savaiciu unsure.gif doh.gif biggrin.gif dar yra to laiko smile.gif as kol kas cezario nebijau ir gimdymo nebijau.. man tik gal noretus is anksto zinot, ar naturalus gimdymas bus, ar cezaris.. na, kad moraliskai pasiruost.. blush2.gif ax.gif
Man dar irgi siaip sake, kad yra ir vietos, ir laiko apsiverst.. jei iki 35-36 savaiciu neapsivers, tai tada pratimus rekomendavo daryt.. ax.gif na, ir siaip, sake, kad LT pirmo nestumo atveju Cezari daro (jei sedi vaikas), bet klausimas ar ir Turkijoj iskart puola cezari daryt.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 12 20, 14:17)
Dar palauk, man dar 10 savaiciu unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif dar yra to laiko smile.gif as kol kas cezario nebijau ir gimdymo nebijau.. man tik gal noretus is anksto zinot, ar naturalus gimdymas bus, ar cezaris.. na, kad moraliskai pasiruost.. blush2.gif  ax.gif
Man dar irgi siaip sake, kad yra ir vietos, ir laiko apsiverst.. jei iki 35-36 savaiciu neapsivers, tai tada pratimus rekomendavo daryt.. ax.gif na, ir siaip, sake, kad LT pirmo nestumo atveju Cezari daro (jei sedi vaikas), bet klausimas ar ir Turkijoj iskart puola cezari daryt.. g.gif  g.gif

visai vepla doh.gif , susisviete, kad ne41 sav reik gimdyt o 31 lotuliukas.gif

o tai kaip gimdyt jei sedi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2013 12 19, 12:07)

o per kiek laiko pirmu sulauket?

Sūnus atsirado per 2-ą ciklą. dukra per vieną vienintelį kartą per pirmą ciklą. smile.gif
QUOTE(kufuke @ 2013 12 19, 12:20)
Ant skalbiniu vires kabinom.. kazkaip mazoka man tu 3 valandu buvo visoms idejoms, kai dar rubu kalna nusiveziau,.. blush2.gif  doh.gif parodyk kaip nors pvz. kaip jus ta foto daret.. blush2.gif  ax.gif

jumora, apcyyyy tau mirksiukas.gif virusiuka imk mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif Dabar jau tinkamiausias laikas bandyti yra Kalėdos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2013 12 20, 15:17)
Dar palauk, man dar 10 savaiciu unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif dar yra to laiko smile.gif as kol kas cezario nebijau ir gimdymo nebijau.. man tik gal noretus is anksto zinot, ar naturalus gimdymas bus, ar cezaris.. na, kad moraliskai pasiruost.. blush2.gif  ax.gif
Man dar irgi siaip sake, kad yra ir vietos, ir laiko apsiverst.. jei iki 35-36 savaiciu neapsivers, tai tada pratimus rekomendavo daryt.. ax.gif na, ir siaip, sake, kad LT pirmo nestumo atveju Cezari daro (jei sedi vaikas), bet klausimas ar ir Turkijoj iskart puola cezari daryt.. g.gif  g.gif

Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano abu vaikai cezarinukai, bet taip buvo lemta. Svarbu, kad vaikučiui viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Su naujais metais visas!! thumbup.gif wub.gif

Jau turiu foto is nestuke.gif fotosesijos wub.gif ikeliu kelias, kur veido nesimato.. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
As siandien ligoninej buvau, prisigasdinau del delnu ir padu niezejimo (nors turiu egzema), tai prasiau, kad kepenu fermentus paziuretu. Padare kraujo tyrimus, iskaitant bilirubina, albumina, baltyma, kepenu fermentus - viskas puikiai thumbup.gif thumbup.gif beda, vadinas tik dermatologine, paastrejo nestumo metu.. del skaudanciu pirstu, sake siek tiek turetu padeti vitaminas B12, bet praeit turetu pora savaiciu po gimdymo. O del zemo spaudimo dar didint isgeriamo vandens kieki iki 3L per diena doh.gif
Beje, krauja paeme, nepalaikiau, matyt, pakankamai ilgai uzspaudus, tai, kai pradejo trykst, visas veidas ir baltas megztukas krauju apsitaske doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes persikraustem, ziuriu i vaiko kambari ir nezinau nuo kurio galo pradet g.gif doh.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif gero issipakavimo 4u.gif kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2014 01 26, 18:02)
biggrin.gif  biggrin.gif  gero issipakavimo 4u.gif  kaip jautiesi?

Nieko, neblogai smile.gif penktadieni po persikraustymo truputi pilva spazmavo, ilgiau vaikstant jaucias pilvuko tempimas, spaudimas sioks toks zemyn, bet siaip gerai, mazyle juda kruta, zuviukas musu wub.gif wub.gif
Kaip jus augat? smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 26 sausio 2014 - 18:08
QUOTE(kufuke @ 2014 01 26, 19:07)
Kaip jus augat? smile.gif  rolleyes.gif

oj... gerai biggrin.gif ko tik maniskis nemoka doh.gif fainas kukulis toks wub.gif naktim prastokai miega, norisi nusisaut is duru rankenos, bet vistiek myliu iki begalybes wub.gif liko vos keli menesiukai ir metukai jau bus blink.gif o atrodo uzvakar is ligonines tik parsiveziau doh.gif ir I tavo liniuorte beziurint nesitiki, kad jau cia pat.. bigsmile.gif
Atsakyti