Įkraunama...
Įkraunama...

Malta V

Sveikos,

kaip orai birzelio menesi? Nera labai karsta?
Jei kas skridote birzeli, pries kiek laiko pirkot bilietus ir mazdaug kokiom kainom?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 09 24, 12:49)
O as norejau pasiteirauti del vaistu isvezimo is Lt ir ivezimo i Malta  blush2.gif  Siuo metu vartoju antidepresantus ir ar labai oro uoste tikrina bagaza ir vezamus vaistus? nes prisiskaiciau visur nete, kad reikalinga pazyma , o mano gydytoja apie tokia pazyma supratimo neturi  doh.gif , o iskrendu spalio 4 d, be vaistu man ten nera ne ko vaziuot  doh.gif  blush2.gif

Aš skridau tik su rankiniu bagažu. Vežiausi jame viską ko man reikėjo - maisto papildus (iš JAV), nuo galvos skausmo, nuo skrandžio, KT ir niekam nieks ten nerūpėjo. Visada taip skrendu ir niekada nekilo problemų.
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 09 24, 13:00)
As rankiniam bagaze piniginej visada turiu kelias tabletes nuo skausmo, niekas niekada netikrino, o registruotam esu vezusis visa maisiuka su visokiais vaistais nuo skausmo, temperaturos, skrandzio, kai ilgesniam laikui teko isvykti, nezinau, niekas prie nieko neprikibo... g.gif

Na ir man su normaliom linijom niekas niekada nesikabindavo, bet su Rainayru skrisiu pirma karta, tai nezinau ne ka daryt, aciu labai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Stichija @ 2012 09 24, 15:20)
Na ir man su normaliom linijom niekas niekada nesikabindavo, bet su Rainayru skrisiu pirma karta, tai nezinau ne ka daryt, aciu labai  4u.gif

Pastoviai skraidau su vaistais, tik pas mane leidziami, svirkstuose, todel labau 'kliuva'. Jei skrydis tiesioginis is Kauno, tai nebent Kaune prisikabins. Tokiu atveju uztenka tureti recepto kopija (is receptu knygeles) ir dar ta pirma receptu knygeles puslapi, kur Jusu pavarde matosi. As dar turiu gydytojos rasta ant 'firminio' blanko, kur raso, kuo sergu, kokius vaistus ir kokiom dozem vartoju.

Pries savaite skridau is Kauno i Malta su daug vaistu. Net Kaune niekas nieko neklause.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 24, 14:12)
Sveikos,

kaip orai birzelio menesi? Nera labai karsta?
Jei kas skridote birzeli, pries kiek laiko pirkot bilietus ir mazdaug kokiom kainom?

Siemet birzelis buvo karstas karsta.gif

Bilietus pirkau vasario vidury. Per Frankfurta su Lufthansa ir Air Malta. Kainavo ~1440 lt dviems (su bilietu grazinimo galimybe).
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2012 09 24, 15:00)

Siemet birzelis buvo karstas  karsta.gif

Bilietus pirkau vasario vidury. Per Frankfurta su Lufthansa ir Air Malta. Kainavo ~1440 lt dviems (su bilietu grazinimo galimybe).

Aisku. Mes Maljorkoje birzelio pr. buvom, tai karstis irgi nerealus buvo doh.gif
As bandysiu ieskot per Ryanair ir Wizzair.
Atsakyti
Nemanau, kad galetu del vaistu prikibti... ir as dazniausiai turiu arba nuo skausmo, ar siaip kokiu papildu - ne karto nera prisikabine..
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 09 24, 17:28)
Nemanau, kad galetu del vaistu prikibti... ir as dazniausiai turiu arba nuo skausmo, ar siaip kokiu papildu - ne karto nera prisikabine..

Prie nereceptiniu tikrai negali prikibti, nebent kiekiai dideli. Bet netgi nereceptinius rekomenduojama tureti originalioje pakuoteje. O su receptiniais visaip gali buti, todel geriau visada bent jau recepta tureti (del visa ko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 24 rugsėjo 2012 - 19:17
mes po truputį pradėjom dėliotis kelionę.. skristi planuojam savarankiškai, turbūt su Ryanair. ir nuomosimės vilą, visai neblogų radom už visai padorias kainas.. galvojam balandžio mėn, mąstau ar nebus ten tuo metu per šalta g.gif nesinori didelių karščių bet ir pasimaudyt kur būtų smagu.

Gal kas patars kur būtų smagiau apsistoti , ar Valetoj ar Sliemoj?

Atsakyti
Paneles, o as dar norejau paklausti tokiu dalyku:
1. Koks procentas arbatpinigiu Maltos kavinese ir restoranuose yra iprastinis? 10% kaip visam pasauly ar 20 % prievarta kaip Turkijoj lotuliukas.gif
2. Kokia suma yra neizeidzianti paliekama ryte viesbucio kambarinei? blush2.gif 1-2 EUR manau gali zmogu izeisti g.gif doh.gif , ar 5 EUR ne per mazai ir ne per daug? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Stichija,2012 09 25, 19:40]
Paneles, o as dar norejau paklausti tokiu dalyku:
1. Koks procentas arbatpinigiu Maltos kavinese ir restoranuose yra iprastinis? 10% kaip visam pasauly ar 20 % prievarta kaip Turkijoj lotuliukas.gif
2. Kokia suma yra neizeidzianti paliekama ryte viesbucio kambarinei? blush2.gif 1-2 EUR manau gali zmogu izeisti g.gif doh.gif , ar 5 EUR ne per mazai ir ne per daug? blush2.gif doh.gif
Mūsų draugija, jeigu patikdavo aptarnavimas ir maistas tai palikdavo net daugiau nei 10proc., bet buvo baisinis dėkingumas ir likdavom pavaišinti baro dovanotu gėrimu thumbup.gif , o šiaip tai apie 10 proc.arbatpinigių.
draugai kambarinei buvo padėję pora euriuku, tai sake, kad grįžę juos rado juos. Mat paliekat arbatpinigius , girdėjom,kad reikia parašyti ir raštelį smile.gif
Atsakyti
Arbatpinigiu, aisku, paliekat kiek norit, bet paprastai apie 10proc., na nebent saskaita labai didele, kokie 300e, tai tikrai niekas nesitiki 30e arbatpinigiu..

Gerimais papietavus vaisinti yra iprasta, nuo restorano priklauso.. Vieni tai praktikuoja, kiti - ne rolleyes.gif Dazniausiai po stikliuka limoncellio, amareto, avernos ar pan.

Kambarinems arbatpinigiu tiesiog siaip nera paliekama, nes juk ne savo pinigu emimas ir klientu kambariu yra vagyste... Nebent, kaip jau kazkas rase, parasot rasteli, jei tikria norit joms papildomai moketi..
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau patarimo del viesbucio. Issirinkom Buggiba Hotel, gal kas esate buve?
Atsakyti