Ir aš prisiregistruosiu:
Raggaa gegužės26-gegužės29d. "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
houpe gegužės26-birželio6d. "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
Svidux gegužės30-birželio6d. "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
Dalikė gegužės 30- birželio 6d. "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
Jūrmantė gegužės 30- birželio 6d. "Bella Vista" 4*
Vilūnė gegužės 23 - 30 "Ambassador" 3*
KAPPA birzelio 1-9 "Seabank All Inclusive Resort"
Varshkyte Birzelio 9-16 "Soreda Hotel" 4*
Zvaigzduole spalio 6-13 "115aparthotel" ir" Paradise hotel"
Arkete gegužės 30- birželio 6 d. "Il Palazzin 4 *"
Iki susitikimo Maltoje
Kokie orai Maltoje?

QUOTE(Arkete @ 2013 05 21, 10:30)
ojojoj

Temoje štilis
Po galais, ar lėktuvas tuščias iš Maltos parskrido? O gal niekas neskrendat, kad įspūdžiais nesidalinat? Išvykstam jau 30d. į st.georgias park hotel ir nerimaujame, nes tiek visko apie viešbutį prisiskaitėm, kad nei verkt, nei juoktis. Vieni rašo, kad vos galų neatidavė apsinuodiję maistu, kitus tarakonai užgraužė ir galvos nuo triukšmo plyšo. Gal kas buvote tame pragare? Laukiam nesulaukiam jūsų komentarų ir žinoma protingų patarimų.

Daug lietuviu i ta viesbuti vaziuos, gal tvarka ivesit
bet linkiu, kad nepasitvirtintu tokie komentarai
Mane tai Maltos orai neramina, tikiuosi nebus shalciau nei Lietuvoj

Mane tai Maltos orai neramina, tikiuosi nebus shalciau nei Lietuvoj

QUOTE(Svidux @ 2013 05 22, 18:28)
Temoje štilis
Po galais, ar lėktuvas tuščias iš Maltos parskrido? O gal niekas neskrendat, kad įspūdžiais nesidalinat? Išvykstam jau 30d. į st.georgias park hotel ir nerimaujame, nes tiek visko apie viešbutį prisiskaitėm, kad nei verkt, nei juoktis. Vieni rašo, kad vos galų neatidavė apsinuodiję maistu, kitus tarakonai užgraužė ir galvos nuo triukšmo plyšo. Gal kas buvote tame pragare? Laukiam nesulaukiam jūsų komentarų ir žinoma protingų patarimų. 

Aš įdėjau savo atsiliepimą su nuotraukomis tripadvisor, bet galiu pakartot lietuviškai. Buvom ten perkelti dvejoms dienoms, nes mūsų viešbutis buvo pilnas. Mes šiuo viešbučiu pasibaisėjom. Nuraminsiu, tarakonų ir kitokių vabalų nematėm, personalas buvo labai malonus, tačiau pamatę kambarį pasibaisėjom. Antrą dieną gal kažkiek pripratom, tai buvo ne taip baisu, bet žodžiu, nusiteikit, kad jei gausit 620 kambarį, jis bus žiauriai mažas, tualetas dvoks dumbliais, iš dušo bėks žiauriai silpna srovė, nors kambarys 6-am aukšte užmikt galėsit tik jei per dieną nusivarysit nuo kojų, nes muzika tikrai girdisi labai smarkiai. Kambary buvo daug dulkių, baldai senoviniai, feno nebuvo, pakabos labai keistos. Nors pasirinkom dvigulę lovą, brangiausiam teko sustumti mums dvi viengules. Vėliau paklausus personalo ar negalėtų perkelti mus į kambarį su dvigule lova, mums buvo atsakyta, kad šitam viešbuty tokių nėra! Kambary radom tik 2 didelius rankšluosčius ir vieną muiliuką. Paprašėm 2 mažų rankšluosčių veidui, tai mums davė 2 didelius. Nustebom, bet bala nematė. O kitą dieną nustebom dar labiau, nes po kambario tvarkymo radom vėl tik 2 rankšluosčius, o tuos kitus 2 išnešė.

QUOTE(Only1 @ 2013 05 23, 11:15)
Cia apie ta viesbuti, kur visi vaziuojame raset???

Aha, apie "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*.