Įkraunama...
Įkraunama...

Malta V

QUOTE(KAPPA @ 2013 03 05, 00:10)
Sveiki!
Ir mes registruojames ir einam skaityti temu! viskas labai idomu thumbup.gif

Įdomumo dėlei gal pasiregistruokime kas, kada, į kokį viešbutį lekiam:
luzere balandžio 25-gegužės2d. "Rambla Bay Resort"
houpe  gegužės26-birželio6d.  "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
Svidux gegužės30-birželio6d.  "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
Dalikė gegužės 30- birželio 6d. "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3*
Jūrmantė gegužės 30- birželio 6d. "Bella Vista" 4*
Vilūnė  gegužės 23 - 30 "Ambassador" 3*
KAPPA birzelio 1-9 "Seabank All Inclusive Resort"
Zvaigzduole spalio 6-13 "115aparthotel" ir" Paradise hotel"

Jungiuosi į kompaniją nusipirkau bilietus gegužės 30- birželio 6d., tik niekaip viešbučio neišsirenku. Kainų tarp "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3* ir Bella Vista skirtumas nedidelis, tik Bella Vistoje žvaigždučių daugiau - gal jau esate buvę bent viename iš šių?
Taip pat norėčiau paprašyti reziduojančių Maltoje - pasiūlyti kur pavalgyti: skaniai ir nebrangiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2013 03 05, 15:30)
Jungiuosi į kompaniją nusipirkau bilietus gegužės 30- birželio 6d., tik niekaip viešbučio neišsirenku. Kainų tarp  "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3* ir Bella Vista skirtumas nedidelis, tik Bella Vistoje žvaigždučių daugiau - gal jau esate buvę bent viename iš šių?
Taip pat norėčiau paprašyti reziduojančių Maltoje - pasiūlyti kur pavalgyti: skaniai ir nebrangiai?  ax.gif

Jei nepaslaptis kur pirkote bilietus ir kiek mokėjot? Kaip tik tam laikotarpiui ieškau bilietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedotti @ 2013 03 06, 09:16)
Jei nepaslaptis kur pirkote bilietus ir kiek mokėjot? Kaip tik tam laikotarpiui ieškau bilietu smile.gif

Aš tiesiogiai per Ryanair perku. O viešbučio ieškau per www.rezervacijos.lt
Daug lietuvių bus tuo metu Maltoje - galima net lietuvių vakarėlį daryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2013 03 06, 08:50)
Daug lietuvių bus tuo metu Maltoje - galima net lietuvių vakarėlį daryti wink.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif turetume kur nors prasilenkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2013 03 05, 15:30)
Jungiuosi į kompaniją nusipirkau bilietus gegužės 30- birželio 6d., tik niekaip viešbučio neišsirenku. Kainų tarp  "St.Georges Park & le Vallete Resort" 3* ir Bella Vista skirtumas nedidelis, tik Bella Vistoje žvaigždučių daugiau - gal jau esate buvę bent viename iš šių?
Taip pat norėčiau paprašyti reziduojančių Maltoje - pasiūlyti kur pavalgyti: skaniai ir nebrangiai?  ax.gif

"St.Georges Park...." AII sistema. Ir maitina ten tikrai gerai.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Planuojame kelione i Malta per velykas,norejau pasiteirauti ten gyvenanciu kokio oro tiketis? Is anksto dekoju...
Atsakyti
sveikutės.
Užsisakiau viešbutį 2 kamb., viename 2, kitame 3 žm.
Užsakymą dariau per 2 kartus, nes taip galėjau pigesnius kambarius pasirinkti, ir taip išėjo, kad abu kambariai nupirkti mano vardu, nes sakiausi iš savo acounto....aš juk negyvensiu abiejuose....tai man dabar jiems rasyti, kad pakeistų pavardę, ar nieko tokio, kai nuvažiuosim, mus tvarkingai paskirstys.
Gal kas buvot susidūrę su tokiu dalyku. Viešbučio sistema neprašo surašyti žmonių vardų ir pavardžių, tik savo vardą ir pav. įrašiau ir viskas.Pirkau per hotel4u.com.
Atsakyti
Nieko tokio, tiesiog gi kartu vyksit, pati paduosit tas rezervacijas ir įduos raktus smile.gif Mes kartą irgi taip buvom padarę, o atvykom iš skirtingų vietų ir skirtingais laikas, bet jokių problemų nebuvo smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi drinks_cheers.gif norejau pasiklausti, gal kas turetumete kokinors gida Maltos su salom jos (pvz LP ar DK)? smile.gif

Papildyta:
Taipogi ieskau nakvynes dviems ir svarstau del automobilio nuomos, kokie patarimai butu keliavusiu? smile.gif
Atsakyti
Ačiū Norkyt, nuraminai biggrin.gif
O tai kažkaip truputėli užpanikavus buvau...
Atsakyti
Gal kam pravers ši info vacation4.gif
Malta
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2013 03 13, 14:25)
Gal kam pravers ši info vacation4.gif 
Malta

Straipsnis gražus, bet neatitinka tikrovės - dabar autobusai nauji, vairuotojai pikti ir lekia kaip pasiutę - jiems turbūt atrodo, kad jie ralio varžybose dalyvauja. Stotelių pavadinimai rašomi tablo maltiečų kalba. Prašokti savo stotelę teko, nes reikia paspausti migtuką, kad vairuotojas sustotu.
Kur prasideda koks miestas ir kur baigiasi neaišku, pavadinimų nėra. Atrodo vienas didelis miestas ta Malta. Bet vis vien man ji patinka blush2.gif
Atsakyti