Įkraunama...
Įkraunama...

Malta V

QUOTE(sadzia @ 2013 04 30, 13:55)
Kokie autobusai vaziuoja į Qawra  iš Luqa oro uosto?

x3 autobusas
Atsakyti
Sveikos, aš su įspūdžiais iš Maltos ir pagalbos prašymu doh.gif Situacija tokia- gal kuriai teko susidurti -buvome issinuomave masina Maltoje per Economy Car Rentals(nerekomenduju niekam!!!).
Pries pasiimant jie rezervavo 800 euru del nenumatytu situaciju, grazinom palike oro uosto aiksteleje ir atidavem raktus, niekas tos masinos neziurejo ir jokiu dokumentu priemimo dokumentu nepasirasinejome. Grize i Lietuva gavome meila, kad jie pastebejo , jog nubrauktas galinis buferis, tas nubraukimas nuotraukoje net ir sunkiai iziurimas, mes nepastebejom, kad kur atsitrenkem, gal jau is karto taip ir buvo, nes pazeidimas maziau nei minimalus. Na, blogiausia tai, kad jie ivertino zala dabar 250euru. Kaip elgtis toliau? Ar gali be mano sutikimo nuskaityti is tu rezervuotu pinigu 250 euru? Masina emem su pilnu draudimu, bet ten apie zala automobiliui niekur nepranesinejom, nei policijoj, nei draudimui. Tiesa, pries pasiimant masina, pasirase vyras, kad ji tvarkoj. Dar sumokejo už kurą 50euru, nors niekur nėjo kalba, kad bus įpilta kuro ir reikės mokėti, įpilta buvo gal už 20eurų.
Kas susidurete su tokia situacija, patarkite protingai, kaip elgtis.
Iš mūsų gerų ispūdžių-Ramla Bay Resort viešbutis geras, maistas skanus, teritorija graži, personalas paslaugus, lokalizacija be mašinos sudėtinga.
Oras pasitaikė šiaip sau, bet aplankėm labai labai daug, nes mano mažius gražiai elgėsi. Sala man patiko-neįprasta, unikalu, šilta, gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2013 05 04, 21:38)
Sveikos, aš su įspūdžiais iš Maltos ir pagalbos prašymu doh.gif  Situacija tokia- gal kuriai teko susidurti -buvome issinuomave masina Maltoje per Economy Car Rentals(nerekomenduju niekam!!!).
Pries pasiimant jie rezervavo 800 euru del nenumatytu situaciju, grazinom palike oro uosto aiksteleje ir atidavem raktus, niekas tos masinos neziurejo ir jokiu dokumentu priemimo dokumentu nepasirasinejome. Grize i Lietuva gavome meila, kad jie pastebejo , jog nubrauktas galinis buferis, tas nubraukimas nuotraukoje net ir sunkiai iziurimas, mes nepastebejom, kad kur atsitrenkem, gal jau is karto taip ir buvo, nes pazeidimas maziau nei minimalus. Na, blogiausia tai, kad jie ivertino zala dabar 250euru. Kaip elgtis toliau? Ar gali be mano sutikimo nuskaityti is tu rezervuotu pinigu 250 euru? Masina emem su pilnu draudimu, bet ten apie zala automobiliui niekur nepranesinejom, nei policijoj, nei draudimui. Tiesa, pries pasiimant masina, pasirase vyras, kad ji tvarkoj. Dar sumokejo už kurą 50euru, nors niekur nėjo kalba, kad bus įpilta kuro ir reikės mokėti, įpilta buvo gal už 20eurų.
Kas susidurete su tokia situacija, patarkite protingai, kaip elgtis.
Iš mūsų gerų ispūdžių-Ramla Bay Resort viešbutis geras, maistas skanus, teritorija graži, personalas paslaugus, lokalizacija be mašinos sudėtinga.
Oras pasitaikė šiaip sau, bet aplankėm labai labai daug, nes mano mažius gražiai elgėsi. Sala man patiko-neįprasta, unikalu, šilta, gera smile.gif

a, žmonės, stebina mane jūsų naivumas. Maltiečiai, tai kaip ir armėnai - jiems, kad tik išvilioti pinigus. Jokiu būdu nesutikite, nes, jei raktus grąžinote, reiškia jie priėmė. Pagąsdinkite teisėsauga ir paprasčiausiai parašykite, kad tas nubraukimas jau buvo iš anksčiau. Šiaip, nemanau, kad jie labai ginčysis. Ir dar būtinai parašykite, kad jie elgiasi nesąžiningai ir, kad jūs pasinaudodami internetine erdve visur paleisite antireklamą. Patikėkite suveikia.
Atsakyti
QUOTE(Svidux @ 2013 05 05, 19:19)
a, žmonės, stebina mane jūsų naivumas. Maltiečiai, tai kaip ir armėnai - jiems, kad tik išvilioti pinigus. Jokiu būdu nesutikite, nes, jei raktus grąžinote, reiškia jie priėmė. Pagąsdinkite teisėsauga ir paprasčiausiai parašykite, kad tas nubraukimas jau buvo iš anksčiau.  Šiaip, nemanau, kad jie labai ginčysis. Ir dar būtinai parašykite, kad jie elgiasi nesąžiningai ir, kad jūs pasinaudodami internetine erdve visur paleisite antireklamą. Patikėkite suveikia.

Dėkui už patarimą, taip jau ir padarėme smile.gif
O šš patirties vairuojant maltoje-nėra taip baisu, kaip čia visi rašo. Mūsų viešbutis buvo netoli keltų terminalų į Gozo salą, tai kiekvieną kartą džiaugiausi, kad turim savo auto, o nereikia su vaiku trintis stotelėse. Kas važiuos i Ramla Bay turėkita omenyje, kad visuomeninio autobuso stotelė bent 15 min kelio einant sparčiai palei jūrą, o kitu keliu ir 20 min. Jei kokių klausimų turėsite, mielai atsakysiu.
Atsakyti
Sveiki, daug skaitinėjau šia tema prieš kelionę, taigi pasidalinsiu savo įspūdžiais. buvome Maltoje 2012 rugsėjo gale, labai patiko, planuojame dar karta nuvykti. Orai tokiu metu dar pilnai vasariški, tik kad sutemsta apie 18.30 labai greitai.

Nebijokite nuomotis automobilio, tik žinokite kad eismas vyksta kita kelio puse, kiek buvo juoko , kai mus jau vedė visus prie savo automobilių ir vienas tautietis sušuko „oj b*** čia juk eismas kita puse“ . Šiaip eismas nesudėtingas, su mašina esi nepriklausomas, gali išmaišyti salą ir persikelti į Gozo salą. Nuomavau per http://lt.instantcars.eu/ brokerių portalą, nuvykus pasitiko su užrašyta pavarde iš šios nuomos kompanijos http://www.driftercarhire.com/ . kiek pastebėjau vien iš šios kompanijos apie 5-ias mašinas lietuviai nuomavosi, o dar ir iš kitų, taip kad populiari nuoma tarp lietuvių. Kad nekiltu neaiškumu vežiausi savo GPS navigaciją iš lietuvos, prieš tai pasitikrinęs ar yra Maltos žemėlapis. Rezervuojama suma turėjo būti lygtais irgi 800e, bet jei perki jų siūlomą pilną draudimą ir nuo stiklų dužimo ir t.t. rezervavo atrodo 100e. Gauni automobilį su puse kuro bako gražini su tuščiu, kadangi važinėjome tikrai daug, gražinau su visiškai tuščiu baku. Kas nustebino tai darbuotojo kruopštumas perduodant tau automobilį, apeina ir sužymi visus visus net smulkiausius įbrėžimus, įlenkimus. Pabaigoj kelionės tiesiog pastatai automobilį aikštelėje prie oro uosto ir įmeti raktelius į šios kompanijos pašto dėžutę, nes jie neturi savo kioskelio oro uosto teritorijoje.

Gyvenome Ramla Bay resort**** http://www.ramlabayresort.com/ viešbutyje, super!! labai patiko viešbutis, kambariai dideli, kadangi atvykome į viešbutį vėlai ~12val. nakties, kambaryje buvo palikta soti vakarienė. Kas patiko, tai kad kiekvieną dieną pusryčiai vis kitokie, todėl norisi visko išragauti, nes kitą dieną nebebus to patiekalo. Viešbutyje yra kelios vietinės gyventojos – katės, kurios aplink pusryčiaujančius sukinėjasi wub.gif . Kas klaidina, tai kad buvo tiesiamas platus kelias link kelto, o viešbutis visai šalia kelto, todėl pirmą naktį važiuojant link viešbučio reikėjo važiuoti siaurais aplinkkeliais, kurių navigacija nemato ir truputi pagrybauti. Viešbutis turi kelis atvirus, uždara baseinus ir nuosavą smėlio paplūdimį su nemokamais gultais.
Atsakyti
Pasiskaitymui vacation4.gif
Malta
Atsakyti
Sveiki,

Mes jau sugrįžom iš Maltos. Laimei mums neteko susidurt su čia aprašytais reiškiniais, kad autobusai po valandą vėluoja, o po to atvažiuoja iškart trys. Maksimum esam laukę autobuso turbūt kokias 15 min. Su viešuoju transportu pasitaikė incidentas tik paskutinę dieną. Bugibboj laukėm X3 autobuso, kuris nuvežtų mus iki autobusų stoties (esančios už poros stotelių) o tada, įlaipinęs kitus keleivius, nuvežtų mus į oro uostą. Autobusas turėjo atvažiuoti už 10 min, tačiau jo nesulaukę nusprendėm pavažiuoti iki autobusų stoties kitu autobusu. Kaip gerai, kad mums gimė tokia išganinga mintis. biggrin.gif Atvažiuojam iki stoties, o X3 jau stotyje biggrin.gif Nežinau kaip jis joje atsidūrė, gal praskrido pro mus taip greit, kad net nepastebėjom (lietuvos kelių ereliukams tikrai toli iki maltos autobusų vairuotojų). biggrin.gif O šiaip su viešuoju transportu Maltoje tikrai viską galima pamatyti ir visai nebūtina pirkti tuos bilietus į Hop on Hop off turistinius autobusus. Na nebent pirksite kaip mes - po 10 eurų, per šiame forume įdėtą nuorodą, nes nuvykus paaiškėjo, kad dabar bilietai kainuoja jau po 28 eurus žmogui, o aš nemanau, kad jie tiek verti. Mane nuvylė autobuse transliuojamo audiogido pasakojimai. Pvz., važiuoji ne į Mdną ir ne pro ją, o apie ją pasakoja, tai po to galvoj kažkokia košė būna. doh.gif Geriau būtume prieš kelionę patys daugiau apie Maltos istoriją pasiskaitę.

Man labai patiko Comino. Ne dėl maudynių. Vėjuota diena pasitaikė, tai maudymasis buvo tikrai ne malonumas, o greičiau iššūkis. Tad kartą ar du išsimaudę nusprendėm verčiau pasivaiksčioti po salą. Vaizdai tikrai labai patiko. smile.gif Dar buvome Golden bay paplūdymyje, bet visa pakrantė buvo nusėta medūzomis, tad maudymosi batai man tikrai pravertė. O maudynės mums labiausiai patiko Ramla bay (Gozo saloje) - nors ten gal mažiau gražu, bet ten bent nebuvo medūzų! thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite pasidalinti įspūdžiais apie visos (arba ne) dienos kelionę laivu aplink Malta/Comino/Gozo. Domina kokį maršrutą rinkotės, kokiu laivu plaukėte, kaip maistas, kokios pramogos ir pan. Gal kas esate išbandę ir pvz. tokius pasiūlymus http://dealtoday.com.mt/deal/342.html

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Maltoje būsime nuo 06.23, apsistosime Ramla Bay Resort viešbutyje, tad jei kas tokiu laiku t.p. būsite, būt smagu "sukontaktuoti" gathering.gif
Atsakyti
Mačiau šį laivą skrodžiantį bangas. Jis labai gražus ir kažkas šitoje temoje man regis gyrė kažkokį kruizą aplink Maltą, tik nepamenu ar šitą ar Captain Morgan. wub.gif Bet realiai nežinau kokia kruizo prasmė. Bilietas kateriu Malta-Comino-Malta kainuoja 10 eurų, bilietas keltu Malta-Gozo-Malta kainuoja 4 eurus su centais. Keliaujant savarankiškai būsit nepririšti prie kruizinio laivo, nes tiek keltas, tiek kateris plaukia kas 45-60 min. smile.gif Tiek vienoje, tiek kitoje saloje praleisite tiek laiko, kiek norėsite. Beje, iš keltų terminalo esančio Maltos salos šiaurėje į Gozo nuplauksite tik per 30 min. O plaukiant kateriu iš Comino, mus irgi trumpam plukdė pažiūrėt Comino uolų ir urvų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 05 15, 09:54)
Mačiau šį laivą skrodžiantį bangas. Jis labai gražus ir kažkas šitoje temoje man regis gyrė kažkokį kruizą aplink Maltą, tik nepamenu ar šitą ar Captain Morgan.  wub.gif Bet realiai nežinau kokia kruizo prasmė. Bilietas kateriu Malta-Comino-Malta kainuoja 10 eurų, bilietas keltu Malta-Gozo-Malta kainuoja 4 eurus su centais. Keliaujant savarankiškai būsit nepririšti prie kruizinio laivo, nes tiek keltas, tiek kateris plaukia kas 45-60 min. smile.gif Tiek vienoje, tiek kitoje saloje praleisite tiek laiko, kiek norėsite. Beje, iš keltų terminalo esančio Maltos salos šiaurėje į Gozo nuplauksite tik per 30 min. O plaukiant kateriu iš Comino, mus irgi trumpam plukdė pažiūrėt Comino uolų ir urvų.  smile.gif

Ačiū už naudingą info thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 05 14, 17:17)
Na nebent pirksite kaip mes - po 10 eurų, per šiame forume įdėtą nuorodą, nes nuvykus paaiškėjo, kad dabar bilietai kainuoja jau po 28 eurus žmogui, o aš nemanau, kad jie tiek verti.

jeigu nesunku, gal galite ja imesti blush2.gif
Atsakyti
Aš pirkau iš šio puslapio: http://dealtoday.com.mt/ Dabar nematau šios akcijos, bet kaip supratau, ji gan dažnai būna, tad galit karts nuo karto žvilgtelt, gal vėl atsiras. smile.gif
Atsakyti