Įkraunama...
Įkraunama...

Malta V

QUOTE(Gurmano @ 2012 07 23, 10:01)
Kokia optimaliai gera skrydziu kaina is Kauno, m? 1 asm ~500Lt buna pirmyn atgal? Verta lukuriuoti, tiketis ir laukti? Ieskau 09/10men.
Man regis, dabar labai aukstos kainos, gaunasi ~800Lt/asm..
Aciu  4u.gif  4u.gif

As rizikuociau ir laukciau.. Nes tikrai per daug 800, nebent jau ten verkiantis reikalas.
O tos kainos sokineja smarkiai. Tik reikia sekti.
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 07 23, 09:01)
Kokia optimaliai gera skrydziu kaina is Kauno, m? 1 asm ~500Lt buna pirmyn atgal? Verta lukuriuoti, tiketis ir laukti? Ieskau 09/10men.
Aciu  4u.gif  4u.gif

Mes rugsėjo 23-30 nusipirkom už 1000. Ir dabar gera kaina yra tom dienom rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
na štai grįžom ir mes iš savo kelionės į Maltą.
Reziumė - keistai įdomi šalis, į kurią tikrai norėčiau dar grįžt wub.gif
Aišku, mes keliavom truputį kitaip.
Pirmiausia, gyvenom visas dienas Valetoj ir nė karto nepasigailėjom taip padariusios, nes jau tie kurortai ir minios žmonių - ne mums. Gyvenom svečių namuose - įspūdingo grožio namas, su nerealia teresa ir atsiveriančiais vaizdais į visą Valetą ir aplinkinius miestelius. Tiesiog absoliutus gėris smile.gif St. Juliens ir Pacevile - tikrai ne mums. Bet užtat turėjom nerealių vakarėlių paplūdimiuose smile.gif
Labai daug hikinom - superinė šalis tam reikalui smile.gif paplūdimy per visas 11 dienų gulėjom suma sumarum gal kokias 5 valandas lotuliukas.gif
Geriausios pramogos buvo 1 dienos kopinėjimas uolomis thumbup.gif ir vienos dienos plaukimas kajakais palei Gozo salą thumbup.gif deja, iki Comino nuplaukt negalėjom dėl per stipraus vėjo... žiauriai gražios uolos ir nereali kompanija iš Gozo adventures smile.gif
Visur važinėjom su autobusais - mums patiko su jais! Nuotykių apturėjom ax.gif
Žmonės tikrai labai šilti ir draugiški, o jų humoro jausmas tai iš vis thumbup.gif
Maistas - wub.gif tik porcijos nesveikai didelės wink.gif
Žodžiu, tikiuosi grįžti į Maltą kokį gegužės mėnesį.
Sėkmės visiems keliaujantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 07 23, 10:01)
Aciu  4u.gif  4u.gif

Na mano nuomone, tai dabar yra pats sezonas ir visi keliauja ir ryanair'e bilietus išperka staigiai, tai sunkiai manau, kad atsirastų pigiau, o jei ir bus tai labai nežymiai, o vat, kad pabrangs tikrai labai daug šansų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 07 23, 11:01)
Aciu  4u.gif  4u.gif

Mes pirkom birzelio pabaigoje bilietus rugpjucio 2-9 dienomis tai mokejom po 500lt./asm. Kiek ziurinejausi pastebejau, akd kainos pradeda kilti likus menesiui ar trims savaitems iki planuojamos isvykymo datos. o iki tol kainos labai sokineja. As siulyciau dar laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 07 23, 10:50)
Mes rugsėjo 23-30 nusipirkom už 1000. Ir dabar gera kaina yra tom dienom  rolleyes.gif

Dabar jau ~1400Lt gautus.. Kokiu metu ta kaina pagavot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 23 liepos 2012 - 15:11
Geriausios pramogos buvo 1 dienos kopinėjimas uolomis thumbup.gif

Smagu skaityti gerus atsiliepimus ir pavykusią kelionę .
O gal galima smulkau apie kopinėjimą uolomis. Labai įdomu bigsmile.gif : kas, kaip, kokio sunkumo trąsa, kiek laiko tai užėmė ir pan.
Papildyta:
Geriausios pramogos buvo 1 dienos kopinėjimas uolomis thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija13: 23 liepos 2012 - 15:42
QUOTE(Gurmano @ 2012 07 23, 15:10)
Kokiu metu ta kaina pagavot?  blush2.gif

Gegužės vidury.
Atsakyti
Sveikos, Laukiu nesulaukiu atostogu, skrendu rugpjucio pabaigoj. Pasimeciau viesbuciu gausume smile.gif Gal galetumete parekomenduoti koki geresni viesbuti, kad butu netoli pliazas ir geras susisiekimas. Pirmenybe teikiu Gozo salai smile.gif
P.s. internete viesbuciai prideda labai graziu foto, tik gaila kad realybeje jie buna kur kas prastesni.
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2012 07 23, 15:42)

O gal galima smulkau apie kopinėjimą uolomis. Labai įdomu  bigsmile.gif : kas, kaip, kokio sunkumo trąsa, kiek laiko tai užėmė ir pan.
Papildyta:

Realiai Gozo Adventures organizuoja tokias pramogas (kopinėjimą ir plaukimą jūriniais kajakais turiu minty).. man jie pasirodė patikimiausi ir tikrai nenusivylėm smile.gif jie ir daugiau ten visko organizuoja... dabar labai gailiuosi, kad nepasiėmiau pas juos nardymo, nes, manau, irgi būtume nerealiai smagiai praleidę laiką.. na bet tiek to - kitą kartą mirksiukas.gif

Kopinėjom mes visą dieną. Nuo 10 iki 16 val. kažkur... po to nusipelnę gėrėm alų blush2.gif mes buvom pirmą dienos dalį 6iese, o antrą dalį likom 4iese - mes su mano drauge, vienas amerikietis ir mūsų gidas. Sakė, daugiau žmonių ima pusę dienos, o kitą pusę praleidžia snorkelindami... į pramogas įėjo ir piknikas smile.gif
Gozo sala yra labai puiki vieta kopinėjimui iš tikro. Trasų buvo visokių - pradėjom nuo lengviausių, bet taip pat buvo ir 6 lygis pagal prancūzų sistemą, ir tokių labai gudrių.
Labiausiai patiko kopinėt antrą dienos dalį palei vandenį. Uola labai panaši į Azure window, trasos lengvos ir linksmos, bet tas jausmas, kai aplink tave tik vanduo, kuris tądien siautėjo labai, o tu abseilini "į niekur" (nes nesimato, kur leidiesi, atrodo, kad į vandenį), o po to stovi ant uolos atbrailos ir tada dar kopi į viršų, nes niekaip kitaip nepakilsi - yra nerealus.
Aišku visą dieną, ko gero, daug kam būtų sunku kopinėt tokiu karščiu... bet mums neprailgo, nepavargom smile.gif aišku, negrižom į Lietuvą labai prekinės išvaizdos, nes visgi susibraižai, mėlynių lieka ir pan. Bet lyginant su nuotykiais, tai čia smulkmena smile.gif
Man čia buvo ne pirmas kopinėjimas.. bet mano draugei pirmas ir nors ji tikrai nėra nei ekstremalė, nei labai didelė nuotykių mėgėja, sakė, iš visos kelionės jai čia buvo pati šauniausia ir geriausia diena thumbup.gif
Nežinau daugiau ką ir bepridurt smile.gif na kadangi turiu keletą draugų tikrų kopinėtojų, kurie ir patys organizuoja kopinėjimus savo šaly ir yra apkopinėję pusę pasaulio, tai man svarbiausia buvo saugumas ir gido profesionalumas. Tai galiu pasakyt, kad mūsiškis, vienas iš Gozo Adventures savininkų, buvo fantastiškas ax.gif
Na va - pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 07 23, 15:10)
Dabar jau ~1400Lt gautus..  Kokiu metu ta kaina pagavot?  blush2.gif

mes skrendam rugpj 9-16d uz 414lt smile.gif o pirkom pries 3men kazkur jau
Papildyta:
[quote=Neus,2012 07 23, 11:00]

Geriausios pramogos buvo 1 dienos kopinėjimas uolomis thumbup.gif ir vienos dienos plaukimas kajakais palei Gozo salą thumbup.gif deja, iki Comino nuplaukt negalėjom dėl per stipraus vėjo... žiauriai gražios uolos ir nereali kompanija iš Gozo adventures smile.gif

o kokios kainos kopineti uolomis ir kajakais? smile.gif nes ju internetiniame puslapyje neraso.. aciu
Atsakyti
QUOTE(edukas20 @ 2012 07 24, 13:50)

o kokios kainos kopineti uolomis ir kajakais? smile.gif nes ju internetiniame puslapyje neraso.. aciu

Visa diena - 65 eurai tiek kopinėjimas, tiek kajakai. O pusė dienos - 45 eurai.
Atsakyti