QUOTE(Frezija13 @ 2012 07 23, 15:42)
O gal galima smulkau apie kopinėjimą uolomis. Labai įdomu

: kas, kaip, kokio sunkumo trąsa, kiek laiko tai užėmė ir pan.
Papildyta:Realiai Gozo Adventures organizuoja tokias pramogas (kopinėjimą ir plaukimą jūriniais kajakais turiu minty).. man jie pasirodė patikimiausi ir tikrai nenusivylėm

jie ir daugiau ten visko organizuoja... dabar labai gailiuosi, kad nepasiėmiau pas juos nardymo, nes, manau, irgi būtume nerealiai smagiai praleidę laiką.. na bet tiek to - kitą kartą
Kopinėjom mes visą dieną. Nuo 10 iki 16 val. kažkur... po to nusipelnę gėrėm alų

mes buvom pirmą dienos dalį 6iese, o antrą dalį likom 4iese - mes su mano drauge, vienas amerikietis ir mūsų gidas. Sakė, daugiau žmonių ima pusę dienos, o kitą pusę praleidžia
snorkelindami... į pramogas įėjo ir piknikas

Gozo sala yra labai puiki vieta kopinėjimui iš tikro. Trasų buvo visokių - pradėjom nuo lengviausių, bet taip pat buvo ir 6 lygis pagal prancūzų sistemą, ir tokių labai
gudrių.
Labiausiai patiko kopinėt antrą dienos dalį palei vandenį. Uola labai panaši į Azure window, trasos lengvos ir linksmos, bet tas jausmas, kai aplink tave tik vanduo, kuris tądien siautėjo labai, o tu
abseilini "į niekur" (nes nesimato, kur leidiesi, atrodo, kad į vandenį), o po to stovi ant uolos atbrailos ir tada dar kopi į viršų, nes niekaip kitaip nepakilsi - yra nerealus.
Aišku visą dieną, ko gero, daug kam būtų sunku kopinėt tokiu karščiu... bet mums neprailgo, nepavargom

aišku, negrižom į Lietuvą labai
prekinės išvaizdos, nes visgi susibraižai, mėlynių lieka ir pan. Bet lyginant su nuotykiais, tai čia smulkmena

Man čia buvo ne pirmas kopinėjimas.. bet mano draugei pirmas ir nors ji tikrai nėra nei ekstremalė, nei labai didelė nuotykių mėgėja, sakė, iš visos kelionės jai čia buvo pati šauniausia ir geriausia diena
Nežinau daugiau ką ir bepridurt

na kadangi turiu keletą draugų
tikrų kopinėtojų, kurie ir patys organizuoja kopinėjimus savo šaly ir yra
apkopinėję pusę pasaulio, tai man svarbiausia buvo saugumas ir gido profesionalumas. Tai galiu pasakyt, kad mūsiškis, vienas iš Gozo Adventures savininkų, buvo fantastiškas
Na va - pasigyriau