Sveiki, na ir mes po atostogu jau is Maltos, trumpai papasakosiu kas ir kaip gal kam pades mano info

Musu kompanija buvo didele 4 seimos (2 seimos po viena vaika, o kitos dvi tik poros) Buvom 10 dienu, nuomavomes apartamentus pas zmogu 4 miegamieji, kiekvienas kambari turejo atskira kondicionieriu idedu nuoroda su nuotraukom:
http://www.villa4vac...lta/447536.aspxApartamentai isviso kainavo 1200euru
Nuomavomes 2 masina, kad tilptu po dvi seimas i viena masina, seimininke patare issinuomoti areuoste, nes jos nuomone tai yra saugiau ir pigiau. Masinas issinuomavome 2012 metu gavome praktiska is gamyklos pravaziavusios tik 17km peugeot markes, viena masina 10 dienu kainavo 200 euru, tai vienai seimai 100euru, masinas gavomsu pilanais bakais kuro, taip ir turejom atiduoti, kurui dar papildomai isleidom apie 90 euru masinai, pravaziavom 700km. Nuomojantis butinai reikalinga buvo kreditine kortele. As dziaugiuosi, kad nuomavomes masinas, nes tikrai dabar ten labaaai karsta ir su autobusu ir vaikais ir visu inventorium tampytis tikrai nenoreciau. Pagrindinis laika leidome prie melehos papludimio jis musm su vaikais buvo pats geriausias. Patariu labai rimtai vaikus tepti paciu stipriausiu kremu, nes as tepiau 50 apsauga tai grizo ruda kaip negriukas, bet ir nesusvilo. Apsipirkinedavom parduotuveje lidl, kainos tikrai geros, man net pigiau nei pas mus iskyrus mesa. Viskas kas skirta papludimiams ir turistui tai zinoma brangiau tokie kremai nuo saules, pripuciami ciuziniai ir tt. Gultai melehoj su skeciu kainuoja dienai 8 eurai (2 gultai ir sketis). Siaip galiu pasakyti, jai buciau nevezusi lauktuviu ir kaiko nepirkusi sau is rubu buciau isleidusi tik 4000Lt. nuoma, skrydis, maistas, masina ir visokios pramogeles, bet kadangi norejau kaska nusipirkti isleidom 5000Lt. Tai manau siemai atosotogos prie grazios, siltos juros gerose apartamentuose tikrai yra pigu. Pati Malta savotisko grozio, viena karta aplankyti butina, man patiko, kaska tokio turi, pavadinciau ja mazaja anglija su italiskais elementais. Patiko zmones, maistas, ju architektura, pilis ir ispuoseletos baznycios. Mano akim ziurint labai geras kainos ir kokybes santykis poilsiauti maltoje, as savo draugams rekomenduociau. Jai kaskas dar domintu klauskite rasykite i AZ