QUOTE(mitiene @ 2012 08 23, 15:15)
Mes su broliu taip pat esame sudare sutarti ''ant abieju''.Nuomos mokestis sutartyje nera padalintas i dvi dalis.Zodinis susitarimas-mano 600,jo 150,kadangi mes uzimame su vaikais visa nama,o brolis tik viena kambari.Taip pat daliname i tris dalis bilus.Del HB sio paaiskinimo uzteko,taciau HMRC taip pat ''nusprende'',kad mano brolis,tai yra mano sugyventinis.reikejo siusti mano gymimo liudijima,kaip patvirtinima,kad mano mergautine pavarde tpkia pat kaip brolio.Taip pat reikejo susakyti savo tevu gimimo datas vardus ir pavardes.Taciau mano pazystamai,kuri kartu nuomavosi su keliom seimom ir keliais ''viengugiais'' niekaip nepavyko itikinti,kad vienas is ju nera jos partneris,tai WTC CTC jai skaiciavo kaip vienisai,taciau HB pareiske,kad ji gyvena su partneriu.
kas buna tokiu atveju jei nepavyksta irodyti savo tiesos...as jiems ir anksciau buvau pranesus rastiskai kad nuomuojuosi tik kambary,o salia gyvena pasaliniai zmones ir niekam netrukde,bet kai persikelem cia gyvenam dabar tik tryse,gal del to uzkliuvo,nors jau metai praejo geri nuo atsikraustymo...mes sutariam draugiskai,jis ir vaikiuka priziuri,bet neturim jokiu finansiniu klausimu bendru,tas ir pikciausia,kad niekur nieko neslepiau,jog name gyvenu ne viena ir likau kalta,taip iseina kad kaimynemis gali buti tik moterys,ar irgi pripaisytu kaip partnere??? ir siaip labai idomu,kaip vyksta visas tyrimas,ka jie daro,vaziuoja tikrina,ar turi siusti kazkoki rastiska paaiskinima,sakau kai nedave vertejos,beveik nieko nesupratau....