Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 08 30, 13:30)
sveiki 4u.gif zodziu siandien gaunu laiska is tax credit,kad 17 rugpjucio,jie issiunte uzklausa i mano sali,ir kad atsakyma turetu duoti su paskaiciavimais per 26 savaites...zinokit jau dabar nebezinau ka daryti,nes dabar jau beveik 9 menesiai,o jei dar puse metu laukti,tai as jau nebezinau tada.jau taip sunervino,taip ir galvojau kad nepajudes man cia niekas,as kaip uzkeikta doh.gif ....gal kas turite kokiu patarimu verysad.gif

Na cia jau nieko nepakeisi manau, gal greiciau sutvarkys tik raso ta laika:-)as irgi vis dar laukiu dokumentu:-(
Atsakyti
sveikos. laukiuosiu antro vaikiuko> dirbu part time.gaunu ctc . ar man priklausytu vienkartine pasalpa gimus vaikiukui. anksciau jei teisingai pamenu buvo 500 svaru? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2012 09 04, 22:28)
sveikos. laukiuosiu antro vaikiuko> dirbu part time.gaunu ctc . ar man priklausytu vienkartine pasalpa gimus vaikiukui. anksciau jei teisingai pamenu buvo 500 svaru? aciu smile.gif

Si pasalpa priklauso tik pirmagimiams. 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif siandien paskambinau i tax credit ir suzinojau kad man jau paskaiciuota viskas,turi per 7-10 dienu pervesti pinigus,pasake ir sumas,bet kas keisciausia kad tos sumos yra dvi,ir mazos,tikrai ne uz 9 menesius,o paskaiciavus tik uz 4.tai taip iseina kad uz visa laika negausiu as pinigu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 09 05, 17:02)
sveiki 4u.gif siandien paskambinau i tax credit ir suzinojau kad man jau paskaiciuota viskas,turi per 7-10 dienu pervesti pinigus,pasake ir sumas,bet kas keisciausia kad tos sumos yra dvi,ir mazos,tikrai ne uz 9 menesius,o paskaiciavus tik uz 4.tai taip iseina kad uz visa laika negausiu as pinigu? g.gif

na pagaliau jums geresnes naujienos,o mes skambinom, pasake kad 28 d jie issiunte musu dok. Bet dar negavau jokio laisko, nesuprantu...vel skambinti?gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 09 05, 18:02)

logiskai mastant ju ir reikejo klausti...
Atsakyti
TAX'us moka tik back date uz teis menesiu...baigesi laikai,kaip mokedavo uz visa laika,nuo kada dokumentai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 06, 00:56)
TAX'us moka tik back date  uz teis menesiu...baigesi laikai,kaip mokedavo uz visa laika,nuo kada dokumentai yra 4u.gif

Kazkaip nenoreciau tiketi.juk jie spec ir temptu laika kad nemoket,o tai jau yra istatymu pazeidimas,juk jei yra istatymas tai tada prasau sutvarkyti viska per 3 men.
Atsakyti
....pasiskambini tada dar karta ir pasitikslini...o jei jautiesi uz istatymo ribu palikta,rasai skunda,ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,as norejau paklausti jei seimos pajamos 24000,turim vaikiuka,ar verta pildyti taksus,ar gausim kanors? nes darbe bobikes sneka,kad jei uzdirbi daugiau nei 16000 taksu nebemoka seimai...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 06, 02:09)
....pasiskambini tada dar karta ir pasitikslini...o jei jautiesi uz istatymo ribu palikta,rasai skunda,ir tiek 4u.gif

na jei tik vienas vaikas moka child tax credit iki 26000, jei du iki 32200.jei arti ribos kapeikas gausi.
sumazino ribas, nusprende tinginiams daugiau duoti:) nes daugeja dirbanciu po 4 val ir valstybe padeda jiems. o kam daugiau dirbti jei po to nieko negausi.
isvis turetu but ribotas laikas kada pora gali dirbt tik 24 val per savaite. negali gi amzinai nesisekt susirast darba

Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2012 09 06, 01:56)
TAX'us moka tik back date  uz teis menesiu...baigesi laikai,kaip mokedavo uz visa laika,nuo kada dokumentai yra 4u.gif

siaip CHILD TAX CREDIT moka tik uz menesi atgaline data nuo paraiskos gavimo dienos ,CHILD BENEFIT uz 3 men.. bet ne veliau nei nuo tos dienos kai paraiska gauna. o jei jie svarsto 9 men, uz juos ir turi sumoketi. pareiskejas nekaltas kad pvz ne i ta sali uzklausima nusiunte

Before April 2012, the Tax Credit Office could pay tax credits for up to three months before the date they got your claim form. This is known as 'backdating' your claim.

From 6 April 2012, this period reduced to one month. Now, when the Tax Credit Office receives your claim, they'll only be able to backdate it by up to one month.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 06 rugsėjo 2012 - 10:33
QUOTE(sonatele @ 2012 09 05, 21:43)
Sveikutes,as norejau paklausti jei seimos pajamos 24000,turim vaikiuka,ar verta pildyti taksus,ar gausim kanors? nes darbe bobikes sneka,kad jei uzdirbi daugiau nei 16000 taksu nebemoka seimai...

Pabandykit paskambint ir paklaust, ar jus galit "claimint"-0345 300 3900 , cia galit preliminariai pasiskaiciuot pati.
http://taxcredits.hm...QHousehold.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 06 rugsėjo 2012 - 10:56