Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Zirzė @ 2012 07 08, 09:33)
vakar apziurejau pomidorus, apkepe kai kuriu pimidoru virsunes doh.gif

eikt tu sau... doh.gif unsure.gif aš savus tik ryt galėsiu apžiūrėti...baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 08, 09:41)
eikt tu sau... doh.gif  unsure.gif aš savus tik ryt galėsiu apžiūrėti...baisu unsure.gif

As taippat tik rytoj nuvaziuosiu, bijau kad irgi bus apkepe.
Atsakyti
kazka pridirbau ....trinu viska, bandysiu is naujo...
Papildyta:
Vysniukai
[attachmentid=223142]
Corozon
[attachmentid=223143]
Delfin
[attachmentid=223144]
Brooklyn
[attachmentid=223145]
Fantasio
[attachmentid=223146]

Tolstoj
[attachmentid=223147]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 liepos 2012 - 10:42
QUOTE(Zirzė @ 2012 07 08, 08:33)
vakar apziurejau pomidorus, apkepe kai kuriu pimidoru virsunes doh.gif

Ir mano vakar kelios viršūnėlės buvo apkepę, bet užpyliau "kuro" ir atsigavo cool.gif
Tany pomidorai liuksiniai
O sakykite Jūs laistote kiekvieną dieną, kai toks karštis?
Atsakyti
wub.gif oj , Tany , šaunuolė...kokie gražūs vaizdeliai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 07 08, 11:50)
Ir mano vakar kelios viršūnėlės buvo apkepę, bet užpyliau "kuro" ir atsigavo  cool.gif

g.gif aš tai ne...kai išdžiūna tada...pas mane daugiau molis , tai taip greit neišgaruoja drėgmė iš žemės...
o kokio kuro pylėt jiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 liepos 2012 - 11:09
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 07 08, 10:50)
Ir mano vakar kelios viršūnėlės buvo apkepę, bet užpyliau "kuro" ir atsigavo  cool.gif

laisciau ana sekmadieni...gal but liesiu rytoj...ziuresiu padeti, ar nores gerti po tokiu lyciu... siaip per karscius kazkaip nesinori laistyti aplamai, nes jei dar dregna butu siltnamy, tai tikrai butu nekas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 liepos 2012 - 12:36
QUOTE(tany @ 2012 07 08, 11:42)

Ar parodai auginate juos? smile.gif ar nera valganciu pas jus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 08, 11:08)
o kokio kuro pylėt jiems ax.gif

"kuro" tai, ta prasme vandens
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 08, 13:02)
Ar parodai auginate juos? smile.gif ar nera valganciu pas jus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siandien jau neliks... saugojau prie sasliku biggrin.gif sio momentu jau puode, laukia supjaustymo su svoguniuku ir grietine tongue.gif
Papildyta:
tiesa atejau dar pasiguost...isdure mane maxima... kol vyras ejo i maxima as i ta lauko prekyba, kaip visada akiu paganyti... einu ir matau augalu apsaugos priemonem 30%, kaip apsidziaugiau(nes savo Funres jau pribaigiau) ... ziuriu ant tu mano prieparatu ir lentele su 30% uzdieta...jau tik svarstau kokiu man cia reikia uzsipirkti... gerai, kad nezinojau ko dar noriu tai paemiau tik Flama... vyras mokejo tai net neziurejau, gerai kad masinoj sakau kur cekis...radau... ziuriu nera nuolaidos doh.gif atgal... vnz pardavejos patis nezino kodel nera, spejo del to, kad organine... vnz pasilikau(nes su grazinimu ir negreit butu buve, beto reikes visvien), tik nuotaika sugedo... tikejausi daugiau skiringu paimti... apseisiu dabar blush2.gif
Atsakyti
ax.gif mirksiukas.gif labai jau žinoma istorija...prekybos centruose dažnai taip būna doh.gif o jau maximoj tai tikrai man yra ne kartą nutikę...vieną kartą tikrai buvo ir kaina uždėta su nuolaida , bet pasirodo , pardavėjos nebuvo laiku jos nuėmusios...na vienžo , sudaro visokias gudrybes , kad tik daugiau į krepšį prekių prisidėtum... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 08, 14:02)
Ar parodai auginate juos? smile.gif ar nera valganciu pas jus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš jei bus nokstančių , turbūt laikysiu parodai, ...nes labai bus reikalingi liepos gale...bet jau galvoju , kad nebus iki tol nė vieno prinokusio...tai bus ne kas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 08, 14:39)
lotuliukas.gif aš jei bus nokstančių , turbūt laikysiu parodai, ...nes labai bus reikalingi liepos gale...bet jau galvoju , kad nebus iki tol nė vieno prinokusio...tai bus ne kas... rolleyes.gif

tu cia apie ka smile.gif? kas pas tave liepos gale nusimato?
Papildyta:
[attachmentid=223151]
o cia vaikams
[attachmentid=223152]
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif mmm , seilės renkasi... biggrin.gif
Bus tiesiog valgytojų tuo metu daugiau biggrin.gif tame tarpe vaikučių...tai visai aš nenoriu iš turgaus pomidorų... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 08 liepos 2012 - 16:10